Dodaj do ulubionych

A może darłówko?

24.03.04, 11:59
Czy ktoś może zna pensjonat "Błękit" w Darłówku?
www.maxmedia.pl/blekit/
Obserwuj wątek
    • hauck Re: A może darłówko? 25.03.04, 16:56
      Hej!
      Tez zwróciłam uwage na tą ofertę. Darłówko znam , poniewaz byłam tam kiedys
      przejazdem, i jest jak najbardziej w porzadku. Napisz prosze czy może
      orientowałas się jakie są tam ceny? bo w ofercie trudno sie doczytac.
      Pozdrawiam Sylwia
    • paulkag Re: A może darłówko? 31.03.04, 15:33
      Witam ponownie!
      Za dobę dla 4-osobowej rodziny ( 2 dorosłe+2 dzieci 3 letnie blizniaki)z
      wyzywieniem trzeba zapłacić ok. 200zł. Dla mnie za drogo, zrezygnowałam.
      • kika_19 Re: A może darłówko? 12.04.04, 17:26
        ja polecam dom wypoczynkowy wdw Neptun. posiada pawilony z apartamentami i
        pokojami oraz drewniane domki (34/doba) tyle, ze toalety do domkow sa na
        zewnatrz. spedzilam tam wiele milych chwil, zawsze mieszkalam w domkach. super
        teren dla dzieci - piaskownica itd. kilka krokow do morza, nie trrzeba
        sietelepaczatloczonymi przejsciami - dom wypoczynkowy mawlasne wejscie na
        plaze. dzeci sa bezpiecznie - daaaaleko odd drogi i niebezpieczenstw. bylekto
        tam sie nie kreci - domki sa na terenie jednostki wojskowej. w lato jade tam na
        turnus 19.07-01-0.8 wlasnie do domku. pozdrawiam i polecam!
        • kika_19 Re: A może darłówko? 12.04.04, 17:31
          ich strona inernetowa: www.neptun.afr.pl/
        • bebeb Re: A może darłówko? 13.04.04, 22:59
          W zeszlym roku spacerujac plaza z Darlowka wschodniego doszlismy az do zejscia
          z plazy wlasnie w strone Neptuna. Piszesz ze nikt tam obcy sie nie kreci a my
          przez nikogo nie zatrzymywani przeszlismy przez caly teren- zero
          zainteresowania, a jesli my to i kazdy tam moze sie krecic. Teren ladny, domek
          przy domku ludzi mnostwo zero prywaty, ale jak wspomne sobie te kobiety z
          domkow niosace sterty talerzy, kubkow itp z jakiejs wspolnej lazienki(czytaj
          kibla)w ktorym je myly i ich mezusiow rozwalonych przed domkami popijajacymi
          piwko to zastanawiam sie po co one tam jada-udreczac sie? czy to jest jakas
          forma pokuty za grzechy? A moze to sa te mile chwile o ktorych piszesz?
          Piszesz ze drewniane domki 34/doba-to chyba cena za domek a nie od osoby?Bo
          jesli to cena za osobe i jeszcze w pizamie ganiac do kibelka i pod jakis fuj
          natrysk to wolalabym zostac w domu.
          • sudix Re: A może darłówko? 17.04.04, 08:25
            Ja polecam o.w. SŁOWIANKA. Byłem tam 7 razy i za każdym razem było poprostu
            extra! Duży plac zabaw ,parking mieszczący wszystkie samochody , zieleni
            mnóstwo , do plaży 50m , wysoki standart(łazienki w pokojach ,
            tv,radio,lodówka) ,jedzenie świetne (znajdźcie mi lepsze na wybrzeżu -będzie
            bardzo ciężko) ,ośrodek organizuje wycieczki , cena umiarkowana (3800zł
            zapłaciliśmy za 2 dorosłe osoby+10latek -19dni), na terenie ośrodka jest
            lekarka,stołówka,pin-pong,kawiarnia/sklep,kort do kometki,boisko do
            siatkówki ,wypożyczalnia rowerów i "autek na pedały" ,świetna obsługa!!!
            Ośrodek organizuje konkursy dla dzieci (np. dzień lata-gry,zabawy dla
            wszystkich z nagrodami na koszt ośrodka) Dyrekcja oferuje świetne warunki
            finansowe ,gdyż dzieci nawet do 12lat mogą być na "kartę dziecka"i żywią sie z
            porcjii rodziców (dostajesz półmiski jedzenia więc można bez problemu się
            wyżywić w 3 osoby z 2 porcjii-mniejsze koszty a obsługa wie ,że mają być 3
            nakrycia i zawsze dają trochę więcej tego jedzenia+deser który pomimo ,że nie
            jest zapłacony za dziecko to i tak ono takowy dostanie!) Krótko mówiąc -
            świetnie!!! Wokoło sporo terenu do spacerowania -piękne lasy itp. jedynie
            proszę uważać na budynek ostatni (nie pamiętam nazwy) -tam są kolonie i budynek
            ma słaby standard -ja byłem w a i b -polecam!!! (a z widokiem na morze)

Pozdrawiam i Polecam bo tam jest poprostu pięknie!!! Oczywiście są też
            sprzątaczki i naczynia w pokojach!!! Telefon na terenie(teren ma kilka
            hektarów) ośrodka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka