trapszo 20.06.01, 00:50 Poniewaz na forum szwedzkim niemam odpowiedzi, moze polskie forum mi pomoze. Ma na imie Ewa opuscila mie i wyjechala do Szwecji. Czekam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: TYP Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.we.mediaone.net 20.06.01, 05:28 trapszo napisał(a): > Poniewaz na forum szwedzkim niemam odpowiedzi, moze polskie forum mi pomoze. > Ma na imie Ewa opuscila mie i wyjechala do Szwecji. > > Czekam!! Jezeli piszesz Szwecja z duzej litery to wypadalo by napisac Polka tez z duzej. OK smieciu ?> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moli Re: Szukam polki w Szwecji IP: 210.176.197.* 20.06.01, 06:02 zeby lepiej oddac stan rzeczy powinno byc Polka z duzej a szwecja z malej Odpowiedz Link Zgłoś
avocado Re: Szukam polki w Szwecji 20.06.01, 07:45 Zapisz sie na liste Ciemnogrod niejakiego Pana Wiechowskiego ze Szwecji to Ci pomoga znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.telia.com 20.06.01, 17:22 Jak juz pojechala do Szwecji to napewno jej zrobili trepanacje czszki, oni to lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 20:02 Dziekuje wszystkim za dobre rady. A tego "pariote" za to ze Polki napisalem z malej litery barzdzo przepraszam KMIECIU Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.06.01, 20:36 Jak Cie opuscila i wyjechala to co jeszcze chcesz? Mam nadzieje ,ze nigdy nie dowiesz sie adresu.Pewnie ma ciebie dosc!!! Musiala byc zdesperowana by uciekac do Szwecji,ale to juz inny temat ,gdzie uciekac najlepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 22:27 Ludzie ale wy macie wlochate mysli. Ewa byla dobrym kumplem i dlatego ja szukam, tak jak szuka sie kumpla ze szkoly czy wojska Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: 213.99.222.* 21.06.01, 00:09 Gość portalu: trapszo napisał(a): > Ludzie ale wy macie wlochate mysli. > Ewa byla dobrym kumplem i dlatego ja szukam, tak jak szuka sie kumpla ze szkoly > > czy wojska > > Pozdrowienia Stary ale klamiesz,moi kumple z wojska zostawili adresy.Mimo wszystko nie znajdziesz jej .nie dlatego,ze jest ze mna .i tak bys jej nie znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.proxy.aol.com 21.06.01, 06:10 nie znajdziesz jej bo zakopalem ja w moim ogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanda Re: Szukam polki w Szwecji IP: 62.88.128.* 21.06.01, 10:25 Zrozum ona ciebie nie chce znac, poniewaz nie zostawila adresu. Dobrym kumplom zawsze sie daje adres!Zostaw dziewczyne w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 15:51 Ale mi sie dostalo no no. Mimo wszystko dziekuje.Ja nichce nikogo napastowac, poprostu dobrze by bylo wiedziec jak sie komus powodzi, komus kogo sie dobrze znalo. To wszystko. A Wy dopisujecie do tej historji trzeciorzedny melodramat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewita Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.telia.com 21.06.01, 15:56 Mam kolezanke, ktora ma na imie Ewa, moze to cos dla ciebie? Moze bedzie fajniejsza od tamtej niewiernej Ewy? Tyle jest Ew na tym swiecie, nie martw sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.uc.nombres.ttd.es 21.06.01, 19:39 Oswiadczam,ze nie mam ogrodu w szwecji i nie moglem jej tam zakopac!!! Kazdy donos na policje o morderstwo itp na mnie bedzie omylka,Ktos uzyl nicka ,krorym tylko ja mam prawo sie podlugiwac!!!ODDAJ NICKA PLAGIATORZE!!!!!! Pozdrawiam nie trap sie Trapszo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 23:07 Dziekuje za slowa pokrzepienia!! Ja naprawde nie jestm zalamany czy nieszczesliwy. Ewita Twoja propozycjia jet interesujaca, czekam na dalsze szczegoly. Milo bedzie poznac Ciebie i Twoja kolezanke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozena L Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.sympatico.ca 19.06.02, 06:23 Gość portalu: Bozena L napisał(a): > Swinia sie podszywa pod moj adres !!! Skandal ! Odpowiedz Link Zgłoś