Gość: leosia BRAK pieniedzy, swiadczy ZLE o Tobie KIszczaku IP: 130.68.2.* 23.11.02, 22:28 jak nie umiesz pracowac -dobrze to ci nie placa - dobrze Jak nie masz pieniedzy - to jestes zly jak nie masz o czym pisac - to jestes zly Ino cie zlosc skreca Odpowiedz Link Zgłoś
kiszczak Droga Leosiu 23.11.02, 22:36 Moja Leosiu pieniedzy mam wystarczajaca ilosc .Do pracy mam czterech osilkow z Polski ktorzy na mnie pracuja, a ja steruje tylko ruchem .Tak , ze jak widzisz powodu do zmartwien i zlego chumoru nie mam .Moze bysmy sie Leosiu spotkali , podaj namiary , a moze mnie poznasz w rzeczywistosci .Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leosia Re: Droga Leosiu- ---do kiszczak IP: 130.68.2.* 23.11.02, 23:05 idz sobie na ---Twarze FORUM to pierwsze foto jest moje. Co prawda nie mozemy sie spotkac na tym jachcie co na zdjeciu. Bo wlasnie ten jacht wyplynal w tym tygodniu w rejs dookola swiata. Ale mozemy wypozyczyc inny jacht w okolicach NYC. Jest tam piekna wyspa City Island i mozna plywac na 25' jachie zaglowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwika-w-ogrodzie Re: Droga Leosiu- ---do kiszczak 25.11.02, 02:08 Gość portalu: leosia napisał: > idz sobie na ---Twarze FORUM > to pierwsze foto jest moje. > Co prawda nie mozemy sie spotkac na tym jachcie co na zdjeciu. > Bo wlasnie ten jacht wyplynal w tym tygodniu w rejs dookola swiata. > Ale mozemy wypozyczyc inny jacht w okolicach NYC. > Jest tam piekna wyspa City Island i mozna plywac na 25' jachie zaglowym. zibi zybi zybi ,rece opadaja.czym Ty sie chwalisz ? Nie swoim jachtem?Dobrze dupku ze maja litosc nad Toba ,to Cie od czasu do czasu wpuszcza na poklad hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
leosia Re: Droga Leosiu- ---do kiszczak 25.11.02, 02:34 Czy jak powiem cos ---to w twoim umysle powstaje zaraz : ze sie przechwalam- czym tu sie chwalic ??? za to ze moglem tym jachtem plynac - Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Posiadanie pieniedzy swiadczy o Tobie 23.11.02, 22:48 Ot, qurwa, dwoch filozofow sie spotkalo! Az milo poczytac! Odpowiedz Link Zgłoś