adamarcin2007 15.10.09, 08:15 Witam, może ktoś poleci fajny hotel Polska/Słowacja blisko stoku ,blisko gorących źródeł. Jedziemy z dwójka dzieci 8 i 2 lata. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaa13 Re: narty&termy... 15.10.09, 09:56 Parę wątków niżej jest podobny temat, zajrzyj tam. Opisałam tam rewelacyjny pensjonat Maria w Bodicach. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_kasia Re: narty&termy... 15.10.09, 10:44 Chyba najbliżej ze stoku do term jest w Oravicach. Polecam dość przyzwoity Penzion Relax, ale myślę że i coś bliżej stoku się znajdzie. Wydaje mi się, że w Popradzie jest hotel przy termach, ale nie byłam tam, więc nie wiem, jakie trasy, ale chyba ok. Odpowiedz Link Zgłoś
marza71 Re: narty&termy... 22.10.09, 22:55 Tatralandia i Beseniowa, w pobliżu Chopok Sczyrbskie Pleso i Tatrzańska Łomnica a na baseny jeździlismy do Popradu. W tych wszystkich podanych przykladach baseny to prawdziwa przyjemność. A w Polsce- Bialka i okolice Zakopanego- baseny w Bukowinie Tatrzańskiej, niestety tłum ludzi na i na stokach i na basenie. Odpowiedz Link Zgłoś