paulkag 24.03.04, 11:59 Czy ktoś może zna pensjonat "Błękit" w Darłówku? www.maxmedia.pl/blekit/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hauck Re: A może darłówko? 25.03.04, 16:56 Hej! Tez zwróciłam uwage na tą ofertę. Darłówko znam , poniewaz byłam tam kiedys przejazdem, i jest jak najbardziej w porzadku. Napisz prosze czy może orientowałas się jakie są tam ceny? bo w ofercie trudno sie doczytac. Pozdrawiam Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
paulkag Re: A może darłówko? 31.03.04, 15:33 Witam ponownie! Za dobę dla 4-osobowej rodziny ( 2 dorosłe+2 dzieci 3 letnie blizniaki)z wyzywieniem trzeba zapłacić ok. 200zł. Dla mnie za drogo, zrezygnowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: A może darłówko? 12.04.04, 17:26 ja polecam dom wypoczynkowy wdw Neptun. posiada pawilony z apartamentami i pokojami oraz drewniane domki (34/doba) tyle, ze toalety do domkow sa na zewnatrz. spedzilam tam wiele milych chwil, zawsze mieszkalam w domkach. super teren dla dzieci - piaskownica itd. kilka krokow do morza, nie trrzeba sietelepaczatloczonymi przejsciami - dom wypoczynkowy mawlasne wejscie na plaze. dzeci sa bezpiecznie - daaaaleko odd drogi i niebezpieczenstw. bylekto tam sie nie kreci - domki sa na terenie jednostki wojskowej. w lato jade tam na turnus 19.07-01-0.8 wlasnie do domku. pozdrawiam i polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
kika_19 Re: A może darłówko? 12.04.04, 17:31 ich strona inernetowa: www.neptun.afr.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bebeb Re: A może darłówko? 13.04.04, 22:59 W zeszlym roku spacerujac plaza z Darlowka wschodniego doszlismy az do zejscia z plazy wlasnie w strone Neptuna. Piszesz ze nikt tam obcy sie nie kreci a my przez nikogo nie zatrzymywani przeszlismy przez caly teren- zero zainteresowania, a jesli my to i kazdy tam moze sie krecic. Teren ladny, domek przy domku ludzi mnostwo zero prywaty, ale jak wspomne sobie te kobiety z domkow niosace sterty talerzy, kubkow itp z jakiejs wspolnej lazienki(czytaj kibla)w ktorym je myly i ich mezusiow rozwalonych przed domkami popijajacymi piwko to zastanawiam sie po co one tam jada-udreczac sie? czy to jest jakas forma pokuty za grzechy? A moze to sa te mile chwile o ktorych piszesz? Piszesz ze drewniane domki 34/doba-to chyba cena za domek a nie od osoby?Bo jesli to cena za osobe i jeszcze w pizamie ganiac do kibelka i pod jakis fuj natrysk to wolalabym zostac w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
sudix Re: A może darłówko? 17.04.04, 08:25 Ja polecam o.w. SŁOWIANKA. Byłem tam 7 razy i za każdym razem było poprostu extra! Duży plac zabaw ,parking mieszczący wszystkie samochody , zieleni mnóstwo , do plaży 50m , wysoki standart(łazienki w pokojach , tv,radio,lodówka) ,jedzenie świetne (znajdźcie mi lepsze na wybrzeżu -będzie bardzo ciężko) ,ośrodek organizuje wycieczki , cena umiarkowana (3800zł zapłaciliśmy za 2 dorosłe osoby+10latek -19dni), na terenie ośrodka jest lekarka,stołówka,pin-pong,kawiarnia/sklep,kort do kometki,boisko do siatkówki ,wypożyczalnia rowerów i "autek na pedały" ,świetna obsługa!!! Ośrodek organizuje konkursy dla dzieci (np. dzień lata-gry,zabawy dla wszystkich z nagrodami na koszt ośrodka) Dyrekcja oferuje świetne warunki finansowe ,gdyż dzieci nawet do 12lat mogą być na "kartę dziecka"i żywią sie z porcjii rodziców (dostajesz półmiski jedzenia więc można bez problemu się wyżywić w 3 osoby z 2 porcjii-mniejsze koszty a obsługa wie ,że mają być 3 nakrycia i zawsze dają trochę więcej tego jedzenia+deser który pomimo ,że nie jest zapłacony za dziecko to i tak ono takowy dostanie!) Krótko mówiąc - świetnie!!! Wokoło sporo terenu do spacerowania -piękne lasy itp. jedynie proszę uważać na budynek ostatni (nie pamiętam nazwy) -tam są kolonie i budynek ma słaby standard -ja byłem w a i b -polecam!!! (a z widokiem na morze) Pozdrawiam i Polecam bo tam jest poprostu pięknie!!! Oczywiście są też sprzątaczki i naczynia w pokojach!!! Telefon na terenie(teren ma kilka hektarów) ośrodka Odpowiedz Link Zgłoś