Gość: Gwiazdka IP: *.acn.waw.pl 07.08.02, 20:32 - Kanadyjczyk, w wieku 32-40, bylby sklonny zrezygnowac ze stanu wolnego na jakis czas, za odpowiednia oplata? (szydercow i zlosliwcow prosze o niewtracanie sie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galilleo Re: .....czy jakis Pan - 07.08.02, 20:36 Gość portalu: Gwiazdka napisał(a): > > > - Kanadyjczyk, w wieku 32-40, bylby sklonny zrezygnowac ze stanu wolnego na > jakis czas, za odpowiednia oplata? > > (szydercow i zlosliwcow prosze o niewtracanie sie) > > > > Ja pasuje do tego wizerunku i zgadzam sie. - wiek 49 - waga 120 - wzrost 153 lekko lysawy z przodu i z tylu plus piec paszportow (canadian too). Ha! Ha ! Ha! Proffesor Galilleo ........Ordynator.......... Klinika Zdrowia Psychicznego Oddzal WWW Odpowiedz Link Zgłoś
h.goetz Re: .....czy jakis Pan - 07.08.02, 20:49 Gość portalu: Gwiazdka napisał(a): > > > - Kanadyjczyk, w wieku 32-40, bylby sklonny zrezygnowac ze stanu wolnego na > jakis czas, za odpowiednia oplata? > > (szydercow i zlosliwcow prosze o niewtracanie sie) A Amerykanin ?????? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ...uuuuuuups cholera IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 21:08 Gość portalu: Gwiazdka napisał(a): > > > - Kanadyjczyk, w wieku 32-40, bylby sklonny zrezygnowac ze stanu wolnego na > jakis czas, za odpowiednia oplata? > > (szydercow i zlosliwcow prosze o niewtracanie sie) ................. ale cie dziewczyno zycie przycisnelo Odpowiedz Link Zgłoś
_bruno5 Re: .....czy jakis Pan - 07.08.02, 21:30 Gość portalu: Gwiazdka napisał(a): > > > - Kanadyjczyk, w wieku 32-40, bylby sklonny zrezygnowac ze stanu wolnego na > jakis czas, za odpowiednia oplata? > > (szydercow i zlosliwcow prosze o niewtracanie sie) > Zacznij zbierac na "odpowiednia oplate" .Obecnie to ok .18 tys kanadyjskich .powodzenia . Odpowiedz Link Zgłoś
q0_0p Re: .....czy jakis Pan - 07.08.02, 22:04 A ozi jak ozpol nie byl by ok? Tutaj mam jego zdjecie. ............................~\\|//~................. ............................-(o.o)-................. ...............................(_)................... ..Ø·��������·········��������·Ø.. ..........................__........__.............. .........................(^^)......(^^)............. ..........................\_(......)_/.............. ...........................\_)....(_/............... Odpowiedz Link Zgłoś
fuszka gwiazdeczko 07.08.02, 22:12 jak wygladasz - podaj jakies namiary. zrobie to za darmo. od kiedy do kiedy? A moze na zawsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwiazdka Fuszko :-) IP: *.acn.waw.pl 07.08.02, 22:19 fuszka napisał(a): > jak wygladasz - podaj jakies namiary. zrobie to za darmo. od kiedy do kiedy? A > > moze na zawsze? ...mowia, ze w dzisiejszym swiecie nic nie ma za darmo... choc bardzo chcialabym wierzyc, ze jest inaczej... Domyslam sie, ze jesli napisze, ze jestem dlugowlosa blondynka, o niespotykanej urodzie - znajdzie sie wielu chetnych... eh... jesli chcesz pogadac powaznie - odezwij sie w sposob bardziej kameralny, zapraszam: slodko_gorzka@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur sru! sprzedane, nastepną prosimy IP: *.access.nacamar.de 07.08.02, 22:59 Gość portalu: Gwiazdka napisał(a): > fuszka napisał(a): > > > jak wygladasz - podaj jakies namiary. zrobie to za darmo. od kiedy do kie > dy? > A > > > > moze na zawsze? > > > ...mowia, ze w dzisiejszym swiecie nic nie ma za darmo... > choc bardzo chcialabym wierzyc, ze jest inaczej... > Domyslam sie, ze jesli napisze, ze jestem dlugowlosa blondynka, > o niespotykanej urodzie - znajdzie sie wielu chetnych... > eh... > jesli chcesz pogadac powaznie - odezwij sie w sposob bardziej kameralny, > zapraszam: slodko_gorzka@interia.pl ............. a po dziecku, rozwod...i wtedy nic nie bedzie za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: gwiazdeczko 07.08.02, 22:28 fuszka napisał(a): > jak wygladasz - podaj jakies namiary. zrobie to za darmo. od kiedy do kiedy? A > > moze na zawsze? hehe, "na zawsze", czyli "till death do us apart"? gwiazdko, ja bym sie patrzyl, jakbys wizytowala, czy sa gdzies w obejsciu 55-galonowe beczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: gwiazdeczko IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 08:50 uwazaj na tego Fuszkę bo to moze byc sciema zwykla. Nagada, namaci ...i nic z mariazu. Faceci to okropni sciemniacze....okropni.... Odpowiedz Link Zgłoś
theend3 Re: .....czy jakis Pan - 08.08.02, 09:36 Gość portalu: Gwiazdka napisał(a): > > > - Kanadyjczyk, w wieku 32-40, bylby sklonny zrezygnowac ze stanu wolnego na > jakis czas, za odpowiednia oplata? > > (szydercow i zlosliwcow prosze o niewtracanie sie) > > > > gwiazda..ja szyderca nie jestem..ale byloby swietnie..gdybys te kanade umiescila w tytule watku..reszta swiata nie musialaby tracic czasu na otwieranie.. Odpowiedz Link Zgłoś
h.goetz Chamstwo 08.08.02, 15:08 > > > > > > > gwiazda..ja szyderca nie jestem..ale byloby swietnie..gdybys te kanade > umiescila w tytule watku..reszta swiata nie musialaby tracic czasu na > otwieranie.. No wlasnie, to chamstwo ze ktos sie chce zenic by wziac pobyt w Kanadzie. Kanadole gora nad Amerykanami ??!!! Chyba ze to kolejna niedojda dla ktorej welfare( czy co tam oni maja?) to szczyt zyciowych ambicji. Odpowiedz Link Zgłoś