Dodaj do ulubionych

ach!...to dlatego meżczyzni piją!

IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 18:25
Bylem ostatnio na party.
Przyszlo troche malzenstw, przyszlo tez duzo fajnych i chetnych panienek.

Kawalerowie zatarli rece i ruszli do ataku.

Ozenieni mezczyzni, mogli sobie tylko pomlaskac. Pozniej stworzyla sie z nich
gupka...i wszyscy zaczeli tak walic drinki, ze glowa boli.
W pewnym momencie...zastanowiłem sie nad taka rzecza:
"hm...jak bym byl zona na tym party, pelnym biegajacego zwierza i nie moglbym
na nic zapolowac, chyba, cholera tez bym sie uchlał"
Obserwuj wątek
    • Gość: --Michal Albo IP: *.client.attbi.com 28.12.02, 18:27
      Poszedl bym do kibla i splawil delfina. Pamietaj Arturo, onanizm to tez droga
      zycie, pedalska, alezawsze pomaga w mysleniu wlasciwa glowa.
      • Gość: Artur Re: Albo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 18:36
        Gość portalu: --Michal napisał(a):

> Poszedl bym do kibla i splawil delfina. Pamietaj Arturo, onanizm to tez droga
        > zycie, pedalska, alezawsze pomaga w mysleniu wlasciwa glowa.

ech, nie wiem czy tu kibel pomoze.
        he he, boje tylko Michal, ze jak nam tutaj w dyskusje zaraz wmaszeruszeruje
        Rzeczpostolita-Emancypacyjna to sie tylko zadyma zrobi.
        • Gość: --Michal Nie buj sie Arturo! IP: *.client.attbi.com 28.12.02, 18:43
          Niech maszeruje! Odeslesz ja do garow, prawidlowym-przepisowym klapsem w tylek.
          • Gość: Artur ......a jak jej sie jeszcze spodoba? IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 19:02

> Niech maszeruje! Odeslesz ja do garow, prawidlowym-przepisowym klapsem w
            tylek.

.......ten klaps...mam na mysli...i jeszcze wieczorem...z nienacka wyciagnie
            gumowy czarny stroj i z batem stanie, i bedzie chciala wiecej. co co wtedy
            zrobisz? taki normalny mąż tego moze nie przetrzymać (myslę tego szoku, he he)
    • Gość: --Michal I jeszcze IP: *.client.attbi.com 28.12.02, 18:55
      Czy Ty nie widzisz ze to dziala we dwie strony. Babska to jeszcze wieksi
      multigamisci niz faceci, tylko one zamiast sie upijac. No wlasnie co robia? Co
      Ty na to wielki ruchawcu?
      • Gość: Artur Re: I jeszcze IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 19:04
        nooooooo? no no?

calkiem bezpansko, czestują dupa jak cukierkami.
        czy masz to na mysli?
      • roadkill Re: I jeszcze 28.12.02, 19:04
        tylko jest jedna roznica. Once sie musza najpierw nalac zeby dac. Bez wodki
        (slodkiej) nie razbierjosz!
        • Gość: --Michal Ja nie wiem. IP: *.client.attbi.com 28.12.02, 19:57
          pytnij trumana.
    • _szwedka hehehe panowie 28.12.02, 20:01
      ciekawe, ciekawe ale dlaczego tak sie ucisziliscie?
      dalej nawijac, poczytam chetnie hehehehe
      a moze nalac cos na rozwiazanie jezyka?
      co sobie zyczycie?
      • nsdap Re: hehehe panowie 28.12.02, 20:07
        Dziekujemy ci za usluge, dobra kobieto. Mozesz zawsze liczyc na 1 korone
        napiwku od nas na telerzyku.
        • _szwedka Re: hehehe panowie 28.12.02, 20:12
          nsdap napisała:

> Dziekujemy ci za usluge, dobra kobieto. Mozesz zawsze liczyc na 1 korone
          > napiwku od nas na telerzyku.

zatrzymaj sobie
          rozumiem ze ta 1 korona nadwyrezylaby twoja ekonomie nadwyraz
          mialabym ciebie na sumieniu biedaku smile
          • karelia Re: hehehe panowie 28.12.02, 20:38
            no, panowie , i co dalej, ? klaps, kierunek gary, zlewozmywak, szmata do
            podlogi, pranie, froterowanie parkietu, cerowanie skarpet, warzenie bigosu i
            kotleta schabowego, prasowanei koszul slubnej/nieslubnej polowki...
            A 100% mescy panowie polegujac na kanapie beda marzyc o kobiecie swego zycia-
            zadbanej, eleganckiej , nie zmeczonej,milej, uleglej, mowiacej tylko i
            wylacznnie "tak, masz racje" mmmmmm jak to przyjemnie pomarzyc....

