Dodaj do ulubionych

Szukam polki w Szwecji

20.06.01, 00:50
Poniewaz na forum szwedzkim niemam odpowiedzi, moze polskie forum mi pomoze.
Ma na imie Ewa opuscila mie i wyjechala do Szwecji.

Czekam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: TYP Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.we.mediaone.net 20.06.01, 05:28
      trapszo napisał(a):

> Poniewaz na forum szwedzkim niemam odpowiedzi, moze polskie forum mi pomoze.
      > Ma na imie Ewa opuscila mie i wyjechala do Szwecji.
      >
      > Czekam!!

Jezeli piszesz Szwecja z duzej litery to wypadalo by napisac Polka tez z duzej.

OK smieciu ?>
      • Gość: Moli Re: Szukam polki w Szwecji IP: 210.176.197.* 20.06.01, 06:02
        zeby lepiej oddac stan rzeczy powinno byc Polka z duzej a szwecja z malej
    • avocado Re: Szukam polki w Szwecji 20.06.01, 07:45
      Zapisz sie na liste Ciemnogrod niejakiego Pana Wiechowskiego ze Szwecji to Ci
      pomoga znalezc.
    • Gość: kiki Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.telia.com 20.06.01, 17:22
      Jak juz pojechala do Szwecji to napewno jej zrobili
      trepanacje czszki, oni to lubia.
      • Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 20:02
        Dziekuje wszystkim za dobre rady.
        A tego "pariote" za to ze Polki napisalem z malej litery barzdzo przepraszam
        KMIECIU

Pozdrowienia
        • Gość: Jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.uc.nombres.ttd.es 20.06.01, 20:36
          Jak Cie opuscila i wyjechala to co jeszcze chcesz? Mam nadzieje ,ze nigdy nie
          dowiesz sie adresu.Pewnie ma ciebie dosc!!! Musiala byc zdesperowana by
          uciekac do Szwecji,ale to juz inny temat ,gdzie uciekac najlepiej!
          • Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 20.06.01, 22:27
            Ludzie ale wy macie wlochate mysli.
            Ewa byla dobrym kumplem i dlatego ja szukam, tak jak szuka sie kumpla ze szkoly
            czy wojska

Pozdrowienia
            • Gość: Jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: 213.99.222.* 21.06.01, 00:09
              Gość portalu: trapszo napisał(a):

> Ludzie ale wy macie wlochate mysli.
              > Ewa byla dobrym kumplem i dlatego ja szukam, tak jak szuka sie kumpla ze szkoly
              >
              > czy wojska
              >
              > Pozdrowienia

Stary ale klamiesz,moi kumple z wojska zostawili adresy.Mimo wszystko nie
              znajdziesz jej .nie dlatego,ze jest ze mna .i tak bys jej nie znalazl.
              • Gość: jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.proxy.aol.com 21.06.01, 06:10
                nie znajdziesz jej bo zakopalem ja w moim ogrodzie!
    • Gość: Wanda Re: Szukam polki w Szwecji IP: 62.88.128.* 21.06.01, 10:25
      Zrozum ona ciebie nie chce znac, poniewaz nie zostawila adresu. Dobrym kumplom
      zawsze sie daje adres!Zostaw dziewczyne w spokoju.
      • Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 15:51
        Ale mi sie dostalo no no.
        Mimo wszystko dziekuje.Ja nichce nikogo napastowac, poprostu dobrze by bylo
        wiedziec jak sie komus powodzi, komus kogo sie dobrze znalo.
        To wszystko. A Wy dopisujecie do tej historji trzeciorzedny melodramat.

Pozdrawiam
        • Gość: Ewita Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.telia.com 21.06.01, 15:56
          Mam kolezanke, ktora ma na imie Ewa, moze to cos dla ciebie? Moze bedzie fajniejsza od tamtej
          niewiernej Ewy? Tyle jest Ew na tym swiecie, nie martw sie!
          • Gość: Jan Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.uc.nombres.ttd.es 21.06.01, 19:39
            Oswiadczam,ze nie mam ogrodu w szwecji i nie moglem jej tam zakopac!!!
            Kazdy donos na policje o morderstwo itp na mnie bedzie omylka,Ktos uzyl nicka
            ,krorym tylko ja mam prawo sie podlugiwac!!!ODDAJ NICKA PLAGIATORZE!!!!!!
            Pozdrawiam nie trap sie Trapszo
            • Gość: trapszo Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.access.nacamar.de 21.06.01, 23:07
              Dziekuje za slowa pokrzepienia!!
              Ja naprawde nie jestm zalamany czy nieszczesliwy.
              Ewita Twoja propozycjia jet interesujaca, czekam na dalsze szczegoly.
              Milo bedzie poznac Ciebie i Twoja kolezanke.

Pozdrawiam
              • Gość: Bozena L Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.sympatico.ca 19.06.02, 06:05

• Gość: Bozena L Re: Szukam polki w Szwecji IP: *.sympatico.ca 19.06.02, 06:23
                  Gość portalu: Bozena L napisał(a):

>

Swinia sie podszywa pod moj adres !!!

Skandal !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka