tupunio 01.04.04, 17:29 Czy ktoś był w OW Gryf w Pobierowie ? Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewapn Re: OW Gryf w Pobierowie 28.05.04, 08:04 no ja włąśnie jade tam za 2 tyg.. i tez chciałabym sie dowiedzieć. jeśli ktoś był-prosze o opinię Odpowiedz Link Zgłoś
raflix1 Re: OW Gryf w Pobierowie 09.06.04, 16:38 Byłem w tamtym roku na obozie w OW Gryf ( w Pobierowie). Wiekszośc uczestników wypoczynku mieszka w domkach 5-osobowych lub w jednym dużym bloku (jak ja byłem to kolonia tam mieszkała). Ośrodek posiada dwa odkryte baseny z czegho jeden jest przeznaczony tylko dla wczasowiczów. Do plaży jest z jakieś 25-50 metrów. Natomisat do miasta (czyli do centrum pobierowa) jest 1,5 km czyli 30 minut wolnego marszu lub 5-6 minut biegiem (nie raz sie biegało to sie wie). Jedzenie jest ok choć jak na stolik 6 osobowy zawsze brakowało nam ziemniaków na obiad i musieliśmy prosić o dokładki. Opiekunowie są spoko a zwłaszcza dyrektorka ośrodka. Na ośrodku jest boisko do koszykówki i siatkówki. Osobiście polecam wszystkim ten ośrodek. Sam nie moge sie doczekać kiedy znów tam bedę (czyli od 27 lipca). Odpowiedz Link Zgłoś
ewapn Re: OW Gryf w Pobierowie 26.06.04, 23:00 właśnie wrócilismy z gryfa.. jest ok. dużo przestrzeni - osrodek ma ok 2,5 ha... plac zabaw, boiska.. jest gdzie podreptac z małym dzieckiem.. mieszkałam w bungalowie-przy basenie... wyposazenie nienaganne standard raczej wysoki...basen bomba, woda podgrzewana, wiec mozna pływac nawet przy 17-18 st na dworzedo tego blisko zejscie na plaze, ok 150-100 m... piasek idealny.... POLECAM GRYFA jedyny mankament- NAGMINNA kradziez samochodów.. poprostu to co się dzieje spędza sen z powiek...i jak na razie nie za specjalne przejecie se sprawą i potraktowanie problemu przez wlascicieli... mam nadzieję, ze to sie szybko zmieni Odpowiedz Link Zgłoś