A WZIAC SIE ZA ROBOTE SAMEMU, marsz do radla, do szczotki, klaps w meski tylek
            i do kuchni!!!!
            A my w tym czasie na kanapce, pomarzymy o mezczyznie naszego zycia...
            • Gość: Artur dobra dobra.....karelia IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 21:07
              karelia napisała:

> no, panowie , i co dalej, ? klaps, kierunek gary, zlewozmywak, szmata do
              > podlogi, pranie, froterowanie parkietu, cerowanie skarpet, warzenie bigosu i
              > kotleta schabowego, prasowanei koszul slubnej/nieslubnej polowki...
              > A 100% mescy panowie polegujac na kanapie beda marzyc o kobiecie swego zycia-
              .................O żesz by cie karelia!!!!!! to jak sie twojemu mezowi nie
              nalezy po super ciezkich 8 godzinach przy kilofie, troche na kanapie zdrzemnąć
              nie wolno? to ty chyba jakas Monster-traszna-super-despoczyna-gangrena jesteś?

zadbanej, eleganckiej , nie zmeczonej,milej, uleglej, mowiacej tylko i
              > wylacznnie "tak, masz racje" mmmmmm jak to przyjemnie pomarzyc....
              .................noooooooooooo nie zapomnij, ze musi bic dobra w łóżku...albo
              coś w tym rodzaju.
              >
              > A WZIAC SIE ZA ROBOTE SAMEMU, marsz do radla, do szczotki, klaps w meski
              tylek
              > i do kuchni!!!!
              ..............a takie to co cały dzień robiły, zmęczone kurcze....spacerkiem po
              parku!!!!!
              > A my w tym czasie na kanapce, pomarzymy o mezczyznie naszego zycia...
              ................he he....pomażyć każdemu wolno. uuuups
              • karelia Re: dobra dobra.....Arturro 28.12.02, 21:16

- dzisiaj spalam do 11, po czym wybralam sie do miasta , drobne zakupki
                kosmetyczne chyba jakis Dior czy inny Chanell, pozniej "posiedzenie" w cafe,
                jedzenie, kawka, pozniej spacer w strone kina, seans dwugodzinny ( "Frida"),
                do domuuu ,obiado-kolacja , gazeta na kanapie, wiesz Arturro ? Czuje sie
                jakas taka zmeczona, sama nie wiem czym. Jutro bede wypoczywac w domu.
                co za czasy, co za ludziewink
                • Gość: --Michal Ja sie zgadzam! IP: *.client.attbi.com 28.12.02, 21:18
                  Z kobietami sie trzeba zawsze zgadzac, nie wazne co mowia. Tak mi truman
                  powiedzial, albo on mowi ze trzeba byc szczerym? Juz mi sie wsztstko pojebalo.
                  • karelia Re: Ja sie zgadzam! 28.12.02, 21:20
                    jaki tuman? nie znam
                    • karelia Re: Ja dziekujem 28.12.02, 21:24

• Gość: Artur Re: Ja dziekujem IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 21:49
                        karelia napisała:

>
                        >
                • Gość: Artur nie cytuj mojego dnia, Karelia IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 28.12.02, 21:44
                  to nie wypada.
    • Gość: WC Re: ach!...to dlatego meżczyzni piją! IP: *.sympatico.ca 29.12.02, 01:38
      Artur, mezczyzni pija bo to lubia, poza tym czuja sie wtedy pewniej
      • Gość: --Michal rite on! IP: *.client.attbi.com 29.12.02, 02:23
        Gość portalu: WC napisał(a):

> Artur, mezczyzni pija bo to lubia, poza tym czuja sie wtedy pewniej

A potem im chuje nie stawaja. To taka zamknieta kwadratura kola.
        • don5 Re: rite on! 29.12.02, 04:37

> Gość portalu: WC napisał(a):
          >
          > > Artur, mezczyzni pija bo to lubia, poza tym czuja sie wtedy pewniej
          >
          > A potem im chuje nie stawaja. To taka zamknieta kwadratura kola.

