Dodaj do ulubionych

chamstwo na forum

24.03.02, 15:31
Dlaczego tyle jest chamstwa na tym formum? Czy wynika to z jakis kompleksow,
czy tez nieleczonej choroby psychicznej?
W szczegolnosci nie moge nadziwic sie glupocie u zacietrzewieniu osob pokroju
Klikena i YYZ.

Prostacy a do tego mieszkaja ponoc w Kanadzie, kraju rzekomo tolerancyjnym.
Obserwuj wątek
    • don2 Re: chamstwo na forum 24.03.02, 16:04
      kasia_211 napisał(a):

> Dlaczego tyle jest chamstwa na tym formum? Czy wynika to z jakis kompleksow,
      > czy tez nieleczonej choroby psychicznej?
      > W szczegolnosci nie moge nadziwic sie glupocie u zacietrzewieniu osob pokroju
      > Klikena i YYZ.
      >
      > Prostacy a do tego mieszkaja ponoc w Kanadzie, kraju rzekomo tolerancyjnym.

Droga i mila Kasiu.jako zadajaca te pytanie otrzymujesz kolejny
      nr.5326598745/2002. zadawanie tego rodzaju pytan nie swiadczy juz o trosce o
      kulture na forum a o glupocie pytajacego. Swoja glupote poparlas zdziwieniem,ze
      mieszkajac w Kanadzie jak piszesz "kraju rzekomo tolerancyjnym" mozna byc
      prostakiem itp. ja jako prosty prostak emigracyjny uwazam,ze chamstwo nie ma
      specjalnych preferencji terytorialnych.Dzis w niedziele przedswiateczna,nie
      bede prostakiem i nie udowodnie ,ze spokojnie mozesz sie wlaczyc w grono takich
      o ,ktorych piszesz.I pamietaj-to co tobie sie nie podoba nie znaczy,ze rozumiesz
      intencje piszacych.wlaczajac mnie w grono twoich wrogow ,uczynisz mi wielka
      przysluge. jezeli masz taki wstret do czytania wypowiedzi taakich typow,to zmien
      forum na inne.Koniec niedzielnego kazania-pozostan w pokoju duszyczko
      niewinna.amen
    • Gość: feainne Re: chamstwo na forum IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.02, 17:02
      ano....amen
      • karelia Re: chamstwo na forum 24.03.02, 22:10
        a slowo stalo sie cialem, amen
        • belus77 Babskie chamstwo na forum!!! 25.03.02, 00:20
          Jak tu na tym forum juz inni pisali: baby kurwa do garow!
          • don2 Re: Babskie chamstwo na forum!!! 25.03.02, 00:26
            belus77 napisał(a):

> Jak tu na tym forum juz inni pisali: baby kurwa do garow!

MNiebezpiecznie ! nie wszystkie bym dopuscil ! Chyba ,ze po spec-kursach smile)
            • belus77 Re: Babskie chamstwo na forum!!! 25.03.02, 00:44
              Ja bym podjal to ryzyko. Oby sie zamnknely ... to jest jednak tylko marzenie
              scietej "glowy". One maja dwie pary "ust" ...
              • kasia_211 Wal se konia ... 25.03.02, 01:40
                Moze ci ulzy ciemniaku. Wiedzialam, ze najwieksi durnie zglosza sie piewsi.
                • don2 Re: Wal se ........mlotkiem w jezyk Kasiu 25.03.02, 01:45
                  kasia_211 napisał(a):

> Moze ci ulzy ciemniaku. Wiedzialam, ze najwieksi durnie zglosza sie piewsi.

Czy to Kasia czy to Kaziu ? Damie taki jezyk nie przystoi !
                  • mniszka Re: Wal se ........mlotkiem w jezyk Kasiu 25.03.02, 01:49
                    "Kasia" dzis pracuje, ale jutro po poledniu, be maj gest!
                  • kasia_211 Don2- wal se dalej, bog cie zrozumie i wybaczy 25.03.02, 01:50
                    don2 napisał(a):

> kasia_211 napisał(a):
                    >
                    > > Moze ci ulzy ciemniaku. Wiedzialam, ze najwieksi durnie zglosza sie piewsi
                    > .
                    >
                    >
                    > Czy to Kasia czy to Kaziu ? Damie taki jezyk nie przystoi !

