swiatlo 12.06.06, 19:44 I to od takich Czechów, którzy wszyscy razem wzięci by się zmieścili gdzieś w jednej nowojorskiej dzielnicy. Coś mi się ta akcja World Champions 2010 nie za bardzo widzi. Chyba trzeba ją będzie zmodyfikować do 3010. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doopa_wolowa He he he 12.06.06, 19:52 Ale dostali wpie...ol cieniasy. 3 do 0. Hamerykańce są tylko mocni w sportach gdzie występują murzyni. Widać do piłki nośnej nie udało im się dobrej łapanki zrobić. Obskoczą od każdego i tak się zakończy ich przygoda. He he. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Re: He he he 12.06.06, 19:54 doopa_wolowa napisała: > Hamerykańce są tylko mocni w sportach gdzie występują murzyni. > Widać do piłki nośnej nie udało im się dobrej łapanki zrobić. > Obskoczą od każdego i tak się zakończy ich przygoda. Ale naszych patałachów i tak leją. Apropos murzynów, co się dzieje z naszym? Odpowiedz Link Zgłoś
suop.nazi Re: He he he 12.06.06, 20:02 > Ale naszych patałachów i tak leją. Szczegolnie bylo to widac na poprzednim mundialu jak im nasze patałachy wpie..li 4:1 . Ale co ty tam wiesz jak ty wtedy mowiles na chleb beep na muchy tapty Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: He he he 12.06.06, 19:59 doopa_wolowa napisała: > Hamerykańce są tylko mocni w sportach gdzie występują murzyni. hehe szczegolnie bylo to widac na olimpiadzie zimowej, gdzie USA zajely 2-gie miejsce w klasyfikacji medalowej. Odpowiedz Link Zgłoś
olewam Re: He he he 12.06.06, 20:02 Swiatlo, lepiej napisz o swojej druzynie...haha pilki nawet nie potafia podac...dziady Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Polska Iran dwa bratanki 12.06.06, 20:11 olewam napisał: > Swiatlo, lepiej napisz o swojej druzynie...haha pilki nawet nie potafia > podac...dziady Jak nasi grają na poziomie huliganów z blokowiska na Bródnie, to i dobrze się pośmiać z innych. Powinni na koniec mistrzostw zorganizować turniej pocieszenia dla największych patałachów. O tytuł największych mundialowych szmat Polska i Iran byliby łeb w łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
uwaga_zly_pies Re: He he he 12.06.06, 20:16 jot-23 napisał: >> > hehe szczegolnie bylo to widac na olimpiadzie zimowej, gdzie USA zajely 2-gie > miejsce w klasyfikacji medalowej. > ► to byli przebrani murzyni. Najlepiej dawali sobie rade w konkurencji dumb blondes. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: He he he 12.06.06, 22:08 _czosnek_ napisała: > W strzelaniu do ludzi sa bardzo dobrzy. trafne spostrzezenie, jeszcze celniejsze moze byc przylozenie tak popularnym w Polsce kijem baseball'owym Odpowiedz Link Zgłoś
waldek.usa Re: Jankesi dostają łomot 12.06.06, 20:21 Ty popatrz kogo wyslali Bulandczycy. Starych prykow, i cwaniakow, po znajomosci. Jest moze jeden mlody, tylko co... sam nie wygra. Pobiegaja i moze cos im wyjdzie. Najlepiej to im wyjdzie pakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_wolowa Re: Jankesi dostają łomot 12.06.06, 20:33 He he w pakowaniu to akurat wasza reprezentacja powinna być dobra. Walduś przypomnij sobie jak się ze sraczką po ziemniakach szwędałeś po pastwisku i rodziciele cię wołali bo mieliście 15 minut na spakowanie dobytku pod naczepę tira. Jak tam u was w reprezentacji gra więcej takich jak ty spierdzielantów to z szybkim opuszczeniem niemiec nie powinni miec problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_wolowa Re: Jankesi dostają łomot 12.06.06, 20:43 Zasadnicze pytanie, ile USA obskoczy od Ghany? Stawiam 2:0. Kto da iwęcej? Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_wolowa Re: Jankesi dostają łomot 12.06.06, 21:27 Oglądam teraz mecz włochy - ghana. Szkoda mi hamerykanców - dostaną na tych mistrzostwach taki wpie..ol że się będzie kurzyło. W 45 do Berlina nie doszli i teraz się tam raczej nie dostaną Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Swiatlo i inni 12.06.06, 21:55 Wezcie pod uwage co tu jest napisane: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=43352092&a=43354872 Odpowiedz Link Zgłoś
doopa_wolowa Re: Swiatlo i inni 12.06.06, 22:11 Alem u nich jest HDTV znaczy siem duża liczba doopków spierdzielantów w kartonie na jeden TV. He he. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Ertes, forget it 12.06.06, 22:59 Jak masz nadzieję doczekać do wieczora aby obejrzeć mecz nie znając wyniku i udawać potem że oglądasz go na żywo, to nie masz szans. Byś musiał odłączyć kabel od internetu, z nikim nie rozmawiać, przyjechać do domu, nie włączać żadnych news i tylko od razu włączyć odtwarzacz satelitarny. Ja nawet nie usiłuję tego robić. Kiedy siedzę w pracy to puszczam sobie okienko z live report i to jest moje oglądanie. Potem w domu oglądam to co już znam i tylko wtedy kiedy ze sprawozdania wynika że warto. A pomimo to mam fun. Ma to też dobre strony że nie marnujesz czasu na chłam. Jak przeczytałem sprawozdanie z Anglia-Paragwaj to się bardzo cieszyłem że nie zmarnowałem półtorej godziny z mojego życia na kompletną nudę. A propos, zamierzam też olać Polska-Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Ertes, forget it 13.06.06, 00:58 Zainstaluj sobie TVUPlayer i bedziesz mogl ogladac na zywo. Odpowiedz Link Zgłoś
normalski1 Re: Jankesi dostają łomot 13.06.06, 01:25 oni u siebie jak biegają po trawie t w poduszkach i w hełmach , są dobrzy w strzelaniu do ludzi trzeba przyznac Odpowiedz Link Zgłoś
hotdog1 Re: Jankesi sa super w bejsbolu 13.06.06, 01:50 bo to i narodowa gra ,natomiast pilka nozna jest prawie nie znana w Ameryce Polnocnej ,stad kiepska druzyna !! Nauczcie sie troche rozrozniac sporty narodowe gluptasy znad wisly ,gdyby przyszlo zagrac w koszykowke lub footbal lub inny sport popularny w USa to zaden z bulbonskich zawodnikow by nawet nie pierdnal ze strachu przed amerykanami. Odpowiedz Link Zgłoś
jot-23 Re: Jankesi sa super w bejsbolu 13.06.06, 02:03 co ty tlumaczysz prymitywom tylu kolesie minety, hehe... amerykanie kroluja w olbrzymiej ilosci sportow....akorat w pilce nie, jest to tutaj dyscypline uprawiana glownie przez dziewczynki ze szkol podstawowych. mimo to, kwalifikuja sie do MS raz po razie, jada tam for fun... hehe a co polaczkom zostalo po pilce? chodziaz i stazejacy sie ewenement - malysz? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Jankesi sa super w bejsbolu 13.06.06, 03:31 Tak naprawdę to USA dostało w doopę w caasie ostatnich World Baseball Classic. Wypadli w drugiej rundzie. W finałach 20 marca Japonia wygrała z Kubą 10 - 6 Udzial brały China Taipei Japan Korea Cuba Hollandia Panama Puerto Rico Canada Mexico South Africa USA Australia Dominican Republic Italy Venezuela Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Jankesi sa super w bejsbolu 13.06.06, 03:50 co to za mistrzostwa o ktorych nikt nei slyszal? Amerykanom nie oplacalo sie ryzykowac kontuzje przed sezonem - w grew wchodza za duze pieniadze www.usatoday.com/sports/baseball/2006-03-22-wbc-analysis-selig-usat_x.htm Odpowiedz Link Zgłoś
ertes Re: Jankesi sa super w bejsbolu 13.06.06, 03:58 A moze tam zbyt dokladnie sprawdzali doping i ci najlepsi bejsbolisci po prostu sie bali wpasc? Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Jankesi sa super w bejsbolu 13.06.06, 04:10 nie sprawdzali, tzn. Amerykanie postarali sie zeby obowiazywaly te same kryteria co w lidze amerykanskiej Odpowiedz Link Zgłoś
flipflap Re: Jankesi sa super w bejsbolu 13.06.06, 05:10 Baseball Classic to takie upychanie dziury w sporcie. Jeszcze prawdziwy sezon baseball-owy się nie zacząl, football się skończyl, do finałów koszykówki i hokeja daleko. Nie ma o czym gadać. to wymyślili World Baseball Classic. Ni w piczke ni w oko. Zawodnikom nie chce się ryzykować kontuzji czyli grubego szmalu gdzie mają 100 meczy do zagrania w sezonie. Tak to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś