soup_nazi 24.09.03, 15:19 Dla niezorientowanych: obrzympala podpisujacy sie uprzednio jako "tata", powrocil do poprzedniego, rownie zreszta kretynskiego nicka, "lolo271". Ciekawe jakim nickiem podpisuje sie tesciowa, ehehehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: VIP-1 Re: Powrot taty IP: *.mt.sfl.net 24.09.03, 15:33 sam przyznasz, ze lolo to jakos tak bardziej do niego pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa bara bara 24.09.03, 15:35 Pod jakim nickiem? to jasne: soup_nazi hehehehehehe hehehehehehe hehehehehehe Twoja gadupa Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 24.09.03, 16:10 Czy ty sie Gaduly tez pytales dlaczego ga- ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? IP: *.mt.sfl.net 24.09.03, 16:13 nie musial, bo gadula to od gadac a dadupa to od dawac wiec pytanie dlaczego ga... a nie da.... jest jak najbardziej na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa [...] 24.09.03, 16:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIP-1 [...] IP: *.mt.sfl.net 24.09.03, 16:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 24.09.03, 16:59 gadupa napisała: > Od dawania dupy to sa inni na forum, ja skromnie daje czadu. > U mnie prosta sprawa, zamiast dac dupy moge dac w ryja. Jeszcze prosciej: daj sobie siana, a nastepnie dupy klozetowi i po bolu, ehehe. Mozesz tez zmienic kolejnosc - siano ci sie przyda po dobrej kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 24.09.03, 17:02 Ta bajera robi sie troche nudnawa. Nie sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 24.09.03, 16:21 Gość portalu: VIP-1 napisał(a): > nie musial, bo gadula to od gadac > a dadupa to od dawac > wiec pytanie dlaczego ga... a nie da.... > jest jak najbardziej na miejscu Sharp. Ale ja po prostu chcialem wiedziec dlaczego on(a) owija w bawelne zamiast po prostu podpisac sie "dupa". Jest oczywizdym, ze pytanie takie zadane gadule nie mialoby za wiele sensu. A jak mialby sie podpisywac - "dula"? Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 24.09.03, 16:27 Nie mysl tyle, sensory moga sie zweglic. Mam tez inne nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 24.09.03, 17:01 gadupa napisała: > Mam tez inne nicki. Czyz nie wyrafinowany z ciebie chlopaczek/dziewczynka? A jaki chitrus! I technicznie sprawny. Odpowiedz Link Zgłoś
gadupa Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 25.09.03, 20:56 polecam klawiture dla leworecznych. Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me No, dobrze. Ale dlaczego ? 27.09.03, 01:42 - tato, proszę, daj mi pieniążek bym mógł kupić sobie bułkę z masłem aby zjeść ją potem - nie mogę tego uczynić, synu, albowiem będąc przez masonerię żydowską pracy pozbawion, utraciłem możność na chleb zarabiania - a zatem Żydzi to winni są naszego ubóstwa? - prawdę rzekłeś, synu, lecz poza domem tym tego nie rozgłaszaj - kiedy ja głodny, ojcze, a syn sąsiadów po czterokroć na dzień jada! - nie pożądaj rzeczy bliźniego, synu, lecz zwróć oczy swe na pejsy jego i nos garbaty, by poznać prawdy świadectwo - zaprawdę i sąsiad nasz jest potomkiem Abrahama? - i on, i inni sąsiedzi nasi, bo czyż może on być kim innym, kierowcą rządowym będąc? - a zatem i władza nasza w prostej linii z ludu Izraela pochodzi? - prawdę rzekłeś, synu, lecz poza domem tym tego nie rozgłaszaj albowiem służby specjalne przez Żydów opanowane za prawdy owej głoszenie mścić się mogą - gdzież zatem pociechy ojcze mój szukać, skoro kraj cały związki z Żydostwem posiada? - tylko w modlitwie, chłopcze znajdziesz ukojenie - jakże to? modlić się do Jezusa, króla żydowskiego, tata? - sza, Izaak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olp Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:35 dlaczego nie napisać soupek vel doupek why not asshole?? Odpowiedz Link Zgłoś
soup_nazi Re: No, dobrze. Ale dlaczego 'ga-'? 25.09.03, 22:27 Milcz, tambylcze. Tam byle co robisz, byle co za to dostajesz i byle co z tego masz, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me No, dobrze. Ale dlaczego ? 26.09.03, 03:51 - tato, proszę, daj mi pieniążek bym mógł kupić sobie bułkę z masłem aby zjeść ją potem - nie mogę tego uczynić, synu, albowiem będąc przez masonerię żydowską pracy pozbawion, utraciłem możność na chleb zarabiania - a zatem Żydzi to winni są naszego ubóstwa? - prawdę rzekłeś, synu, lecz poza domem tym tego nie rozgłaszaj - kiedy ja głodny, ojcze, a syn sąsiadów po czterokroć na dzień jada! - nie pożądaj rzeczy bliźniego, synu, lecz zwróć oczy swe na pejsy jego i nos garbaty, by poznać prawdy świadectwo - zaprawdę i sąsiad nasz jest potomkiem Abrahama? - i on, i inni sąsiedzi nasi, bo czyż może on być kim innym, kierowcą rządowym będąc? - a zatem i władza nasza w prostej linii z ludu Izraela pochodzi? - prawdę rzekłeś, synu, lecz poza domem tym tego nie rozgłaszaj albowiem służby specjalne przez Żydów opanowane za prawdy owej głoszenie mścić się mogą - gdzież zatem pociechy ojcze mój szukać, skoro kraj cały związki z Żydostwem posiada? - tylko w modlitwie, chłopcze znajdziesz ukojenie - jakże to? modlić się do Jezusa, króla żydowskiego, tata? - sza, Izaak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolo217 Re: Powrot taty 24.09.03, 16:08 <...>ty.....balwanie......... jestes glupkiem..........tego foruma........ Odpowiedz Link Zgłoś
fcuk-me [...] 25.09.03, 03:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś