Gość: theend IP: 213.78.118.* 09.09.02, 21:18 ..to mial byc wrzesien czy pazdziernik.? moze wspolna ..ja tez sie wynosze.. moze tato wpadlby sie napic..przy okazji.. moze inni by sie tez dolaczyli co juz przestali albo mysla o zaprzestaniu pisowni.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcee Re: Marcee , kiedy impreza pozegnalna? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:35 wzresien, 12.09 a wzasadzie juz dzis jestem ostatni raz dluzej, zcasem bede sie udzielac tylko u pana ozpola w jego cyklu co gdzie kiedy? ale bede wpadac zcasem, mysle raz an miesiac a ty dlazcego odchodzisz? nuda czy brak czasu zw z praca zawodowa? zreszta nukt tu plakal po mnie nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theend Re: Marcee , kiedy impreza pozegnalna? IP: 213.78.101.* 09.09.02, 21:42 odpowiem ci na innym watku.. ...moze byc dwunasty.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Krokodyle lzy. IP: *.tiaa-cref.org 09.09.02, 21:54 Gość portalu: marcee napisał(a): [...] > zreszta nukt tu plakal po mnie nie bedzie Ja bede lzami krokodylowymi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: no weźcie się nie wygłupiajcie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 21:52 nie zostawiajcie mnie tu samej. Zanudzę się. Reszta też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Dzieki! IP: *.tiaa-cref.org 09.09.02, 21:55 Gość portalu: dorota napisał(a): > nie zostawiajcie mnie tu samej. Zanudzę się. Reszta też. Czuje sie dotkniety a nawet nadszarpniety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miotla Re:marcee IP: *.bhakleibnitz.asn-graz.ac.at 09.09.02, 21:58 a kto bedzie bronil czci niewiesciej jak odejdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Panie Michale IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 22:34 przyjmij to Pan z godnością. Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: no weźcie się nie wygłupiajcie 10.09.02, 00:32 ona bedzie bronila czci niewiesciej??? haha tymi postami o gaciach? Oh, oh jaka ona mONdra. Dorciu zabierz swe manatki i nie zagladaj tutaj bo jestes glupia niewyrzyta, starzejaca i sfrustrowana baba. Odpowiedz Link Zgłoś
princess_zelda Re: Marcee , kiedy impreza pozegnalna? 13.09.02, 16:49 To chyba nie byla prawda? Nie odeszliscie no nie? Imprezy nie bylo w kazdym razie! A bez imprezy pozegnania sie nie licza!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziecinka Re: Marcee , kiedy impreza pozegnalna? 02.10.02, 16:46 Dalej pisza - to nalogowcy!! Odpowiedz Link Zgłoś
black_stalin Re: Marcee , kiedy impreza pozegnalna? 05.10.02, 21:10 No prosze, prosze ... a taka inteligentna! TheEnd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Marcee , kiedy impreza pozegnalna? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:13 wpadlam sobie poczytac ale zero i null jakies cioty i luizy nawet mojej ulubionej kroniki Ozpola niet koszmar ide stad na tydzien Odpowiedz Link Zgłoś