• ya_bolek Jestescie tops!!! 25.03.02, 05:54
                      Ten watek jest ekstra - jak najbardziej zasluguje na swoj tytul. Keep up the good
                      work!

kasia_211 napisał(a):

> don2 napisał(a):
                      >
                      > > kasia_211 napisał(a):
                      > >
                      > > > Moze ci ulzy ciemniaku. Wiedzialam, ze najwieksi durnie zglosza sie p
                      > iewsi
                      > > .
                      > >
                      > >
                      > > Czy to Kasia czy to Kaziu ? Damie taki jezyk nie przystoi !
                      >

• Gość: X54 Re: Wal se konia ... IP: *.zak.com.pl 25.03.02, 13:38
                  to teraz ja zapytam , skad to chamstwo ?
                  • Gość: jacek2 Re: Wal se konia ... IP: *.abo.wanadoo.fr 25.03.02, 17:47
                    Gość portalu: X54 napisał(a):

> to teraz ja zapytam , skad to chamstwo
                    A to wlasnie Polacy tacy sa niestety!!!! Sloma z butow i chamstwo !

• _szwedka Chamstwo 25.03.02, 17:51
                      Wypraszam sobie!
                      Chamstwo wychodzi z chamow a nie z Polakow.
                      • Gość: Gosc Chamstwo wychodzi z chamow IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.03.02, 22:15
                        _szwedka napisał(a):

> Wypraszam sobie!
                        > Chamstwo wychodzi z chamow a nie z Polakow.

Wlasnie, to przez te komune! Nauczyli chamow pisac to teraz klikaja na sieci
                        swoje chamstwo. Cale szczescie, ze demokracja wraca i byle cham nie bedzie juz
                        umial pisac i czytac. Krzyzykiem sie podpisze i to mu wystarczy.
                        • Gość: YYZ Demokracja IP: *.netcom.ca 25.03.02, 22:26
                          Demokracja byla w Kraju zawsze, jak tylko pamietam. Miala ona jednak
                          pewne zabarwienie: Moscow Red (moja nastepna kara bedzie miec taki
                          kolorek). Nazywalo sie to Demokracja Socjalisticzna! A obecny Glowny
                          Sternik Miller to skad sie wywiodl. Nawet ichnia partia sie tez dla zmylki
                          nazywa SLD - Sojusz Lewicy Demokraticznej. W ogole Demokracja to jak
                          ta szmata, ktora wszyscy se geby wycieraja (szczegolnie po
                          przemowieniach). No!
                          • drapieznik Hello Kasia 211 nasze ty sloneczko 26.03.02, 02:37
                            odwal sie od Kilkena to szmato!

A z porady juz skorzystalem. Dziekuje tez za przypomnienie mi o sprawach natury
                            osobistej, bo o malo co nie zapomnialem. Chcialabys uslyszec detale? Z
                            przyjemnosci ci opowiem. Jak masz jakies inne zyczenia to tez sie nie krepuja,
                            bo albo ja albo chlopaki z forum chetnie cie podszkolimy zebys w tym amatorskim
                            chamstwie od nas za bardzo nie odstawala. Na razie to ty ni pies ni wydra.
                            • Gość: Michel Re: Hello Kasia IP: *.horsens.dk 26.03.02, 07:51
                              Najwidoczniej przecietny rodak nic innego nie portafi.
                              • drapieznik Michel 26.03.02, 18:07
                                skocz mi na dyszel...

i widzisz, nie pomylilas sie. Po co z takim chamem jak ja zaczynasz?
    • Gość: mister to forum jest wyjatkowo wykwintne IP: 145.4.198.* 26.03.02, 08:00
      mozna powiedziec - Wersal,na innych admnistratorzy poblokowali slowa uznane
      ogolnie za obrazliwe.Np na forum wprost system nie akceptuje slowa "dowcip"
      bo go sobie debil jeden kojarzy z "cipa"
      • drapieznik Testing, testing 26.03.02, 16:03
        cipa, chuj, kurwa....

testing. 10-4
        • drapieznik Jest ciagle wolnosc slowa na forum.ADMIN 26.03.02, 16:04
          Dzieki ci Gazeto za rozsadek!!!
          • Gość: Gosc Re: Testing IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 26.03.02, 17:24
            roger

• mister1 Re: Testing, testing 27.03.02, 09:42
          na wprost bys musial napisac ciipa,chooj,coorva ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka