ekii 24.03.04, 09:18 Dziewczyny czy ktoś był w santorium dla matki z dzieckiem w Rymanowie Zdroju ? Napiszcie proszę jakie sa tam warunki, czy byłyscie zadowolone. Bede wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_wiktora Re: Sanatorium - Rymanów Zdrój 24.03.04, 09:21 Ja też jestem zainteresowana, bardziej proszę o namiary lub jakies www bo chce tam jechać maj/czerwiec. Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
magdamadzia Re: Sanatorium - Rymanów Zdrój 24.03.04, 12:12 Byłam w maju 2002r. Mój syn miał wtedy 5,5 roku, był po wyciciu migdała i drenażu. Było bardzo fajnie. Warunki bardzo dobre, pokoje najczęściej 2 osobowe łazienka na 2 pokoje (to takie segmenty), choć są i z własna łazienką. Jedzenie ok, chociaż niektórzy dorośli narzekają że trochę za mało. Teren bardzo duży , pieknie połozone. Plac zabaw dla dzieci. Prawie w lesie. Do parku zdrojowego ok. 500 -600m. Opiekun może sie wymienić w trakcie turnusu (synek był ze mną, potem z Tata i jeszcze z Babcią). Zabiegi: inhalacje, borowiny na szyję i zatoki, gimnastyka korekcyjna, lampy. Raczej przyjemne. Poz tym w gronie dzieci ... A dzieci dużo , wszystkie w wieku 5-7 lat. Zabiegi są albo popołudniu, albo rano, wiec druga połowa dnia jest wolna. Mój Wiktor nie chciał jechać do domu...I od tej pory wcale nie choruje. A! Bardzo dużo dzieci choruje w pierwszym tygodniu, ale to podobno normalne. Jeśli chcecie coś więcej to piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_wiktora Re: Sanatorium - Rymanów Zdrój 24.03.04, 14:57 Pewnie że chcemy!! Jakieś namiary Odpowiedz Link Zgłoś
magdamadzia Re: Sanatorium - Rymanów Zdrój 24.03.04, 21:56 magdamadzia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ekii Re: Sanatorium - Rymanów Zdrój 25.03.04, 08:14 Uffff uspokoiłas mnie bardzo, dzięki za odzew. Obawiałam się fatalnych warunków, choc swoją drogą jakas pralka i lodówka przydałaby się w kazdym sanatorium - prawda. Pozdrawiam serdecznie. ekii Odpowiedz Link Zgłoś
magdamadzia Re: Sanatorium - Rymanów Zdrój 25.03.04, 22:02 Mam nadzieję, że mówimy o tym samym Sanatorium: "ANNA" dla matki z dzieckiem (bo jest tam też dla samych dzieci). Więc .. Lodówka ogólnodostępna jest , ale jedna na pietro, pralka też jest (ale ja nie korzystałam, więc nie wiem jaka. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś