Dodaj do ulubionych

hostele w Paryżu

16.10.10, 16:46
Wiem, jest ich całe mnóstwo... Szukam możliwie najtańszego miejsca, ale nie w jakiejś ogólnej sali, gdzie jest 6 łóżek, chodzi mi o 3-osobowy pokój z prysznicem i lokalizacją w pobliżu centrum (niekoniecznie przy wieży eiffla). Nie potrzeba nam luksusów w pokoju, wolimy więcej wydać na atrakcje.
Macie jakieś sprawdzonę?

Znalazłam bardzo tani hostel San Sebastien (19 euro, ze śniadaniem chyba 23) ale negatywnych opinii jest tak wiele, że chyba dołożę te parę euro i poszukam gdzie indziej. A może byliście tam i nie jest tak żle?
Obserwuj wątek
    • jovikaa Re: hostele w Paryżu 16.10.10, 23:11
      Tak Was męczę z tym Paryżem... ale może ktoś mi pomoże smile Znalazłam właśnie oferty formule 1 i czy to możliwe, żeby 4 noclegi w 3-osobowym pokoju kosztowały tylko ok. 700 zł? Tak mi wychodzi. To taniej niż w hostelach!

I jeszcze jedno - widzę, że tam można płacić chyba tylko kartą kredytową. To problem, bo posiadam tylko zwykłe karty płatnicze (kredytowe za bardzo kuszą, więc polikwidowałam smile ). Czy tam w ogóle nie przyjmują gotówki? Czy nie można by zapłacić przelewem z konta bankowego?
      • yaris68 Re: hostele w Paryżu 21.10.10, 11:28
        Nocowałam w hotelu Formule 1 w Paryżu. Koszt jednego noclegu dla max. 3 osób to ok. 39 euro. Nocleg rezerwujesz podając nr karty kredytowej, ale słuzy to jedynie jako gwarancja w przypadku rezygnacji z rezerwacji. Na miejscu, w recepcji pani spytała mnie, czy chce zapłacić jej gotówką czy ma ściągnąć należnośc z podanej karty kredytowej. Tak więc śmiało możesz zapłacić gotówką na miejscu
        Pozdrawiam
      • alicez Re: hostele w Paryżu 21.10.10, 14:53
        Tylko F1 to taki standard bez standardu. Miniaturowa plastikowa łazienka wstawiona w rogu pokoju, tak sobie wygodne łóżko, parzący materac, często głośne hałasy nocne par za ścianą....
        Nie pamiętam czy podawałam ten link: forum.gazeta.pl/forum/w,10129,61224069,61224069,hotele_sieciowe_we_Francji.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka