Dodaj do ulubionych

perfumy......

IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 17.12.01, 03:29
Kobitki poradzcie czym zastapic Alure, miotam sie : )
Obserwuj wątek
    • Gość: Sawa Re: perfumy...... IP: 157.25.128.* 17.12.01, 10:03
      Perfumy, to tak indywidualna sprawa, ze chyba nikt nie potrafi w tej kwestii
      dobrze doradzic. Mogę tylko zasugerowac Jadore, Hugo Boss for woman. Poza tym
      to polecam wybranie się do perfumerii... Powodzenia i dobrego wyboru
      Sawa
    • karelia Re: perfumy...... 17.12.01, 11:09
      aniutek, to sprawa bbb indywidualna. Kiedys testowalam najdrozsze perfumy na
      swiecie , jak sie reklamuja. Dla mnie to byl odor bbb brzydki. Zalezy, czy
      jestes podlotkiem, dziewczyna, kobieta, damulka, cioteczka, ....na dzien, na
      wieczor ,no sama wiesz...
      Musisz sama przetestowac, a moze wspolnie z Twoim sznownym ? Ja moge
      powiedziec , co ja lubie np Tresor(Lancome) Diva(Ungaro)Rosa Cardin (Cardin)
      Pleasure(Lauder), Nr5 (Chanell) Kenzo(ten z listkiem)i kilka innych milych
      zapaszkow.
      Pozdrawiam K.
      • Gość: aniutek Re: perfumy...... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 17.12.01, 14:47
        dzieki za podpowiedz, wizyta w perfumerii - no tak tyle, ze pierwsze trzy
        zapachy pachna soba pozniej mix totalny, poza tym mieszkam w NYC i
        chcialam porady europejek :smile))) eleganckich, zadbanych, ladnych Polek ,
        ktore znaja sie na rzeczy.
        No to jak? Piszecie pachnace slowa??
        • Gość: ESL Re: perfumy...... IP: 209.226.65.* 17.12.01, 16:17
          Ja mojej najpiekniejszej i najpiekniej pachnacej kupuje od lat Chanelle #19 (az
          wstyd, ale nie mam pewnosci co do poprawnego spellinu - sorry) i kobiety, ktore
          tak pachna darze specjalna sympatia, ale pewnie Cie nie za bardzo obchodzi nie-
          babski punkt widzenia wiec juz sie wylaczam.
          • Gość: Biala Re: perfumy...... IP: *.sympatico.ca 17.12.01, 17:05
            Dziewczyny maja racje, musisz odwiedzic perfumerie i wybrac sama. Jestes chyba
            kobieta z temperamentem wiec moze JOOP linia dla kobiet (w Kanadzie ich nie ma,
            musialam sobie sprowadzac z Europy). Polecam Ci przede wszystkim YSSEY MIYAKE
            (ma trzy bardzo ciekawe zapachy), HUGO BOSS Deep Red i oczywiscie DIOR Jadore.
            Nie testuj wiecej jak trzy zapachy bo Ci sie wszystko pomiesza smile))
            Pozdr
            • Gość: aniutek Re: perfumy...... IP: *.c3-0.nyw-ubr2.nyr-nyw.ny.cable.rcn.com 18.12.01, 02:12
              hehehehe dzieki wszystkim, szczegolnie Bialej ::smile))) za ten temperament
              rzecz jasna, tylko jak TO widac na interku?????
              Zawsze chetnie slucham meskiego zdania - wiec uklony w te strone smile
              jutro ide po nowy zapach dam znak,
              papa
    • Gość: xxx Re: perfumy...... IP: 24.56.133.* 17.12.01, 21:00
      Idz do "Sephory", masz blisko, a to europejska company.
      www.sephora.com/help/store_locator.jhtml?country=united_states
    • Gość: daena Re: perfumy...... IP: *.blueyonder.co.uk 17.12.01, 22:24
      Jesli podobal Ci sie Allure, to sprobuj jeszcze Cashmere Mist (Donna Karan),
      Dolce Vita (Dior) i Lou Lou Blue (Cacharel). Z lzejszych - Hugo Boss.
      Powodzenia! I daj znac co wybralas smile
      • Gość: Arek Re: perfumy...... IP: *.pppool.de 18.12.01, 20:01
        Perfumy to wspaniala rzecz!!! Polecam Channel 19, Channel 5, Hugo Boss Deep Red,
        5 Av., JOOP oczywiscie nie moze zabraknac. Wiem to wszystko od zony, a dla mnie
        to rozkosz dla zmyslow.
        Pozdrowienia
    • Gość: Sawa Re: perfumy...... IP: 157.25.128.* 19.12.01, 13:49
      No i co? Jak tam nowy zakup perfumowy? Co w koncu wybralas? Czy jeszcze sie
      zastanawiasz, przebierasz i wachasz? Daj koniecznie znac na co sie zdecydowalas?
      Sawa
    • Gość: Realista Re: perfumy...... IP: *.il.us.prserv.net 20.12.01, 20:16
      Allure- jest rewelacyjny! I dla kobiet i dla mezczyzn!
      Jesli lubisz ten zapach, to uzywaj go nadal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka