Dodaj do ulubionych

OW Gryf w Pobierowie

01.04.04, 17:29
Czy ktoś był w OW Gryf w Pobierowie ? Proszę o opinię.
Obserwuj wątek
    • ewapn Re: OW Gryf w Pobierowie 28.05.04, 08:04
      no ja włąśnie jade tam za 2 tyg.. i tez chciałabym sie dowiedzieć. jeśli ktoś
      był-prosze o opinięsmile
    • raflix1 Re: OW Gryf w Pobierowie 09.06.04, 16:38
      Byłem w tamtym roku na obozie w OW Gryf ( w Pobierowie). Wiekszośc uczestników
      wypoczynku mieszka w domkach 5-osobowych lub w jednym dużym bloku (jak ja byłem
      to kolonia tam mieszkała). Ośrodek posiada dwa odkryte baseny z czegho jeden
      jest przeznaczony tylko dla wczasowiczów. Do plaży jest z jakieś 25-50 metrów.
      Natomisat do miasta (czyli do centrum pobierowa) jest 1,5 km czyli 30 minut
      wolnego marszu lub 5-6 minut biegiem (nie raz sie biegało to sie wie). Jedzenie
      jest ok choć jak na stolik 6 osobowy zawsze brakowało nam ziemniaków na obiad i
      musieliśmy prosić o dokładki. Opiekunowie są spoko a zwłaszcza dyrektorka
      ośrodka. Na ośrodku jest boisko do koszykówki i siatkówki. Osobiście polecam
      wszystkim ten ośrodek. Sam nie moge sie doczekać kiedy znów tam bedę (czyli od
      27 lipca).
    • ewapn Re: OW Gryf w Pobierowie 26.06.04, 23:00
      właśnie wrócilismy z gryfa.. jest ok. dużo przestrzeni - osrodek ma ok 2,5
      ha... plac zabaw, boiska.. jest gdzie podreptac z małym dzieckiem..
      mieszkałam w bungalowie-przy basenie... wyposazenie nienaganne standard raczej
      wysoki...basen bomba, woda podgrzewana, wiec mozna pływac nawet przy 17-18 st
      na dworzesmiledo tego blisko zejscie na plaze, ok 150-100 m... piasek idealny....
      POLECAM GRYFA
      jedyny mankament- NAGMINNA kradziez samochodów.. poprostu to co się dzieje
      spędza sen z powiek...i jak na razie nie za specjalne przejecie se sprawą i
      potraktowanie problemu przez wlascicieli... mam nadzieję, ze to sie szybko
      zmieni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka