ertes 27.10.05, 19:37 Kliknijcie na swoj nick. Mozecie zrobic sobie stronke o sobie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leosi ertes- 27.10.05, 22:54 a gdzie zdjecie co masz - stracha - ze cie ktos rozpozna ?? Odpowiedz Link
jutka1 Re: ertes- 27.10.05, 22:58 Leosia, od zdjec to ty jestes, jak glosi legenda. Cudzych znaczysie. Odpowiedz Link
ertes Re: leosi- 27.10.05, 22:58 A co? Chcialbys postrzelac? Poza tym to nie wie czy cie moj topless zainteresuje. Odpowiedz Link
staua Re: Ludzie na forum 27.10.05, 23:32 Tez zrobilam. Fajna opcja. Ertes, to o Tobie to prawda? ;-) Jakis troll Ci tak odpowiedzial na post? Odpowiedz Link
swiatlo Re: Ludzie na forum 28.10.05, 00:55 Ha, wreszcie mnie przyjęło. Nawet moją fotkę umieściłem. Odpowiedz Link
ertes Re: Ludzie na forum 28.10.05, 01:00 Swiatlo nie uzwazasz ze tym zdjeciem nasmiewasz sie z tego biednego czlowieka czyli jednoczesnie zaprzeczasz przeslaniu napisanemu ponizej o tym Twoim klubie gdyz zlosliwie wysmiewasz czlowieka? Odpowiedz Link
swiatlo Re: Ludzie na forum 28.10.05, 05:46 ertes napisał: > Swiatlo nie uzwazasz ze tym zdjeciem nasmiewasz sie z tego biednego czlowieka > czyli jednoczesnie zaprzeczasz przeslaniu napisanemu ponizej o tym Twoim > klubie gdyz zlosliwie wysmiewasz czlowieka? Ani trochę. Spytałem się tego pana czy mogę użyć jego zdjęcia, i on z przyjemnością się zgodził. Ten pan nazywa się Bolek Grobla i jego zgoda kosztowała mnie małą ćwiartkę. Poza tym zreperowałem jemu rower, więc chyba dobrze on na tym wyszedł. Odpowiedz Link
ertes Re: Ludzie na forum 28.10.05, 06:01 Aaaa jak tak to zupelnie co innego. Widze ze jednak Twoj klub zaczyna dzialac. Proponuje wypic jaka poloweczke. Odpowiedz Link
swiatlo Re: Ludzie na forum 28.10.05, 06:08 ertes napisał: > Aaaa jak tak to zupelnie co innego. Widze ze jednak Twoj klub zaczyna dzialac. > Proponuje wypic jaka poloweczke. Chętnie. Nie opracowano jednak niestety metody wirtualnego obalania półlitra. Chyba że ty ćwiartkę tam, a ja ćwiartkę tu. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Ludzie na forum 28.10.05, 10:03 no to Ty Ertes bedziesz mial troche roboty. Tyle stronek przygotowac... Odpowiedz Link
ertes Re: Ludzie na forum 28.10.05, 18:39 Nastepna idiotka nie ma co robic. A potem pierwsza na Bisie bedzie sie wyplakiwac jak to zle ja traktuja. Dno. Odpowiedz Link
lalka_01 Re: Ludzie na forum 31.10.05, 12:43 Plakalam? Z twojego powodu? Na bisie? Marzy ci sie chyba. Ale niewazne. Odpowiedz Link
chris-joe Re: Ludzie na forum 29.10.05, 05:40 sprobowalem, nie zebym sie rozpisywal, ale zdjecie wrzucilem- i nic. Tzn. zdjecia nie ma. Kto winien- ja, czy portal?... Odpowiedz Link
morsa Re: Ludzie na forum 29.10.05, 21:42 Z braku mojego zalaczylam zdjecie mojej praprababci ;-) Odpowiedz Link
triskell Re: Ludzie na forum 31.10.05, 10:45 C-J, inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Jakoś tak "widziałam" Cię z ciemnymi włosami :-). Odpowiedz Link
chris-joe Re: Ludzie na forum 31.10.05, 11:36 Tris, brunetem nigdy przenigdy nie bylem, co najwyzej brudnym blondynem, ktorym nadal bywam czasami :) Ciebie wyobrazam sobie ruda i skaczaca boso przez ogniska w noce swietojanskie. Nie wiem dlaczego :) Gdybys wlasnie szukala miejsce do osiedlenia, to bym ci Pacific North-West narajal, aly ty juz tam jestes i moge sie jedynie dziwic nad magicznymi splotami okolicznosci, ktore niosa niektorych tam wlasnie, gdzie od narodzin byc powinni:)) pzdr Odpowiedz Link
triskell Re: Ludzie na forum 31.10.05, 20:43 Eeee, ruda nie jestem, raczej fioletowo-bordowa (patrz zdjęcie w wizytówce) i zdaniem Dona paskudnie brzydka, ale to już inna historia :-P. A miejsce faktycznie idealne, tym bardziej, że jadąc tu nie miałam pojęcia, jak wygląda tutejsza przyroda i dla mnie USA to były nudne pola kukurydzy a'la Kansas. Nie wiedziałam w ogóle, że są tu lasy deszczowe, prawdę mówiąc lasy deszczowe kojarzyły mi się z Amazonką a termin "lasy deszczowe strefy umiarkowanej" był dla mnie pustym frazesem. Gdyby jeszcze dało się tu przetransplantować wszystkich moich przyjaciół z Polski i znaleźć pracę... czy ja nie za dużo od życia chcę? ;-) A skąd mi się ten obraz Ciebie jako bruneta wziął, tego zupełnie nie potrafię wytłumaczyć. No cóż, teraz już wiem :-). Odpowiedz Link
don2 Re: Ludzie na forum 31.10.05, 20:53 Przy barze siedzi 2 facetow.Obok siada kobieta.jeden z panow natychmiast zaczyna prawic tej pani komplementy i stwierdza ,ze ona mu sie podoba... na to jego kolega zwracajac sie do niej: niech mu pani nie wierzy ,jemu sie kazde gowno podoba Odpowiedz Link
don2 Re: Ludzie na forum 31.10.05, 21:03 Trixi,faktycznie nie moge Cie nazwac pieknoscia ,nawet przy najszczerszych checiach.Ale rozumiesz ,kazdy ma wlasne pojecie piekna.Nic na to nie poradze,nie jestes w moim typie i juz.Ale mozesz byc moja kolezanka na necie. I pociesz sie,zazwyczaj te brzydkie sa w zamian urody obdarzone inteligencja. I jak latwo zauwazyc tylko Ty jak na dzisiaj zamiescilas swoje zdjecie (kokietka ty ! ) znaczy sie te inne tez sa inteligentne. Odpowiedz Link
don2 Re: Ludzie na forum 31.10.05, 21:14 PS zdjecie nr3 z 22,wyraznie pokazuje ,ze schudlas,zreszta w czarnym zawsze sie wyglada szczuplej.Co i tak nic Ci nie pomoze ,gdyz lubie puszyste :)))) Odpowiedz Link
triskell Re: Ludzie na forum 01.11.05, 00:36 don2 napisał: > gdyz lubie puszyste :)))) No proszę, i cały mój trud na marne ;-P Odpowiedz Link
kan_z_oz Re: Ludzie na forum 01.11.05, 01:45 Triskell napisala; No proszę, i cały mój trud na marne. Zadne marne. Mnie sie podobasz. Kan Odpowiedz Link
triskell Re: Ludzie na forum 01.11.05, 02:08 Kanie, żartowałam. To miał być taki dramatyczny wykrzyknik typu "Skoro nie udało mi się zdobyć serca Dona, to życie moje legło w gruzach. Pędzę do cukierni obeżreć się pączkami" ;-) Prawdę mówiąc sobie w rozsądnych granicach (tzn. bez narcyzmu) też się podobam i lubie siebie taką, jaką jestem - zwłaszcza teraz, gdy moje ciało odczuwam jako znacznie bardziej "moje", bez tego tłuszczyku, który chyba jacyś kosmici mi podrzucili, bo "mój" to on nie był ;-). Niemniej bardzo dziękuję :-). Odpowiedz Link