viva_us 05.08.02, 05:49 Idzcie do: www.polonica.org albo na strone kuciapy bo juz nie pamietam adresu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maz Re: Australijska strona polonii - czy Wam nie wst IP: *.arach.net.au 05.08.02, 05:58 viva_us napisał: > Idzcie do: <a href="http://www.polonica.org"target="_blank">www.polonica.org</a > > > albo na strone kuciapy bo juz nie pamietam adresu Juz sie wstydze !!!!! Tylko zdradz jeszcze ta tajemnice i napisz kogo lub czego mamy sie tak bardzo wstydzic ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Australijska strona polonii - czy Wam nie wst 05.08.02, 06:02 Maz, moze mamy sie wstydzic, ze "Page under construction"? Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
viva_us www.polonica.org.au 05.08.02, 06:05 Rzygac sie chce. To ta koltunska kultura z neonowym napisem ktorego nie mozna odczytac. Przypomina mi sie, jarmark w Wolce Weglowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: www.polonica.org.au IP: *.arach.net.au 05.08.02, 06:12 viva_us napisał: > Rzygac sie chce. To ta koltunska kultura z neonowym napisem ktorego nie mozna > odczytac. Przypomina mi sie, jarmark w Wolce Weglowej. Na razie to niebardzo przyjemnie mi sie robi,czytajac Twoje wypowiedzi. Czy za nie tez mamy sie wstydzic?????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lombat Re: www.polonica.org.au IP: *.uws.edu.au 06.08.02, 08:58 Drogi panie Wystepuja chyba pewne niescislosci, bo chyba mowimy o dwoch roznych rzeczach. Na stronie cytowanej przez sz. pana jest tylko napis, ze strona w budowie. Nie sadze, zeby bylo za to wstyd komukolwiek w Australii. Po drugie: na wymienionej stronie jest troche koloru jasnozielonego i dziwie sie zes pan musial sie wen tak dlugo wpatrywac, by dostrzec niewidoczne napisy. Podziwiam sile woli i wytrwalosc. Poza tym gratuluje spostrzegawczosci i umiejetnosci gwaltownego wnioskowania na podstawie malo znaczacych faktow. Unizony sluga Lombat Zachodniosydnejski Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Australijska strona polonii - czy Wam nie wst 05.08.02, 06:26 viva_us napisał: > Idzcie do: <a href="http://www.polonica.org"target="_blank">www.polonica.org</a > > > albo na strone kuciapy bo juz nie pamietam adresu To jest tak jak tumanowi dali mlotek i niewie co z nim robic to wali w co popadnie i trafil w klawiature. Zanim tracic czas na te popluczyny naucz sie jak sie szuka na Internecie i ciesz sie tym co znajdziesz i moze znajdziesz np: www.polonica.org.au www.siedem.net www.pol-art2000.org.au www.cyberexpress.com I najlepiej siedz gdzie siedziszx i ciesz sie zycie jakie masz i do innej piaskownicy nie zagladaj Odpowiedz Link Zgłoś
larson oj wstydze sie, wstydze 05.08.02, 06:51 viva_us napisał: > Idzcie do: <a href="http://www.polonica.org"target="_blank">www.polonica.org</a > > > albo na strone kuciapy bo juz nie pamietam adresu Wstydze sie glównie tego, ze taki duren jak ty posluje sie tym samym jezykiem (choc i to nie jest do konca potwierdzone, pewnie nad swoim 'wpisem' pól dnia z wywieszonym ozorem pracowales) I wiesz co? Sam idz na strone kuciapy, tam jest miejsce dla takich kuciap jak ty. Pogrozony w sromocie Larson Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD jak sie madrzysz to pokaz IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 05.08.02, 22:26 jak sie madrzysz to pokaz swoje... ja zapraszam do obejrzenia www.blitzcentre.com.au www.SekretyNegocjacji.com pozdrawiam miedzy zastydzniem a totalnym olaniem )) Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. .. .. Re: jak sie madrzysz to pokaz IP: *.sympatico.ca 05.08.02, 22:30 KUTASIE, ZNOW SPAMUJESZ??? Odpowiedz Link Zgłoś
viva_us Do PawlaD 05.08.02, 22:39 PawelD: Ja nie po to pokazalem ten URL zeby nagle byc wplatany w Twoj ciemny business. Twoja strona nie reprezentuje Polonii tylko nieumiejetnie przedstawia Twoje zdolnosci. Sam fakt ze w ten sposob odpowiadasz na moj komentarz sprawia na mnie wrazenie glodnego "small time businessman". Gość portalu: PawelD napisał(a): > jak sie madrzysz to pokaz swoje... > ja zapraszam do obejrzenia > > www.blitzcentre.com.au > > www.SekretyNegocjacji.com > > pozdrawiam > > miedzy zastydzniem a totalnym olaniem > > )) > Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
hucc Re: Australijska strona polonii - czy Wam nie wst 06.08.02, 02:30 viva_us napisał: > Idzcie do: <a href="http://www.polonica.org"target="_blank">www.polonica.org</a > > > albo na strone kuciapy bo juz nie pamietam adresu www.polonica.org.au jest witryna nie dotknieta od chyba 1999 roku. Natomiast jest pare innych ciekawszych portali polonijnych takich jak: www.siedem.net www.cyberexpres.com hucc Odpowiedz Link Zgłoś