Dodaj do ulubionych

praca dla us postal service jako RCA...

28.12.05, 23:26
wlasnie dostalem prace dla usps /part time/ czy ktos z was wykonywal te prace
i z czasem wyrobil sobie droge do career positions ? jesli tak ile to zajelo
i co mozna zrobic zeby jak najszybciej wkrecic sie na full time, ewentualnie
dostawac jak najwiecej godzin..z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • annahidalgo Re: praca dla us postal service jako RCA... 29.12.05, 10:11
      Kilku znanych mi Polakow tutaj przygotowywalo sie do egzaminu na poczte wiele
      lat temu. Ale jakos nikt z nich tam nie pracuje teraz.
      Podbijajmy ten watek od czasu do czasu, moze ktos znajacy ten system odezwie
      sie. Ja znikam na jakies dwanascie godzin. Pozniej podbije.
      • malgoska182 Re: praca dla us postal service jako RCA... 29.12.05, 12:48
        Czesc.
        Oczywiscie ,ze Polacy pracuja w USPS.Niewielu .ale tak.Znam Leszka ,ktory
        dlugo pracowal w NY , a teraz przeniosl sie do Reno(na poczcie sa
        transfery).Moj maz zdal ponad 2 lata temy egzamin za 1 razem (zreszta Leszek go
        pokierowal).Niestety moj maz jak chyba kazdy mezczyzna niestety nie slucha
        wlasnej zony i nic sobie nie robil z ostrzezen typu " jest ograniczenie do 55
        nie jedz 70 ". Oczywiscie mial juz test na obecnosc narkotykow, pojechal na
        tzw"final interview" .Tam pracuje facet o nazwisku Szumoski , wiec jest
        przychylny Polakom i sam mowil ,ze niewielu tutaj na egzaminy przychodzi.
        Niestety moj najdrozszy maz ,ktory nie sluchl wlasej zony zawalil na punktach
        na prawo jazdy. Uzbieral ich cale 6 i to go zdyskwalifikowalo na pozycje city
        carier(tu musisz miec czyste papiery). Teraz zaczynaja sie znowu przyjecia i na
        test chyba 470. Wiec powodzenia i podwyzszajcie statystyki i przystapcie do
        test na poczte . Powodzenia
        • donk [...] 29.12.05, 13:04
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • ontarian [...] 29.12.05, 13:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • ax4 Re: praca dla us postal service jako RCA... 29.12.05, 22:19
          ja zdawalem /zdaje sie/ test 860 i mam byc na liscie jeszcze przez 2 lata ale
          nie wiem od jakiego wyniku mozna sie zalapac na cos stalego..
      • bruner96 praca 30.12.05, 17:19
        Nie chce negowac sensu pracy na poczcie...ale wydaje mi sie ze jesli chodzi o
        mozliwosci kariery, swiadczenia no a przede wszystkim PIENIADZE to jest cale
        mnostwo prac rzadowych w ktorych sa one bez porownania wieksze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka