Dodaj do ulubionych

Oglaszam dzien miotly, precz z chamstwem!!!!!!!!!!

IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 17:58
Na tym forum rozprzestrzenia sie wirus chamstwa,faceci obrzucaja kobitki
wyzwiskami a sobie nawzajem tez nie zaluja, ludzie to nie obora z
bydlem ,odnotowuje bezprzykladny brak szacunku dla dyskutantow .Braki
argumentow zastepujecie miesem. Bede was zwalczal jak tylko sie da. Jak nie
przemowie wam do rozsadku wezme sie za wasze komputery. KTO NIE Z MIECIEM
TEGO ZMIECIEM !!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • jot-23 Re: Oglaszam dzien miotly, precz z chamstwem!!!!! 09.09.02, 18:01
      Gość portalu: miotla napisał(a):

> Na tym forum rozprzestrzenia sie wirus chamstwa,faceci obrzucaja kobitki
      > wyzwiskami a sobie nawzajem tez nie zaluja, ludzie to nie obora z
      > bydlem ,odnotowuje bezprzykladny brak szacunku dla dyskutantow .Braki
      > argumentow zastepujecie miesem. Bede was zwalczal jak tylko sie da. Jak nie
      > przemowie wam do rozsadku wezme sie za wasze komputery. KTO NIE Z MIECIEM
      > TEGO ZMIECIEM !!!!!!!!!!!!!!

a co to za terror proletariatu? rozumiem ze powodem dla ktorego nie
      odpowiedziales mi na moj uprzejmy list w innym watku (sam sie do mnie zwrociles
      pierwszy, wiec oczywiscie, pretekst "chamom nie odpowiadam" odpada), jest wstyd
      z plamy jaka publicznie dales. Ale nie przejmuj sie, ja nie jestem taki
      pamietliwy, no chyba ze zaczniesz pyskowac na ameryke hehe
      • Gość: miotla Re: Oglaszam dzien miotly, precz z chamstwem!!!!! IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 18:06
        A te kwiatki to czyje Hansa Klosa?

Re: Przykro mi to przyznac!
        Autor: jot-23@NOSPAM.gazeta.pl
        Data: 09-09-2002 15:40 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
        to jest tragiczno smieszne, straszna chec "zrozumienia", bo przeciez oni
        musieli byc doprowadzeni do tego stanu przez jakas straszna desperacje no nie?
        mordowanie tysiecy bogu ducha winnych ludzi, w tchozliwy, podstepny sposob,
        przez tych "wojownikow" to byl akt rozpaczy...i zamiast wpierdolic im tak zeby
        popamietali do 5-go pokolenia, to nie... trzeba sie zatrzymac i podumac nad
        przyczynami. glupie chuje zachowuja sie jakby sie urodzili wczoraj. nie widza
        setek narodow panst kultur cywilizacji zmiecionych z powiezchni ziemi, tylko
        dlatego ze byli slabi miitarnie i bez woli dzialania. i kurwa, nie mieli nawet
        szansy sie zastanawiac, dlaczego ten dziki chuj rypie moja corke i zone na
        moich oczach, bo za minute sam podrozowal jako trofeum zatkniete na szpicu
        wloczni.

• jot-23 Re: Oglaszam dzien miotly, precz z chamstwem!!!!! 09.09.02, 18:09
          kwiatki moje,

twoj post sie zaczynal:

"z DAMA rozmawiasz frajerze"

wiec informuje cie ze moj post byl umieszczony pod odpowiedzia michala, a
          polemizowal bezposrednio z bredniami ozpola.

o ile mi wiadomo zadna z w/w osob nie jest DAMA.
          • Gość: --Michal Moge sie zalapac! IP: *.tiaa-cref.org 09.09.02, 18:12
            jot-23 napisał:

[...]
            > o ile mi wiadomo zadna z w/w osob nie jest DAMA.

J,
            Ja jestem sliczny i mam malego CHUJA! Moge sie zalapac!

Mietek
            To miales na mysli?
      • klaryska ale nie ma tutaj niektorych watkow 09.09.02, 18:48
        wchodze na kraj lub swiat a tam az wali a to rasizm a to przeciwko zydom
        niedobrze mi sie robi od tego tutaj na szczescie takich bezsensow nie ma.
        wyraznie wyjazd jednak powoduje wieksza otwartosc nie to co rodacy w
        kraju ,ktorzy nienawidza zydow choc nigdy ich nie widzieli. Za to Polonia forum
        ie sie podoba.
        • Gość: miotla Re: ale nie ma tutaj niektorych watkow IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 18:55
          Mysle ze balagan w domu sasiada nie jest wystarczajacym powodem aby miec we
          wlasnym smietnik.
          • _bruno5 Re: ale nie ma tutaj niektorych watkow 09.09.02, 18:57
            Masz calkowita racje . Jednak mozna spotkac Polakow
            trzezwo myslacych jest ich bardzo malo.Ty za swoje
            komentarze powinnes zostac profesorem tego forum Polonii.
            • Gość: miotla Re: ale nie ma tutaj niektorych watkow IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 19:00
              mnie wystarczy szufla abym mogla zabrac z tego forum smieci i wywedrowac w swiat
    • Gość: --Michal Kolega straszak - msciciel samozwazniec! IP: *.tiaa-cref.org 09.09.02, 18:07
      Tak trzymac! "Wyznajecie" jedynie sluszna LINIE! Pytam po raz kolejny: "Szpady
      czy pistolety". Tylko sprawdz najpierw w "Boziewiczu" czy jestes osoba zdolna
      do pojedynku!

PS
      Nie zapomnij czarnej peleryny oraz wiernego rumaka.
      • Gość: miotla Re: Kolega straszak - msciciel samozwazniec! IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 18:12
        Ty rycerzu od wolnosci i praw przeszkadza ci KULTURA a lubisz chamstwo to na
        wizytowce wypisz sobie zamiast Mr. np.cham
        • Gość: --Michal Wszystko mi sie podoba i niczego [nie] lubie. IP: *.tiaa-cref.org 09.09.02, 18:17
          Jeszcze tak nie spuchlem zeby mi wizytowka byla potrzeban ale rade szanownego
          Pana zachowam na przyszle okolicznosci zyciowe. Moze nawet przkaze do druku w
          lokalnu tygodniku.
          • Gość: miotla Re: Wszystko mi sie podoba i niczego [nie] lubie. IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 18:21
            Trzymam tylko za slowo!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: --Michal A za ktore? Jezeli mozna zapytac? no txt. IP: *.tiaa-cref.org 09.09.02, 18:31
              • Gość: miotla Re: A za ktore? Jezeli mozna zapytac? no txt. IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 18:33
                zachowam na przyszle okolicznosci zyciowe.
                • Gość: marcee Re: upzrejmnie prosze IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:07
                  • karelia Re: upzrejmnie prosze 09.09.02, 21:10
                    a ja moge pozyczyc deske.
                    • Gość: miotla Re: upzrejmnie prosze IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 21:13
                      przykro ale nie bo w reku mam wlasnie szklanke z cukrem - chetna ? bo ide do
                      domu
                  • Gość: miotla Re: upzrejmnie prosze IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 21:17
                    prosze bardzo cala przyjemnosc po mojej stronie czyli miotly
                    • Gość: theend Re: upzrejmnie prosze IP: 213.78.101.* 09.09.02, 21:34
                      Przepraszam , a czy pan/i z 'tych leibnizow?
                      • Gość: marcee Re: UPRZEJMNIE PROSZE IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:40
                        aby Panio Miotla wymiotła pana Yonder, to najwiekszy cham az brak mi slow i
                        rece sie tzresa, tak ze wylecialam z sieci...

pan yonder ten sk..syn !!! prosze pamiatac, on Tchorz zmienia niki, podejzrewam
                        ze to Pajacyk2 jednak bo jot -23 mowi ze to nie drapieznik a on wie lepiej mysle

wiec pan yonder alias pajacyk2, prosze ich wymiesc i nie odzywac sie bo jak tak
                        mozna kobiete potraktowac jak on mnie ???
                        • Gość: dorota Re: marcee IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:50
                          co Cię to jądro tak rozjusza? Poważnie pytam.
                        • Gość: miotla Re: UPRZEJMNIE PROSZE IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 21:56
                          bardzo prosze wlasnie sie dyndole na lewo i prawo jak sie ciul jeden nawinie to
                          to jak go gwizdne w ucho to z kanady poleci na kamczatke tam tez zimno
                          • Gość: marcee Re: ach to ladne miotla IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:06
                        • wjadro Re: UPRZEJMNIE PROSZE 09.09.02, 22:05
                          Gość portalu: marcee napisał(a):

> wiec pan yonder alias pajacyk2, prosze ich wymiesc i nie odzywac sie bo jak tak
                          >
                          > mozna kobiete potraktowac jak on mnie ???

