Gość: zbylu IP: 192.168.32.* 27.11.01, 16:34 szukam kontaktu z Polakami mieszkającymi w Brazylii... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: felix Re: POLACY W BRAZYLII ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 12:55 Ja tez !!! Czy mieszkasz tam? Ja juz kiedys poruszylam ten temat na forum ale nikt sie nie odezwal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rr5 Re: POLACY W BRAZYLII ? IP: *.physik.uni-ulm.de 09.12.01, 13:40 Brazylia jest hujowa. Od trzech lat przygotowuje sie szturmu na USA przez Paname Meksyk. Nie mam jescze pelnego uzbrojenia. Moze ktos sie do mnie przylaczy. Mam 2 jeepy z kamuflazem. Do Mexyku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purple Re: POLACY W BRAZYLII ? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.01, 15:56 Wlasnie wrocilam z Brazylii, jednak byly to tylko wakacje. Marze by moc tam zamieszkac na stale !!! Nie mam tylko pojecia od czego zaczac. Jak dla mnie to najpiekniejszy kraj na swiecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
america Re: POLACY W BRAZYLII ? 09.12.01, 22:13 Z co ludzie tam zyja, jak w Polsce za pozyczone? Odpowiedz Link Zgłoś