WC-emu nikdy nie stawal i bez alkoholu
          • Gość: WC Re: rite on! IP: *.sympatico.ca 29.12.02, 15:36
            Swieta prawda, bo WC nie ma kutasa
      • Gość: Artur Re: ach!...to dlatego meżczyzni piją! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 12:55
        z ta pewnoscia to taka sobie sprawa.
        moze sie i pewnie czuja...to byloby na tyle, ze sie taki pewnie czuje.
        Zona mu sie po katach wali. A taki nawalony jak stodola...czuje sie pewnie i
        lezy z mordą w sałatce.

No i badz tu madry.
        • karelia Re: chlopy!!!!!!!! 29.12.02, 13:04
          chlopy, czyscie powariowali??? Co z wami jest??? Jednemu sie zona wali po
          katach, innemu zona ukazuje niespodziewane zainteresowanie kolega pilotem,
          jeczcze innemu zona ucieka z przygodnie poznanym w kolejce po jaja i ser
          zolty kochankiem, inna zona bedac na przyjeciu zapomina ,ze ma slubna ofiare i
          wychodzi w ciemna noc z kuzynem gospodarza, piata zona po prostu sie
          rozwodzi , ale wiesza psy na niewinnym dozgonnie-poslubionym, dziesiata zona
          twierdzi ,ze ma tego dosyc i nie bedzie gotowac, prac, sprzatac, zmywac nie
          bedzie robic NIC, pietnasta zona....
          co za zony, co za zonywink))

PS tylko mi tu po chamsku nie wyjezdzac z geba !bo bede dwudziesta pierwsza
          zona , ktora....
          • Gość: --Michal Ja sie znowu zgadzam! IP: *.client.attbi.com 29.12.02, 17:01
            Bo tak mi mama powiedziala a nie truman pomylilo mi sie. Truman to powiedzial
            ze skazda mozna zadupczyc tylko trzba umiejetnosci konwersacji posiadac.
            • _czosnek_ Re: Ja sie znowu zgadzam! 29.12.02, 17:12

> Bo tak mi mama powiedziala a nie truman pomylilo mi sie. Truman to powiedzial
              > ze skazda mozna zadupczyc tylko trzba umiejetnosci konwersacji posiadac.

Ten Trueman chyba pierwszy raz w zyciu mial racje. A w sumie to burdelach jakos
              leza same kobiety rozkraczonumi nogami. Dziwne no nie? Kurwa jest jest slowo
              rodzju zenskiego. Tak wiec, bez pierdol moje panie, cichodajstwo i
              glosnodajstwo jednym slowem kurestwo macie w genach. Dla kasy KAZDA chajtnie
              sie nawet z diablem. Byleby was utrzymywal, a wy bedziecie sie dalej jebac po
              katach. Najlepszy przyklad "marcee".
              • Gość: Artur kurcze... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 17:14
                zaczyna mnie sie robić niedobrze.
                • _szwedka Re: kurcze... 29.12.02, 17:45
                  Gość portalu: Artur napisał(a):

> zaczyna mnie sie robić niedobrze.

no widzisz do czego doprowadziles tym watkiem hehehe
                  biedny czosnek, ten to dostal w kosc
                  • Gość: Artur Re: kurcze... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 17:55
                    _szwedka napisała:

> Gość portalu: Artur napisał(a):
                    >
                    > > zaczyna mnie sie robić niedobrze.
                    >
                    > no widzisz do czego doprowadziles tym watkiem hehehe
                    > biedny czosnek, ten to dostal w kosc

a pozniej sie dziwicie,
                    ze jedna czy druga dostala od meza po mordzie.
                    mozna by zadac tylko pytanie: DLACZEGO?
                    Daje sobie spokoj z tym wątkiem, szkoda mi niedzieli na tą zgilizne.

• _szwedka Re: kurcze... 29.12.02, 18:00

> a pozniej sie dziwicie,
                      > ze jedna czy druga dostala od meza po mordzie.
                      > mozna by zadac tylko pytanie: DLACZEGO?

Artur na takie "po mordzie" nie ma pytania DLACZEGO?
                      Jest tylko jedno: pozew rozwodowy wink

• _czosnek_ Re: kurcze... do Artura 29.12.02, 18:01
                      Wreszcie zaczynasz rozumiec Arturze. Lepiej pozno, niz wcale.
                      heheh, wy kurwy stracilyscie chyba jednego kandydata na wykolowanie. hehehe.
                      Dobrze, bardzo dobrze.
                      • Gość: Artur .......czosnuś! IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 29.12.02, 18:06
                        _czosnek_ napisała:

> Wreszcie zaczynasz rozumiec Arturze. Lepiej pozno, niz wcale.
                        > heheh, wy kurwy stracilyscie chyba jednego kandydata na wykolowanie. hehehe.
                        > Dobrze, bardzo dobrze.

