jonaska 13.05.10, 19:51 Szukałam taniego pokoju nad morzem (znalazłam dla 2+3 w Dąbkach i w Karwii. Czy ktoś był i tu i tu? Byłam w Dąbkach, całkiem sympatycznie,mała miejscowość. A jak jest w Karwii? Co większe? Co lepsze dla dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania-bell Re: Karwia czy Dąbki ? 17.05.10, 12:09 Mnie zdecydowanie bardziej podobało się w Karwi tylko zależy gdzie się będzie mieszkać, ponieważ Karwia ma drogę przelotową na Jastrzębią Górę i przy tej drodze jest hałas ale są też spokojniejsze miejsca. Ludzi trochę więcej będzie w Karwi niż w Dąbkach. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: Karwia czy Dąbki ? 17.05.10, 15:47 W Karwii bylibyśmy Pod Zlotym Zaglem, wiec dalej od ulicy. W sumie decyzja zapadłą, zaliczka wpłacona. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: Poleccie coś w Karwii 18.05.10, 06:51 Pod Złotym Żaglem poleciła mi znajoma,wpisując w wyszukiwarkę na tym forum Karwia - znalazłam też kilka polecanych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Poleccie coś w Karwii 18.05.10, 12:53 Akurat tego Ośrodka nie znam ale wiem gdzie się znajduje; miejsce spokojne oddalone od głównej drogi ale na plaże trzeba przejść przez drogę przelotową. Położenie przy końcu Karwi od strony Ostrowa ma swoją zaletę plaża jest zdecydowanie bardziej pusta niż w centrum. Ja byłam w Karwi dwa razy, pierwszy raz U Magdaleny a drugi w Ośrodku Sęk ale oba miejsca są dokładnie po drugiej stronie Karwi niż Pod Złotym Żaglem. Pozdrawiam i życzę udanych, słonecznych wakacji. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
hul_a_hop Re: Poleccie coś w Karwii 07.06.10, 16:50 Do Karwii z dziećmi kompletnie nie warto jechać. Jeżeli będzie padać kompletnie nie ma co tam robić jeden basen z kulkami i 2 namioty z grami. Wybrałabym Dbki bo są o wiele ładniejsze i jak dla mnie ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: sprostowanie 08.06.10, 09:48 koło Karwi to są DĘBKI przez ę, Dąbki to są w Koszalińskiem Odpowiedz Link Zgłoś