Gość: bruno IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 08:57 Czy forum polonia jest polskim dnem czy mozna stoczyc sie jeszcze nizej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wkrasnicki Re: Polskie dno 26.09.02, 09:17 To chyba niemozliwe, ale moze nie doceniamy rodakow. Pomimo, ze na obczyznie jest tak dobrze, tu az kipi od frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
america Re: Polskie dno 26.09.02, 21:05 wkrasnicki napisał: > To chyba niemozliwe, ale moze nie doceniamy rodakow. > Pomimo, ze na obczyznie jest tak dobrze, tu az kipi od > frustracji. Frustracja jest wszedzie i tu i tam w Polsce. Jesli ktos jest palantem w Polsce zapewne jest nim tez poza granicami. Porzadni ludzie sa tu i tam. To na forum przychodzi wiekszosc ciezkich charakterow. Dlatego wpadam tutej b. rzadko. Proste jak nic. america Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xurek Pytanie, IP: *.freesurf.ch 26.09.02, 09:59 ktore mnie znacznie bardziej intersuje, to czy mozna sie od dna (nie chce wnikac, jak blisko owego Polonia lub forum sie znajduje) mozna sie oddalic a jezeli to jak. Xurek misjonarz, ktory proboje Odpowiedz Link Zgłoś
es77 Re: Pytanie, 26.09.02, 13:33 Gość portalu: Xurek napisał(a): > ktore mnie znacznie bardziej intersuje, to czy mozna sie od dna (nie chce > wnikac, jak blisko owego Polonia lub forum sie znajduje) mozna sie oddalic a > jezeli to jak. > > Xurek misjonarz, ktory proboje wazny jest kierunek: -w dol nie da rady (tzn.mozesz sie polozyc i przywrzec, ale pytanie czy tyle miejsca znajdziesz, bo tam juz spora gromadka -na boki :uwazajac i nie potracajac obecnych; efekt i tak zaden, bo jakby nie bylo dalej po dnie -w gore :tylko jak na to wszystko patrze to boje sie czy powietrza wystarczy poprob-u-j Odpowiedz Link Zgłoś
bozena_w_agrescie Bruno 26.09.02, 13:57 Osoba, ktora najwiecej ( a moze nawet wylacznie) mowi o frustracji jest niejaki Bruno. To tak, jak z pijakiem, ktory ciagle gada w alkoholu. Moze wiec zamaist przelewac z pustego w prozne i wypisywac idiotyzmy godzinami, wzialbys sie do pracy? To zmniejszy twa frustracje, da innym odetchnac od twojego pierdolenia i wreszcie raz na zawsze zniknie ze slownictwa "Forum" slowo "frustracja ", ktora tak naprawde kotluje sie tylko w twojej malej , biednej glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xurek mocne odbicie IP: *.freesurf.ch 26.09.02, 20:58 Czesc es77, podoba mi sie Twoj post. Dowcipny. Mysle, ze powietrza mogloby starczyc, jezeli by sie czlowiek od dna monco odbil. Tyle tylko, ze jezeli jest tam ciasno, to trudno bedzie znalezc miejsce na ten "odrzut rakietowy". Chyba, zeby sie od kogos odbic, ale to nie humanitarne. Xurek w myslowej rozterce Odpowiedz Link Zgłoś
dekster to zapowiedź Twojej historii ? 26.09.02, 13:55 Gość portalu: bruno napisał(a): > Czy forum polonia jest polskim dnem > czy mozna stoczyc sie jeszcze nizej. Zabrzmiało dramatycznie - jak reklama. Wal śmiało stary historię swgo upadku - otwórz się klawiatura przyjmie wszystko, a monitor zawsze można wyłączyć. Idź po całości - nie bacz na cyników. Odpowiedz Link Zgłoś
polama Zgadzam sie z Bruno 26.09.02, 14:08 Polacy za greanica sa sfrustrowani. Z tym, ze nie sa to takie same frustracje. Polacy w Niemczech np. albo zasuwaja sezonowo, by zarobic i kupic kombajn, Polacy w USA maja stress zwiazany z praca, ktorej tu jest do oporu i korci, by dorownac Jankesom w osiaganiu standardu zycia. Najmniej sfrustrowani sa prawdopodobnie Polacy na Antypodach i niektorych krajach europejskich. Dobry klimat, luzny styl zycia i latwa aklimatyzacja to sprawiaja. Najciezej sfrustrowani sa zas Polacy w Kanadzie. Sa to w wiekszosci nieudolne odrzuty, ktore nie daly rady osiagnac sukcesu w USA, uciekli wiec do "opiekunczej" Kanady. Sa dyskryminowani przez miejscowych, nie dorownuja pracowitoscia ani wyksztalceniem Azjatom, zyja na nedznym poziomie, za ochlapy litosciwego panstwa. A skad Ty jeste, Bruno? Pozdro z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: Zgadzam sie z Bruno IP: *.proxy.aol.com 26.09.02, 15:31 Opadlismy na dno uslyszelismy pukanie od spodu czyzby tam bylo forum krajowe??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TROY Forum "Zapyziali,buraczani idioci" IP: *.concept / 192.168.1.* 26.09.02, 17:08 Kiedys lubilem Forum Polonia. Ale jesli ktos wypisuje tu stek bzdur, podszywa sie pod cudze nick´i, gowno ma do powiedzenia,a mimo to pisze to powoduje,ze coraz mam mniej checi na klikniecie ww stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAREK Re: Zgadzam sie z Bruno IP: 24.83.56.* 26.09.02, 21:28 Kazdy zyje TAM,gdzie MU wygodnie.Nie rozumiem SFRUSTROWANCA-Bruna na jakiej podstawie ocenia on za Wszystkich.Ja mieszkam 20-lat w Canadzie i ani mi w glowie aby narzekac,nigdy mi na mysl nie przyszlo o przeprowadzce do Us.Czesc- Marek.Jezeli Polakom dobrze w US,to co?To tylko sie CIESZYC. Odpowiedz Link Zgłoś