bo Pani jest glupia cipa (przepraszam za wyrazenie)
                          • Gość: miotla Re: UPRZEJMNIE PROSZE IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 22:14
                            ostatnie oatrzezenie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            republika.pl/rowenta348/rsc/hack.htm
                        • pajacyk2 J-23 wie lepiej 10.09.02, 01:01
                          Gość portalu: marcee napisał(a):
                          > pan yonder ten sk..syn !!! prosze pamiatac, on Tchorz zmienia niki,
                          podejzrewam ze to Pajacyk2 jednak bo jot -23 mowi ze to nie drapieznik a on wie
                          lepiej

Sluchaj,
                          Kiedys przedstawilem na forum moja teoryjke o Internecie, ze tutaj mozna
                          wiecej, np. pokazac mysli, ktorymi czlowiek sie w realu z nikim nie dzieli. To
                          oczywiscie uproszczenie, bo nawet i na forum jest sie czasami zmuszonym to
                          stosowania autocenzury, taktyki itd. W koncu jak komus wytlumaczyc, ze jest
                          glupi, na przyklad.
                          Uwazam cie za pierdolnieta idiotke. To, ze jestes idiotka wiedzialem po
                          pierwszych twoich postach, to ze jestes pierdolnieta wyszlo pozniej i trwa do
                          dzis.
                          Kilka tygodni temu napisalem Ci post. Fakt, jezyk byl plugawy, ale w tresci nie
                          zmienilbym nawet przecinka, a nawet dodal wiecej.
                          Nie wiem co zadekretowal J-23, nie chce mi sie szukac- pewnie, ze Yonder to nie
                          Drapieznik tylko ja. Chuj Ci w dupe- to do J-23. Tlumaczyc sie przed nikim nie
                          bede.

Wygladasz mi na osobe, ktora zatracila (albo jest tego bardzo blisko) zdolnosc
                          do kontaktowania sie ze swiatem zewnetrzym. Stad manie przesladowcze,brak
                          pewnosci siebie-tego co i jak nalezy powiedziec i zachowac sie w okreslonej
                          sytuacji.
                          Nic mi nie wiadomo co robisz na codzien, ale jestem prawie pewien, ze nawet
                          jesli masz jakis kontakt z ludzmi to jest on bardzo powierzchowny i
                          ograniczony. Radze Ci odwiedzic psychoanalityka- im szybciej tym lepiej i to
                          nawet nie jest zart.

Tutaj skoncze, wiecej na tym forum porozumiewac sie nie bedziemy, sila
                          argumentu z osoba niezrownowazona psychicznie wygrac nie sposob. Twoja reakcja
                          jest mi calkowicie obojetna, mozesz otwierac nowe obrazliwe watki,
                          przeprowadzic retrospekcje moich postow na forum, kij Ci w oko.

pajacyk2

• Gość: jot-23 Re: J-23 wie lepiej IP: *.dyn.optonline.net 10.09.02, 02:35
                            pajacyk2 napisał:

> Nie wiem co zadekretowal J-23, nie chce mi sie szukac- pewnie, ze Yonder to
                            nie
                            >
                            > Drapieznik tylko ja. Chuj Ci w dupe- to do J-23. Tlumaczyc sie przed nikim
                            nie
                            > bede.
                            >

aaa!!! nie chce ci sie szukac co JA napisalem?!?! to jest obelga!!!! bo michal
                            cie wyzwie na pojedynek!
                            • pajacyk2 Re: J-23 wie lepiej 10.09.02, 03:19
                              Tak wlasnie, nie chce mi sie szukac. Gra jest nie warta swieczki zupelnie.
                              Przedmiot sporu tez przeciez jakos tam swiadczy o adwersarzach. Ta sie skalda,
                              ze prawie na pewno wiem kto to jest Yonder, tylko jakie to ma znaczenie?
                              Co do pojedynku z Michalem to wierze, ze nawet moglby wygrac stosujac do tego
                              wszelkie dostepne w Internecie srodki.
                              • Gość: jot-23 Re: J-23 wie lepiej IP: *.dyn.optonline.net 10.09.02, 03:22
                                pajacyk2 napisał:

> Tak wlasnie, nie chce mi sie szukac. Gra jest nie warta swieczki zupelnie.
                                > Przedmiot sporu tez przeciez jakos tam swiadczy o adwersarzach. Ta sie
                                skalda,
                                > ze prawie na pewno wiem kto to jest Yonder, tylko jakie to ma znaczenie?
                                > Co do pojedynku z Michalem to wierze, ze nawet moglby wygrac stosujac do
                                tego
                                > wszelkie dostepne w Internecie srodki.

