Dodaj do ulubionych

Wakacje z dzieckiem nad morzem

• julietta39 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 27.07.12, 20:01
      Razem z mężem i naszą półroczną córcią pojechaliśmy na pierwsze wczasy nad Bałtyk. Chcieliśmy spędzić spokojne, rodzinne wakacje, więc wybraliśmy Karwię, ponieważ z naszych wspomnień było to spokojne i ciche miejsce. Nocleg wybieraliśmy w ciemno i zarezerwowaliśmy pokój w Dworku Karwia. Przy wyjeździe obiecaliśmy przemiłemu właścicielowi, że będziemy wracać co rok. Piękny, nowy ośrodek z elegancko urządzonymi pokojami i czystymi łazienkami, kuchnia dostępna dla gości, blisko do morza i wszelkich atrakcji Karwii. Jest to miejsce stworzone dla rodzin z dziećmi: w ogródku nowoczesny i świetnie wyposażony plac zabaw, a także zadaszona część, gdzie nawet dorośli znajdą coś dla siebie: piłkarzyki, bilard, rzutki... Serdecznie polecam Dworek Karwia!
      • tyg12 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 25.04.13, 11:27
        Witam,
        Znalazłam Twój post o Dworku Karwia z 2012 roku. My wybieramy się tam w tym roku, pod koniec sierpnia, mamy możliwość wyboru pokoju i dlatego chciałam zapytać, czy lepiej wybrać pokój na parterze (z oknem) czy na piętrze (ma balkon). Ponoć te pokoje na parterze są po remoncie, ale jest to dość niski parter. Balkon się przydaje, żeby coś wysuszyć. Gdzie jest kuchinia, na parterze, czy na piętrze? Czy schody są wystarczająco szerokie żeby wygodnie wnieść wózek? Wydaje się też, że pokoje z oknami na stronę placu zabaw mogą być dość chałaśliwe, może lepiej wybrać pokój od strony ulicy Wiosennej? Będę wdzięczna za pomoc. Pozd, Ania
      • rossnezdrowo Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 28.07.16, 16:58
        Ja osobiście polecam Rogowo idealne miejsce na pobyt z dzieckiem bez zbędnych tłumów. Zapraszam do przeczytania rossnezdrowo.blogspot.com/2016/07/gdzie-na-urlop-z-dzieckiem-wakacje-z.html
        • mari40 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 28.07.16, 22:43
          rossnezdrowo napisał(a):

> Ja osobiście polecam Rogowo idealne miejsce na pobyt z dzieckiem bez zbędnych tłumów. Zapraszam do przeczytania rossnezdrowo.blogspot.com/2016/07/gdzie-na-urlop-z-dzieckiem-wakacje-z.html

A możesz polecić coś konkretnego/sprawdzonego ?
    • monischappi Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 08.01.13, 11:12
      ja w zeszłym roku byłam z rocznym dzieckiem we władysławowie.
      www.rodosp.pl/
      ośrodek super przygotowany dla rodzin z dziećmi.
      Mega duży plac zabaw na dworzu, pokój zabaw w środku, czyste i ładnie urządzone pokoje, kuchnia w pełni wyposażona na każdym piętrze,
      do tego wszystkieg o mega dobre jedzonko, naprawde super no i cena 80 zł za osobę w szczycie sezonu...Za dziecko i=nic nie płaciliśmy, fajnie też za raz na tydzień organizują grilla a wcześniej impreza z konkursami dla dzieciaków (moja córka poszła spać wtedy o 22!), o 12 można zawsze przyjśc odebrać zupkę dla szkraba-mimo że za jej jedzenie nie płaciłam
      Jedyny minus to odległośc od morza, ale nam nie przeszkadzało bo jeżdziliśmy na plazę w Chałupach, mało ludzi, świetna czysta plaża, super piasek.
      W tym roku szukam czegoś podobnego z placem zabaw na zewnątrz i salą zabaw w środku, no i najlepiej z dobrym jedzonkiem (przynajmniej śniadanko). Coś polecacie???????bo czas już zacząć szukać
      • beatas-net Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 08.01.13, 14:50
        Zobacz sobie chomiczówkę w łebie. My tam jeździmy właśnie ze względu na jedzenie dla dzieci i fajne animacje.
        • monischappi Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 10.01.13, 15:14
          Dzieki, już ogładałam ten ośrodek w tamtym roku ale nie było wtedy miejsca w nim.Zalazłam na necie fajny ośrodek "MAKSMAR" we władysławowie, ma dobre opinie, fajny plac zabaw na dworzu oraz sale zabaw w środku, jest blisko morza, co prawda bez jedzenia ale obok w osrodku Antalya można wykupić śniadanka oraz obiady : podobno smaczne. Może jeszcze jakieś pomysły isugestie???
          • ewelina_wn Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 14.01.13, 17:53
            Jeśli to wakacje z dzieckiem, czyli rodzinne, polecam miejscowość Pustkowo. Znajdziesz tam fajne miejsca noclegowe domki oraz wile innych kwater. Zjeść też jest gdzie smacznie i nie mega drogo, jak to w większych miejscowościach bywa, a w razie nadmiaru ciszy można kolejką retro podjechać, lub przejść się piechotką do pobliskiego Pobierowa, gdzie szumnie i gwarno ... dla mnie i mojej rodzinki Pustkowo to od kilku lat stała pozycja na wakacyjnej liście
    • ewcia1980 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 17.01.13, 19:08
      2 razy byłam z dziećmi w tym ośrodku
      www.jantar-morze.pl/
      świetny dla rodzin z dziećmi - duży plac zabaw, praktycznie przy samej plazy, animacje dla dzieci,
      mieliśmy opcje z wyżywieniem - i też była to dobra decyzja