ty mi tu prawd zyciowych nie musisz sprzedawac. sam je znam. moglbym ci na
                        takie tematy, tez pare historyjek opowiedziec, ze wlosy deba by ci stanely i
                        zaraz laska opadla...ale sex jest wazny. no i co zrobisz?
                        Ostygnij lepiej i nie rob bledow, ktore chyba juz zrobiles.
                        • _szwedka Re: .tak, tak, tak......czosnuś! 29.12.02, 18:09
                          tak, tak, tak
                          to jest fakt
                          dobry sex nigdy nie jest zly wink
          • ozpol Hej Baby !!! 29.12.02, 23:29
            karelia napisała:

> chlopy, czyscie powariowali??? Co z wami jest??? Jednemu sie zona wali po
            > katach, innemu zona ukazuje niespodziewane zainteresowanie kolega pilotem,
            > jeczcze innemu zona ucieka z przygodnie poznanym w kolejce po jaja i ser
            > zolty kochankiem, inna zona bedac na przyjeciu zapomina ,ze ma slubna ofiare
            i
            > wychodzi w ciemna noc z kuzynem gospodarza, piata zona po prostu sie
            > rozwodzi , ale wiesza psy na niewinnym dozgonnie-poslubionym, dziesiata zona
            > twierdzi ,ze ma tego dosyc i nie bedzie gotowac, prac, sprzatac, zmywac nie
            > bedzie robic NIC, pietnasta zona....
            > co za zony, co za zonywink))
            >
            > PS tylko mi tu po chamsku nie wyjezdzac z geba !bo bede dwudziesta pierwsza
            > zona , ktora....

Karelciu a z kim te baby uciekaja .. wiekszosc z innymi chlopami czyli tez sie
            motacie i szukacie tego wymarzonego i lepszego tak jak te wstretne chlopy. W
            przyrodzie jest balans - kazda dziura znajdzie swego ciu..., choc sily ciemne
            probuja to zmienic ale dalej jest rownowaga.
            Kazda ksiezniczka szuka ksiecia z bajki a my bledni rycerze nie po tym lesie
            szalejemy i dlatego musimy sie napic zeby wzrok sie wyostrzyl
            • barbitch Re: Hej Baby !!! 31.12.02, 06:31
              Myslalam, ze nazwles ja 'kreciku'. Tego jeszcze nie slyszalam.
    • Gość: HIENA Re: ach!...to dlatego meżczyzni piją! IP: *.dial.eclipse.net 29.12.02, 21:33
      TY CHUJU I TAK NIE MOZESZ ZADZIALAC BO TY JESTES PIERDOLONA PIZDA HEHEHE
    • luiza-w-ogrodzie Trzeba bylo isc na swingers party 31.12.02, 05:04
      Znowu sa w modzie:

www.smh.com.au/articles/2002/12/30/1041196595288.html
      Arturze, chodzisz na niewlasciwe imprezy, ot co!

Szalonego Sylwestra i obudzenia sie w podartych przescieradlach
      Luiza-w-Ogrodzie
      • barbitch znowu sa w modzie 31.12.02, 06:29
        to proste dlaczego: marketing. Jakzesz inaczej wyciagnac forse z martwego
        drewna? A ze drzewko wypusci pare listkow po transfuzji to im tylko na zdrowie
        wyjdzie.
        • Gość: Artur Re: znowu sa w modzie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.12.02, 10:21
          barbitch napisała:

> to proste dlaczego: marketing. Jakzesz inaczej wyciagnac forse z martwego
          > drewna? A ze drzewko wypusci pare listkow po transfuzji to im tylko na
          zdrowie
          > wyjdzie.

Twoj patent na zycie mowi, ze kawal kurwy jestes.
          Chyba sie z tego powodu nie obrazisz.
          Pozdr.
      • Gość: Artur Luiza, nie przejmuj sie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.12.02, 10:19

ja nie mam zony i nie spiesze sie do tego "luxusu".
        No woman, no cry....i tak jest lepiej...przede wszystkim na party.
        • luiza-w-ogrodzie Artur, nie przejmuj sie 31.12.02, 11:27

>
          >
          > ja nie mam zony i nie spiesze sie do tego "luxusu".

Ja rowniez ;0D
          • Gość: Artur Re: Artur, nie przejmuj sie IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.12.02, 11:37
            ech, że nie masz żony to prawie nie dziwi. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka