Gość: zuza IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 10:05 jestem nieslubnym dzieckiem uznanym przez mojego ojca. moj ojciec ma pochodzenie niemieckie i mieszka w niemczech czy mam szanse na uzýskanie pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ober Re: pochodzenie IP: 193.194.145.* 29.08.01, 10:29 no pewnie dlaczego nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: pochodzenie IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 10:37 dostalem odmowe z ambasady z uzasadnieniem iz jestem nieslubnym dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: pochodzenie IP: 193.194.145.* 29.08.01, 10:40 rob odwolanie tak czesto jak tylko idzie, ty masz niemiecka krew nie zapomnij o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: pochodzenie IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 10:45 moj ojciec mieszka kolo stuttgartu bede u niego w piatek moze tam w urzedzie miasta zlozyc z nim wniosek o obywatelstwo wiem ze plynie we mnie niemiecka krew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: pochodzenie IP: 212.187.240.* 29.08.01, 10:58 Ech ta niemiecka krew!! Szczegolny powod do dumy, a swoja droga jak by Niemcy dawali obywatelstwo wszystkim bastrukom to by im miejsca nie starczylo i trzeba byloby nowa wojne zaczac o przestrzen zyciowa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: pochodzenie IP: 212.187.240.* 29.08.01, 10:40 To juz trzeba winic mamusie, a nie Niemcow Odpowiedz Link Zgłoś
barabasz Re: pochodzenie 29.08.01, 13:26 jesli temat interesuje Cie powaznie, napisz na barabasz@poczta.gazeta.pl i podaj Twoj adres email. podaj mi fakty, wtedy postaram Ci sie naswietlic stan prawny. b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: pochodzenie IP: *.dbtec.de 29.08.01, 15:42 zuza, zalecam Ci duza ostroznosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadula Re: pochodzenie IP: *.ym1.on.wave.home.com 29.08.01, 16:20 Na to jest prost sposob.Wypal sobie na czole swastyke.Zamoruj swojego zydowskiego kolege z podworka i juz.W ten sposob udowodnisz ze jestes prawdziwym niemcem.Nawiasem mowiac trzeba byc niezle pierdolnietym aby w 2001 roku bawic sie w takie klocki.Musisz byc wyjatkowo debilny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ts Re: pochodzenie IP: *.spectrumhr.com 29.08.01, 17:12 no a tutaj to sie gadula z toba zgodze. powazny obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fran Re: pochodzenie:Stary pedal mesco ma watpliwosci kim jest! IP: 213.98.114.* 29.08.01, 18:11 Mesco ty stary pedale .Ty nie masz zadnego pochodzenia .Jeszcze nie dowiedziono skad ty sie znalazles na tej planecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: pochodzenie:Stary pedal mesco ma watpliwosci kim jest! IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 19:20 zuza, zanim zaczniesz za posrednictwem @ zwierzac sie i opisywac szczegoly ze swojego zycia prywatnego, komus kto pragnie bardzo "naswietlic stan prawny" przeczytaj sobie (miedzy innymi) "hurra, hurra, STANICZEK ist wieder da". Mysle, ze sama dostrzezesz na co sie narazasz. Mam nadzieje, ze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ober Re: pochodzenie IP: 193.194.145.* 31.08.01, 07:52 a ja ostatnio gdzies slyszale ze z tym mordowaniem inaczej bylo (jedwabne) no i w jakim tam filmie starym slyszalem "na kowno...zydzi na madagaskar" ....film byl polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: pochodzenie- Zabawa starego pedala IP: 213.98.114.* 29.08.01, 18:13 Gość portalu: zuza napisał(a): > jestem nieslubnym dzieckiem uznanym przez mojego ojca. moj ojciec ma > pochodzenie niemieckie i mieszka w niemczech czy mam szanse na uzýskanie > pochodzenia Dobrze sie bawisz stary pedale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Re: pochodzenie IP: *.dip.t-dialin.net 29.08.01, 18:59 zuza, zanim zaczniesz za posrednictwem @ zwierzac sie i opisywac szczegoly ze swojego zycia prywatnego, komus kto pragnie bardzo "naswietlic stan prawny" przeczytaj sobie (miedzy innymi) "hurra, hurra, STANICZEK ist wieder da". Mysle, ze sama dostrzezesz na co sie narazasz. Mam nadzieje, ze nie jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadula Re: pochodzenie IP: *.ym1.on.wave.home.com 29.08.01, 19:47 Jak pochodze od swini..a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
galilleo Re: pochodzenie 01.05.02, 04:47 Gość portalu: zuza napisał(a): > jestem nieslubnym dzieckiem uznanym przez mojego ojca. moj ojciec ma > pochodzenie niemieckie i mieszka w niemczech czy mam szanse na uzýskanie > pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: pochodzenie IP: 194.162.84.* 02.05.02, 01:26 Gość portalu: zuza napisał(a): > jestem nieslubnym dzieckiem uznanym przez mojego ojca. moj ojciec ma > pochodzenie niemieckie i mieszka w niemczech czy mam szanse na uzýskanie > pochodzenia Niestety, liczy sie tylko "pochodzenie krwi". zaadoptowane dzieci? hm, tutaj musialby sie twoj Ojciec mocmo wlaczyc. Dluga droga. Odpowiedz Link Zgłoś