a ja za to nie mam pojecia! koncentruje sie tylko na wykrywaniu klonow mistera
                                i troya, takie male hobby w wolnych chwilach.
                                • pajacyk2 Re: J-23 wie lepiej 10.09.02, 03:34
                                  Kamien z serca. Czyli wypowiedz m-ee jest wyssana z palca, bo ani o Misterze
                                  ani o Troyu tam nic nie bylo.
                                  koniec
                                  ********************************************************************************
                  • yonder marcee prosilas o odpowiedz wiec prosze: 10.09.02, 01:50
                    jestes sobie sama winna. Chyba jednak te nauki mamusi, ze dziewczynka musi sie
                    szanowac trzeba bylo sobie wziac do serca. Jezyk masz taki, ze nikt ci na razie
                    nie dorownal w wyrazaniu twoich sfrustrowanych i nieskladnych mysli. Jest to w
                    zasadzie niezwykle, ze potrafilas opanowac jezyk uliczny, i ponizej, w zasadzie
                    do perfekcji. Moge cie zapoewnic, ze paru chlopakow podszkolilo sie niezle i
                    czekaja na wiecej, ze strachem obawiajac zeby przez przypadek nie zapamietac
                    twojego niewybrednego repertuaru i nie chlapnac tym przy wodce. Jestes osoba o
                    bardzo prymitywnych i niskich instynktach jak rowniez czepiasz sie bez powodu
                    roznych ludzi. Czy nie uwazasz, ze dowodzi to galopujacej psychozy maniakalno-
                    depresyjnej jak rowniez postepujacego natrectwa? Czyzbys chciala przekonac
                    forumowiczow wirtualnych, dodaje, ze nie jestes kurwa z charakteru? co wszelako
                    jest najgorszym rodzajem kurestwa. ssyk.
                    Poniewaz uwielbiasz grzebac sie w historii postow, co juz samo w sobie dowodzi,
                    ze jestes osoba mocno chora z powaznymi zaburzeniami jazni i perturbacjach
                    przestrzenno-czasowych, polecam ci lekture twoich wlasnych postow. Belkot.
                    Sprobuj przyporzadkowac liczbe od 1 do 10 do swoich watkow i naloz te liczby na
                    kalendarz. Teza: marcee jest pierdolnieta na okraglo, z wyjatkiem paru dni
                    kiedy nie moze widziec monitora bo oczy jej wlazly na uszy.
                    Pa, ty stary muflonie.
                    • Gość: marcee Re: a ja sie pana nie boje panie yonder IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 18:30
                      nie prosilam o odpowiedz tylko o wiecej a to roznica i musze pzryznac osiolku
                      ze malo sie wysililes a raczej cos mendzisz w kolko o natrectwach
                      spowodowanych psychoza depresyjno-maniakalna nierozumiejac co to oznacza
                      widocznie ci chloptasiu psychiatra postawil taka diagnoze stad zapamietales
                      jedynie taka nazwe dla okreslonego obrazu klinicznego
                      jezyk mam swietnie opanowany, rowniez wyzszych lotow ale nie prezentuje go
                      kazdemu miernoto jedna
                      i zcekam chlopcze az otworzysz jakis post an serio abym mogla cie rozlozyc na
                      czynniki pierwsze

a teraz lec do chlopakow na wodke

tak serio yonder to mnie rozsmieszyles wtedy , ale poniewaz nie ma na kim tu
                      zupelnie psow wieszac wiec mi sluzysz jako wieszak wlasnie taki, bo sobie
                      akurat ciebie dobrze zapamietalam , A poza tym mam kaprys sie wyszumiec tutaj.
                      BO MI SIE TAK WLASNIE PODOBA.

pa stary dziadu

i zcekam na wiecej, powinnam pzrywalic kijem twojej mamusi zebys wiedzial ze
                      sie nie wyciaga nigdy rodzicow ale poniewaz ja wyciaglam twego tatusia to
                      jestesmy kwita w tej sprawie
                    • Gość: marcee Re: a to szkoda pajacyku2 IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.09.02, 18:31
                      ze sie nie bedziemy komunikowac wiecej, bo widze dopiero teraz ze ciekawa
                      osobka z ciebie dosyc

skoro straciles az tyle czasu na mnie gdyz napisales dosyc duzo to zbieralam
                      sie na odwage aby odpowiedziec i nawet cos tam napisalam , jednakze posiadajac
                      swiadomosc ze i tak mozesz nie pzreczytac tego wiec po co pisac?

uroda forum : przeczytaja inni nie ty wiec po co mam sie wysilac
                    • marcee_ma_ciote pajacyk i yonder, przepraszam ale.... 15.09.02, 01:40
                      marcee_ma_ciote

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka