01laura02 12.01.11, 21:40 Chcemy jechac mezam na weekend do spa mozecie polecic cos ciekawego nigdy jeszcze nie bylismy i niewiem co najlepiej wybrac ,moze któras doradzi co była. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soul_asylum Re: spa 13.01.11, 11:58 znajoma była w ossa rawa mazowiecka na jakis pakiet weekendowy i bardzo jej się podobało, szczególnie, iz była wtedy jakaś promocja nieowszystkim.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
haidi0111 Re: spa 13.01.11, 14:52 Hotel Lubicz w Ustce - dla mnie rewelacja. Byłam w tamtym roku zimą, pakiet weekendowy po 2 zabiegi dla każdego i pyszne jedzonko, kolacja przy świecach - super! Odpowiedz Link Zgłoś
01laura02 Re: spa 13.01.11, 21:23 Dziekuje za odpowiedzi nad morze to odpada za dalego myslałam o Karpaczu albo okolic,moze ktos cos jeszcze mi podpowie bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.pier Re: spa 13.01.11, 15:44 Fajne spa z basenem, saunami i siłownią - Dwór Elizy w Długopolu Zdroju. Mają rózne fajne pakiety weekendowe i inne. Poza tym można wyskoczyc na narty do Zieleńca lub na Czarną Górę. Odpowiedz Link Zgłoś
master_full Re: spa 09.10.13, 14:03 Najlepsze ceny masz w lubelskim, zabiegi często dwa razy albo i więcej tańsze niż nad morzem czy w górach Najbardziej znany jest Hotel Agit, mają spis zabiegów i cenniki, zobacz sobie agithotel.pl/odchudzanie/, moim hitem jest BODY WRAPING/ MORSKA KURACJA ODTRUWAJĄCA (owijamy ciało preparatem odchudzającym naturalnym) Odpowiedz Link Zgłoś
jasinka9878 Re: spa 15.11.13, 00:01 Skusiłam się na pobyt spa w Hotel Agit w Lublinie i nie żałuję. Korzystałam i z tych zabiegów oddtruwającyh i z wielu innych, dostałam różne zniżki, dodatkowo poznałam fajnych ludzi. Brakowało mi czegoś takiego po urodzeniu dziecka... Odpowiedz Link Zgłoś