canadian 27.08.02, 07:23 Co sie dzieje? Mam jakby sentyment do miskow Koala. Fajny Kraj choc jeszcze tam nie bylem ale Polonia mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozpol Re: Australia 27.08.02, 07:29 canadian napisał: > Co sie dzieje? > Mam jakby sentyment do miskow Koala. > > Fajny Kraj choc jeszcze tam nie bylem ale Polonia mi sie podoba. > Widac ze dales/las klucz dlaczego masz takie wpisy - bo moze wiesz ze koala sa zawsze naprane a wszyscy je lubia i moze jest troche tak z toba - jestes ciagle naprany ale chyba nikt cie nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Australia 27.08.02, 07:36 ja nie wpierniczam eukaliptusow! i jestem trzezwa! Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Australia 27.08.02, 07:39 Powiedz mi, czy Ty jestes Male czy Female, bo raz piszsz tak raz siak. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Australia 27.08.02, 07:49 No na tym ze raz piszsz tak a raz s(ius)iak Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Australia 27.08.02, 07:52 well, tak lubie tzrymac Was w niewiedzy. ide spac dundi bo u nas wtorek sie dopiero zaczal D O B R A N O C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Australia IP: 203.129.132.* 27.08.02, 08:02 jak tu zawitasz to nie zapomnij zjesc golabkow w klubie polskim w bankstown (sydney)! moze bedziesz musial czekac na obsluge z godzine ale warto )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD Re: Australia IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 27.08.02, 09:48 canadian napisał: > Co sie dzieje? > Mam jakby sentyment do miskow Koala. > > Fajny Kraj choc jeszcze tam nie bylem ale Polonia mi sie podoba. cie choroba... jak by powiedzial soltys Kierdziolek... az siem wzrusylech... (dobrze ze nie znasz calej Polonii )) niektorzy to bardzej naprani niz misie KOala... (choc, oczywiscie biologicznie to wcale nie misie, ale ... Who cares? pozdrowko dla misiow grizzly P. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autralopitek Re: Australia IP: 202.67.119.* 27.08.02, 11:09 canadian napisał: > Co sie dzieje? > Mam jakby sentyment do miskow Koala. > > Fajny Kraj choc jeszcze tam nie bylem ale Polonia mi sie podoba. > "Polonia mi sie podoba"- patrz zeby Ci tego nie wyryli na nagrobku, bo sie bedziesz przewracal po wsze czasy A serio, to juz masz 28:9, jak dojdziesz do remisu to Sobie mozesz spokojnie otworzyc butelke szampana (tylko napisz kiedy to bedzie, to sie z Toba napije ) Pokoj Australopitek Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-vv-ogrodzie Re: Australia 27.08.02, 18:05 canadian napisał: > Co sie dzieje? > Mam jakby sentyment do miskow Koala. > > Fajny Kraj choc jeszcze tam nie bylem ale Polonia mi sie podoba. > Canadian ty palancie ty nie tylko nie byles nigdy w Ausztrelii ale tym mieszkasz ciulu damski. Jestes jednym ze 100 tysiecznej armii polskich welfrowiczow, sflustrowanych Australia i nadajacych banialuki pod roznymi nickami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD luiza... to naprawde Ty? ???? IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 27.08.02, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jankes Re: luiza... to naprawde Ty? ???? IP: *.broadcom.com 27.08.02, 20:11 Nie daj sie zrobic Pawel. To podrobka. Zamiast literki "w" sa dwie "v" "vv". Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol` Re: luiza... to naprawde Ty? ???? 27.08.02, 20:17 Gość portalu: Jankes napisał(a): > Nie daj sie zrobic Pawel. > To podrobka. Zamiast literki "w" sa dwie "v" "vv". Nie daicie sie tez wrobic w Jankesa bo on ma podrobionego fiutka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: luiza... to naprawde Ty? ???? IP: *.arach.net.au 28.08.02, 01:32 Obszczyjmurki znowu dobraly sie do kompa...... Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Australia 28.08.02, 01:42 Ta moja podrobka nie ma nawet pojecia o tym, ilu Polakow jest w Australii. W sumie jest ich mniej niz 100 tysiecy, a tych na zasilkach musi byc znacznie, znacznie mniej. The One and Only Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: Australia 28.08.02, 01:48 Canadian, nie wiem, co z Toba, ale sympatia do miskow koala moze przerodzic sie w bestialstwo, wiec kontroluj swoje uczucia ;oD A w ogole za duzo krazy mitow na temat tych zwierzatek. Trzeba raz na zawsze je skorygowac! 1. Koala to nie miski, tylko torbacze. 2. Koala nie sa pijane, tylko maja bardzo malo energii. Ich glowne pozywienie, liscie eukaliptusa, sa bardzo toksyczne i niskoenergetyczne, dlatego koale tak duzo spia. 3. Koale nie sa mile ani potulne, potrafia niezle pokaleczyc, jesli sie je zaczepia. I rozwiewajac kolejny mit: nie, po ulicach Sydney nie skacza kangury. Pozdrawiam wiosennie Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Australia mity 28.08.02, 02:06 Luiza mow za siebie - bo kangury skacza po ulicach ... gdzie nie gdzie jesli ulica jest sciezka na kampingu. No i nie ktorzy kierowcy sa jak kangury i skacza z jednej lini na druga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maz Re: Australia mity IP: *.arach.net.au 28.08.02, 02:14 Luiza - nie przejmuj sie !!!! Przeciez nikt normalny nie wezmie tych bzdur za Twoje posty. Znow obszczyjmurki dobraly sie do kompa,a rodzice pewnie spia..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD racja cont. IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 28.08.02, 06:00 - ani chwii nie wierzylem ze to Ty, Luiza - tylko nie moglem sie dopatrzyc podrobki juz myslaem ze moze zlamal chlopiec kod? mamy zdolna mlodziez... tylko szkoda ze do tego brak im oglady... pozdrowko P. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza-w-ogrodzie Re: racja cont. 28.08.02, 11:58 Eee, Pawel, jaka tam zdolna mlodziez, potrafia tylko podstawiac jedne litery za drugie albo dodawac podkreslenia. W kazdym razie dziekuje za wiare we mnie ;oD Pozdrawiam wiosennie Luiza-w-Ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
lombat Re: Australia 29.08.02, 05:24 Droga Luizo w ogrodzie Piszesz, ze po ulicach Sydney nie skacza kangury. Chyba myslisz o City of Sydney z czym sie zupelnie z Toba zgadzam. Niestety na dzikim Zachodzie skacza, o czym sie osobiscie przekonalem w okolicach St. Marys raniac kiedys malenkim Subaru Sherpa duzego kangura w drodze z pracy do domu. Naprawde masa kangurow, emu i moich krewnych wombadow zyje w stanie dzikim na jeszcze ogrodzonych terenach (+ 300 ha) wlasnie w centrum Zachodniego Sydnej. Ostatnio slyszalem o inicjatywie nadania odrebnej nazwy terenom na zachod od Blacktown by nie mylono ich z Sydnej, glownie z dzielnicami nadmorskimi Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ozpol Re: Australia pozdrowienia 29.08.02, 06:12 Czesc dlugo nie bylo ciebie "widac". Jak tam lepsza polowa - ogrzales plucka i jest zdrowa czy zaraza dalej ja trzyma? Co do zwierzynca w Sydney - posumy powinne byc na pierwszym miejscu. Gdzie w cywilizowanym swiecie takie bydleta wchodza do domow czy biur? Posssum to taka spora wiewiura - Luzia napewno powie co to jest ale jest duze. Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Australia pozdrowienia 29.08.02, 06:18 Jesli mowimy o zwierzatkach to ja bym na pierwszym miejscu postawila monstrum wielkosci karaluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
stefanek1 Re: Australia pozdrowienia 29.08.02, 10:00 Co do karaluchow to prawda ale innej zwiezyzny tez tu pod dostatkiem)) Odpowiedz Link Zgłoś