w tym roku jedziemy tu:
      www.primaveraspa.pl/?gclid=CNb-uKeZyrQCFURY3godRxsAbA
      wygląda obiecująco
      • lechpol Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 31.05.13, 20:02
        stoperan wezcie na wszelki wypadek. bylem 3 lata z rzedu i nigdy wiecej.
    • yool125 Arka w Kołobrzegu 27.04.13, 20:16
      albo Sandra w Pogorzelicy, ale polecam bardziej Kołobrzeg i Arke....zdecydowanie lepiej pod kazdym wzgledem
    • anetta1980 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 03.05.13, 11:07
      marsoch81 - nie kłam, że znalazłaś tylko dla nich pracujesz. Aż się rzygać chce jak się czyta ciągle Twoje posty o tym portalu, który jest do bani i dla bogaczy.
    • ksantypa79 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 14.05.13, 12:10
      W zeszłe wakacje byliśmy z rodziną nad morzem (ja, mąż i dziecko 5 letnie) w Pobierowie, woj. Zachodniopomorskie. Byliśmy bardzo zadowoleni, 300 m do morza, teren ogrodzony, dużo zieleni, a co najważniejsze cisza, zero hałasu. Jeśli ktoś jest zainteresowany, to podaję namiar namiar na Panią u której wynajmowaliśmy domek www.domkiwpobierowie.com Pozdrawiam Serdecznie, Aneta
    • lusiawa1284 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 19.05.13, 14:42
      Ja polecam Kaskadę w Jastrzębiej Górze, w zeszłym roku byliśmy tam większą grupą, 3 pary małymi dziećmi - nie wiem kto się lepiej bawił, my czy nasze dzieciwink w apartamentach udogodnienia np wanienki, nocniczki, przewijaki i oczywiście łóżeczka... wielki ogród z trampoliną, huśtawkami, piaskownicą i ślizgawką. W dni deszczowe, "sala kominkowa" z kącikiem zabaw. Jedyne na co można było narzekać to pogoda... w tym roku liczymy na lepszą i wracamy tam w sierpniu. Dla zainteresowanych: www.willakaskada.pl/
    • ksantypa79 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 20.05.13, 16:47
      byłam w Pobierowie w Zachodniopomorskim.
      Miejscowość w lesie i bez komarów!!
      Na prawdę polecam. Domek w którym mieszkałam miał gaz, ciepłą wode, kuchnie (nie trzeba było żywic się w barach w których nie wiadomo co sie je), i fajny plac zabaw dla dziecka w ogrodzonym terenie.
      Może to nie był Mariott ale było wszystko co trzeba i najważniejsze że było fajnie.
      A tu kontakt do nich

domkiwpobierowie.wordpress.com/
      • mojemieszkanie24 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 22.05.13, 08:53
        Polecam Trojmiasto i okolice. Zawsze jest co robić smile
    • ksantypa79 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 20.05.13, 17:07
      A nie za drogo tam?

Fajna jest restauracja kredens w jastrzebiej ale w sezonie nie można tam wejsc..

goskafracka napisał(a):

> ja polecam Jastrzębią Górę i Primavera Conference & SPA. Blisko na plażę, dużo
      > atrakcji w samym ośrodku dla małych i dużych dzieci. piękne baseny, piękne zapl
      > ecze SPA. można wypocząć i naładować akumulatory smile Polecam szczególnie przed s
      > ezonem, kiedy w Jastrzębiej można jeszcze spokojnie złapać oddech i odpocząć smile
    • lechpol Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 31.05.13, 19:59
      Primavera Conference & SPA w jastrzebiej to brod i syf z realnym ryzykiem zatrucia. Zdecydowanie NIE POLCECAM!!!! Bylem 3 lata z rzedu i nigdy wiecej, wlasnie szukam czegos w normalnych standardach.
    • 6sabina Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 20.06.13, 22:48
      Polecam Pobierowo,fajna miejscowośc, taka kolorowa w lesie sosnowym, jezdzimy od lat do pensjonatu "Justynka" na ulicy Piastowskiej 15 b ,pensjonat blisko plazy przyjazny dla rodzin z dziecmi, cicho czysto wszedzie blisko i raj dla dzieciaczkow.Polecam!
    • marta.gdynia Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 28.10.13, 14:51
      My juz nie jeździmy nad polskie morze, gdzie zazwyczaj pada i jest drogo, w tym roku akurat byliśmy na Mazurach, ale za rok chyba wybierzemy wyjazd z jakimś konkretnym biurem podrózy, tak, żeby wszystko było zorganizowane, a dzieci (mamy córkę 5 lat i syna 6) miały polskie animacje. Mnie marzy się pojechać do Turcji. I chcę znaleźć jakąś taką formę wczasów, żeby to wszytsko pogodzić. Wiem, ze są chyba figklokluby biura Rainbow Tours w tym temacie, także w tym kierunku będę się skłaniać smile
    • metrowska Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 29.12.13, 15:23
      Ja zawsze gdy jeżdżę ze swoimi dzieciakami wynajmuję osobne mieszkanie wink Jest to bardzo duża wygoda gdy jedzie się z dziećmi. Własna kuchnia jest nie do przecenienia ponieważ nie jest się zależnym jedynie od jedzenia na zewnątrz....
      Lubimy jeździć nad morze - ostatnio z mężem i dziećmi jeździmy co roku. W tym roku na przykład wypoczywaliśmy na zachodnim wybrzeżu i zdecydowaliśmy się na Świnoujście (głównie ze względu na czyste plaże odznaczone błękitną flagą ...).
      Z noclegiem trafiliśmy świetnie, wynajęliśmy to samo mieszkanie w którym jakiś czas temu wypoczywała siostra. Dokładnie to: swinoujscie.baltichome.pl/pl/apartament/casa-marina-spa/158_311-spa Czyściutkie, wygodne i dużo przestrzeni wink Nie kosztowało dużo - na pewno mniej niż noclegi w hotelu ... Generalnie najbardziej spodobała mi się ładna kuchnia i łazienka wink Mieliśmy w mieszkaniu darmowe wifi (co rzadko gdzie niestety jest standardem ...) oraz zdecydowaliśmy się na wynajęcie miejsca parkingowego (25 zł dziennie co jak dla mnie trochę drogo ale jednak lepiej zadbać o swój samochód ...).
      Tak czy siak wróciliśmy bardzo zadowoleni i na pewno wrócimy tam ponownie ponieważ wygoda i komfort nie do przecenienia .
      Sama miejscowość ładna, czysta, można wypocząć.
      Dzieciaki najbardziej były zadowolone z wycieczki do parku liniowego - spędziliśmy tam praktycznie cały dzień a i tak nie chciały wracać big_grin Szkoda, że w okolicy mojego miejsca zamieszkania nie ma takiej atrakcji,
    • zan26 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 22.01.14, 12:34
      Mogę polecic ośrodek w Ustce, duży teren rekreacyjny dla dzieci, plac zabaw, boiska sportowe, zawsze jest dużo dzieciaków do zabawy.Położony z dala od ruchliwych ulic.
    • mikolo4 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 04.03.14, 12:44
      Polecam GEOVITA w Mrzeżynie, plac zabaw, pokój zabaw, animacje dla dzieci 8h dziennie, ośrodek dostosowany do przyjmowania rodzin z dziećmi ( łóżeczka, krzesełka do karmienia, menu dla dzieci, atestowane naczynia, przewijaki, wanienki itd).
      Tekst linka
    • angel2828 [...] 06.03.14, 13:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • angel2828 [...] 06.03.14, 13:06
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • anet-t10 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 06.03.14, 16:13
      Byłam w Chomiczówce w Lebie-obiekt godny polecenia, jedzenie tez bardzo dobrewink dwie bawialnie w wewnątrz budynku, plac zabaw na zewnątrz. W cene pokoju wliczone jest śniadanie, które jest bardzo obfite i różnorodne. Do plazy ok 10 minut spacerkiem. Obiekt przede wszystkim dla rodzin z dziecmi.
    • evita272 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 06.03.14, 21:22
      Duzo dobrego slyszalam o osrodku Villa Justyna polecany przez rodziny z dziecmi. i teraz ja moge polecic z czystym sumieniem. Fajne miejsce , potrzebne sprzety typu wanienka, lozeczko, pogrzewacze, kojec,rowery itp. itd., udostepniane sa bezplatnie. I przede wszystkim fajny plac zabaw i bawialnia dla dzieciaczków. Czysto milo, wesolo i przyjaznie. Strona www.villajustyna.pl . bylismy w maju. Od innych rodzin ktore przyjezdzaja co roku slyszelismy ze najlepiej przyjechac wlasnie maj, czerwiec zawsze jest pogoda w tym czasie i jest duzo taniej niz w pelnym sezonie. I bardzo blisko do plazy!!! naprawde super. Swietne miejsce.
    • jacekot73 Re: Wakacje z dzieckiem nad morzem 01.03.15, 11:45
      Ja polecam Dąbki , typowa miejscowość dla rodzin z dziećmi
      brak pijanej młodzieży , same rodziny z dziećmi , brak dyskotek i głośnych klubów z muzyka
      duża plaża , bardzo dużo atrakcji w okolicy bliższej i dalszej
      do tego nie codzienne miejsce bo obok jest jezioro gdzie można uczyć się sportów wodnych jak na zatoce za to spokojnie i mniej tłocznie ......
      jeśli ktoś chciałby zasięgnąć więcej informacji o miejscowości i atrakcjach to stronie jest @mail lub telefon chętnie opowiem Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka