miksa2979 27.04.10, 16:21 Wybieramy się na majówkę do hotelu Masuria Spa czy ktoś może tam był. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katkul3 Re: hotel Masuria 27.04.10, 19:12 Ja spędziłam tam weekend w marcu tego roku Jeśli miałabyś konkretne pytania- pisz śmiało) Odpowiedz Link Zgłoś
miksa2979 Re: hotel Masuria 28.04.10, 12:31 Interesuje mnie czy hotel przystosowany jest dla małych dzieci. Jak wygląda okolica czy są jakieś atrakcje w pobliżu. Jak wygląda basen i temperatura wody. Kwestia posiłków. I czy byliście zadowoleni. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
katkul3 Re: hotel Masuria 28.04.10, 16:15 No cóż... ja akurat byłam tam na szkoleniu, więc w pełni nie jestem w stanie zaspokoić Twojej ciekawości. Z poczynionych obserwacji mogę doradzić, aby wybierać jednak pokój na parterze (z piętrem może być problem - śliskie schody w niektórych miejscach). Okolica jest ładna- urocze jeziorko, zieleń. Woda w basenie cieplutka, a sam basen dosyć płytki. Co do atrakcji dla dzieci, niestety nie miałam sposobności zauważyć (ale i potrzeby szukania, jak już pisałam, nie było... Odpowiedz Link Zgłoś