12.01.11, 21:40
Chcemy jechac mezam na weekend do spa mozecie polecic cos ciekawego nigdy jeszcze nie bylismy i niewiem co najlepiej wybrac ,moze któras doradzi co była.
Obserwuj wątek
    • magdakingaklara Re: spa 12.01.11, 22:00
      Sandra Karpacz
      • soul_asylum Re: spa 13.01.11, 11:58
        znajoma była w ossa rawa mazowiecka na jakis pakiet weekendowy i bardzo jej się podobało, szczególnie, iz była wtedy jakaś promocja

nieowszystkim.blox.pl/html
    • haidi0111 Re: spa 13.01.11, 14:52
      Hotel Lubicz w Ustce - dla mnie rewelacja. Byłam w tamtym roku zimą, pakiet weekendowy po 2 zabiegi dla każdego i pyszne jedzonko, kolacja przy świecach - super!
      • 01laura02 Re: spa 13.01.11, 21:23
        Dziekuje za odpowiedzi nad morze to odpada za dalego myslałam o Karpaczu albo okolic,moze ktos cos jeszcze mi podpowie bede wdzieczna.
    • aga.pier Re: spa 13.01.11, 15:44
      Fajne spa z basenem, saunami i siłownią - Dwór Elizy w Długopolu Zdroju. Mają rózne fajne pakiety weekendowe i inne. Poza tym można wyskoczyc na narty do Zieleńca lub na Czarną Górę.
      • aga.pier Kotlina Kłodzka 13.01.11, 15:44
      • master_full Re: spa 09.10.13, 14:03
        Najlepsze ceny masz w lubelskim, zabiegi często dwa razy albo i więcej tańsze niż nad morzem czy w górach

Najbardziej znany jest Hotel Agit, mają spis zabiegów i cenniki, zobacz sobie agithotel.pl/odchudzanie/, moim hitem jest BODY WRAPING/ MORSKA KURACJA ODTRUWAJĄCA (owijamy ciało preparatem odchudzającym naturalnym) big_grin
    • marghe_72 Re: spa 09.10.13, 23:15
      Eris Wzgórza Dylewskie
      • jasinka9878 Re: spa 15.11.13, 00:01
        Skusiłam się na pobyt spa w Hotel Agit w Lublinie i nie żałuję.
        Korzystałam i z tych zabiegów oddtruwającyh i z wielu innych, dostałam różne zniżki, dodatkowo poznałam fajnych ludzi. Brakowało mi czegoś takiego po urodzeniu dziecka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka