kulju 12.02.04, 18:08 Wybieram sie z synkiem w lato nad morze (bedzie mial wtedy 10 miesiecy) i myslalam o Rowach, bo bliziutko morza i czysto. Czy ktos z Was juz tam byl? A moze byliscie w Posejdonie? Doradzcie, czy warto tam pojechac. Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joasia.s13 Re: Rowy - Pensjonat Posejdon znacie? 13.02.04, 09:50 czesc bylam w Rowach w poprzednie wakacje bardzo polecam piekna malutka miejscowosc bardzo duzo baz noclegowych (niestety pensjonatu posejdon nie znam tzn nie wiem jak wyglada w srodku) poza tym bardzo duzo lokali gastronomicznych gdzie mozna bardzo smacznie i tanio zjesc pyszny obiadek plaza tez wspaniala i duzo atrakcji dla dzieci wesole miasteczko, jazda konna,zjezdzalnie,baseny z kulkami i wiele innych naprawde warto polecam ROWY Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Do Joasi.s13 13.02.04, 12:59 Czy możesz zatem polecic jakiś pensjonat/ośrodek/kwaterę w Rowach? Wiem, wiem mogę znaleźć w necie ale chodzi mi o taką sprawdzoną! Będę wdzięczna za info! Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: Rowy - Pensjonat Posejdon znacie? 13.02.04, 15:26 To daj Joasiu namiary na forum, unikniemy powtarzajacych sie maili) Ja tez bylabym zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
gabana Re: Rowy - Pensjonat Posejdon znacie? 09.03.04, 00:20 Szczerze polecam Rowy. Rzeczywiście całkiem czysto, wiele miejsc gzie można smacznie zjeść (ze smażalni polecam "Złotą Rybkę" położoną niedaleko głównego wejścia na plażę, niezła ryba, mają swój parking a po kilku dniach stołowania można dostać rabat na kolejne dni)no i nie brakuje atrakcji dla dzieci. Ponieważ brakuje tam atrakcji typu dyskoteki więc jest naprawdę spokojnie i dzieciowo. Mnie z mężem spodobało się w Rowach do tego stopnia, że w ubiegłym roku kupiliśmy bardzo bliziutko Rowów działkę, na którą wybieramy się w tym roku do przyczepy, gdy zbudujemy domek będziemy siedzieli tam całe lato. Ale a propos lokum to pytałaś o Posejdona. Byliśmy tam 2 lata temu gdy był dopiero co oddany do użytku. Wrażenie bardzo dobre, apartamenty czyste, przyjemnie urządzone w meble sosnowe, aneks kuchenny wyposażony dostatecznie (no może przydałaby się mikrofalówka jak dla nas) właściciele to bardzo mili ludzie mieszkający w Ustce, którzy jeśli tylko czegoś brakowało dowieźli wszystko bardzo szybko. Na terenie znajdują się meble ogrodowe, grill i co ważne mały plac zabaw i duuuuży teren do gonitw gdzie zawzięcie ganiał za piłką nasz 11 miesięczny Seba. Położenie jest bardzo o.k. bo wokół pensjonatu tylko łąka ale naprawdę blisko centrum, tuż obok przebiega fajna trasa spacerowa również na wózek (ale z dużymi kołami). Wiem też, że trzeba dość wcześnie rezerwować miejsca bo potem to już krucho (my w ubiegłym roku chcieliśmy zarezerwować miejsca w maju i już było po ptakach ale w maju urodził nam się drugi syn i nie chcieliśmy wcześniej zapeszać)a w ogóle to podobno w tym roku jest boom na Rowy i już z miejscami krucho. Jeśli się zdecydujesz to naprawdę polecam i życzę wspaniałej pogody i udanego wypoczynku. Gabana Odpowiedz Link Zgłoś