Dodaj do ulubionych

CO WIEMY O VILCACORZE

IP: 130.68.2.* 18.12.02, 23:57
Podobno leczy wszystko-
prawda to - czy blaga
Jaka jest wasza opinia o tych ziolach
Obserwuj wątek
    • larson Re: CO WIEMY O VILCACORZE 19.12.02, 00:16
      Vilcacora leczy tyle co urynoterapia. czyli nic.
      • leosia Re: CO WIEMY O VILCACORZE 19.12.02, 05:11
        ale jestescie koledzy - to ja wydalem $250 na ziola , a oni pisza ze to nic.
        Nastepnym razem piszcie wczesniej zanim wszystkiego nie wydam.
        • xurelore Re: CO WIEMY O VILCACORZE 19.12.02, 05:56
          chcialam ci pomoc i napisac cos pozytywnego ale gdy widze tekst ze bog cie
          wyleczy to widze tego drobnego pryszcza ojca rydzyka:
          www.medbook.com.pl/cgi-bin/strona.cgi?
          www.omega.win.pl/1.htm

po przejzeniu paru linkow moge ci spokojnie powiedziec: to jest kit. Wyrzuc to
          swinstwo albo daj jakiemus idiocie w prezencie.

PS nie sluchaj co ja pisze bo zalalam sie wlasnymi swiezutkimi siuskami.

• Gość: (m)wierny sluchac Re: CO WIEMY O VILCACORZE IP: *.sympatico.ca 19.12.02, 16:01
            Prosze Panstwa! Polecam Radio Polonia w Toroncie szanownych panstwa
            Piotrowskich, ktorzy regularnie informuja polonie o fenomenalnosci ziolka
            wilkakora. Podzielam ich fascynacje tym ziolkiem. Chociaz sam nigdy go nie
            uzywalem, to opieram ma opinie na swiatowych autorytetach medycznych
            przytaczanych przez szanownych panstwa Piotrowkich: pani z Roncesvalles,
            anonimowy pan Zenek, co sie nagral na maszyne, oraz jeden ksiadz. Ci, ktorzy
            nie lubia wilkakory i posadzaja caly ten kram o zwykly szwindel, to oczywista
            zaprzedancy narodowi i chamy, ktorzy z zawisci uwazaja, ze lekarz po 4 latach
            studiow medycznych, 5 latach stazu i czasami dziesiatkach lat doswiadczenia
            jest wiekszym autorytetem niz na przyklad fajna pani Zuzia (kasjerka z Polski)
            sprzedajaca ziolka na wszystko.
            Polecam rowniez innych leczacy cudotworcow reklamujacych sie w powaznym Radiu
            Polonia. Dzieki nim, wkrotce torontonska polonia bedzie najzdrowsza grupa
            etniczna wew Toroncie. Dzieki Bogu, ludzie zmagajacy sie z cierpieniem, choroba
            lub perspektywa smierci maja okazje wydac w desperacji swe dulary na jedynie
            wartosciowe tritmenty. Tak trzymac!
            • Gość: (m)wierny sluchacz Re: CO WIEMY O VILCACORZE IP: *.sympatico.ca 19.12.02, 16:06
              Bardzo przepraszam, oczywiscie jestem (m)wierny sluchacz, a nie (m)wierny
              sluchac, jak blednie, niechcaco, podalem. Jeszcze raz przepraszam! Ja sie nie
              wstydze podpisac pod mymi szlachetnymi pogladami, jak inni, pewni, okresleni,
              ludzie.
    • canadian Spozniles sie o kilka lat 19.12.02, 17:07
      Bo wtedy to bylo popularne zanim nie okazalo sie ze leczy na poziomie Tylenolu.
    • jadro Re: CO WIEMY O VILCACORZE 21.12.02, 16:57

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka