Dodaj do ulubionych

lipiec2011

18.02.11, 21:37
Witam . W tym roku chcemy wyjechac nad nasze morze od 2 lipca na 2 tygodnie. Jedziemy z dwojka dzieci 3 i 5 lat. Szukamy czegos fajnego i niedrogiego. Blisko morza . Prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • mygdullaa Re: lipiec2011 19.02.11, 11:13
      img230.imageshack.us/img230/860/kuchniaq.jpg
      img515.imageshack.us/img515/6682/azienkac.jpg
      img683.imageshack.us/img683/5473/salonl.jpg
      img11.imageshack.us/img11/4792/1005663o.jpg
      img714.imageshack.us/img714/7532/1005665.jpg
      img7.imageshack.us/img7/5572/1005667t.jpg
      POLECAM do wynajęcia mieszkanie dwu pokojowe 48 metrów, znajduje się na ulicy Zwycięzców w Kołobrzegu czyli bliziutko morza jakieś 300 metrów, zależy, którą drogą idziemy i na jaką plaże chcemy dojśćsmile.Około 300-400 metrów do starówki, basenów, kina, sali zabaw dla dzieci, na dole bar z domowymi obiadkami, piekarnia, apteka, sklepy, bankomaty. Na dole malutki plac zabaw dla dzieci i parking osiedlowy. Parking strzeżony jest jakieś 50 metrów dalej. Mieszkanie jest w 4 piętrowym budynku, znajduje się na 3 piętrze. W mieszkaniu jest duży pokój dwu osobowy + łóżeczko dla dziecka, w pokoju jest duża dwu osobowa kanapa duża szafa, stolik. Pościel dla Państwa i specjalna dziecięca do łóżeczka. Drugi pokój z aneksem kuchennym w pełni wyposażonym ,lodówka , kuchenka , piekarnik, tv kablówka. I w tym pokoju jest duża dwu osobowa kanapa. Łazienka, z wanną, kabiną prysznicową, umywalką i wc. Cena za całe mieszkanie wynosi 150zł/dobę (lipiec- sierpień) oraz 100 zł za dobę (pozostałe miesiące).
      Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja i wpłata zaliczki. W razie pytań proszę pisać na akselot@wp.pl lub dzwonić 0501314256.
    • mama_teusza Re: lipiec2011 19.02.11, 13:08
      Znalazlam w jastrzebiej gorze nachts apartamenty . Czy moze ktos tam byl fajnie jest ?? Daleko od morza
    • marcin_zabielski Re: lipiec2011 20.02.11, 15:21
      jak chcesz czegoś niedrogiego, wybierz się do Łeby, do jakieś kwatery prywatnej lub pokoi gościnnych. Jak poszukasz czegoś dalej od morza, to możesz liczyć na ceny na poziomie 30-45 zł za osobę. Wejdź na stronę łeba noclegi i poszukaj czegoś w odpowiedniej kategorii. Ponad 500 obiektów, więc jest w czym wybierać.
      • krasulas Re: lipiec2011 22.02.11, 12:24
        nie wiem czy pobyt z dwójką pociech w okresie wakacyjnym w Łebie to strzał w 10tkę...!!!
        ja proponuję przejrzeć forum do grudnia/listopada 2010r. (w takim wątku stali bywalcy forum zareklamują się z ofertą)
        było/jest sporą wątków o wyjazdach z dziećmi
        napisałaś, że co niewygórwanego cenowo...
        a co to oznacza? 45/os, 160 za pokój?
        niestety za bliskość morza płaci się nieco więcej
        a miejscowości jak Kołobrzeg, Łeba, Władysławowo i kilka innym topowych odpuściałabym na pobyt z dziećmi
        zobacz tematy poruszane wczesniej - dziewczny mają wiele propozycji - domkiz aneksami, domki z wyżywieniem, ośrodki duże prorodzinne...
        ja polecam Niechorze, Międzywodzie, Darłówko jeśli chodzi o miejsca
        w tym roku wszędzie będą tłumy, ale warto byłoby uniknąć tłumów dyskotekowo-nastoletnich i studenckich imprez plażowychsmile
    • bigpav Re: lipiec2011 22.02.11, 09:17
      Polecam wypoczynek w Karwieńskich Blotach II spokojnej miejscowości pomiędzy Karwią a Dębkami.
      • jonaska Re: lipiec2011 22.02.11, 12:43
        Karwieńskie Błota - to dopiero dziura, kawał od morza przecież? Samochodem jedynie. Wybaczcie...ale tylko taka myśl mi się nasunęła.
        Łeba w szczycie sezonu z małymi dziećmi? Myślę, że ok, ale jedynie na obrzeżach, daleko od centrum. W centrum masakra, ciągłe trzymanie dzieci i stres na plaży, żeby dzieci z oczy nie stracić...
        Polecam za to Karwię, Darłówko, Stegnę, Jarosławiec.

W Jastrzębiej Górze raz zeszłam i weszłam schodami na plażę... więcej nie, o nie...chociaż szkoda, bo sama miejscowość mi się podobała.
        • jonaska Re: lipiec2011 22.02.11, 12:45
          Pod względem ceny uważam,że ok był OW Perła w Mrzeżynie (bez wyżywienia) - mieliśmy pokój z widokiem na plac zabaw, Bogdanka w Mrzeżynie (miejscowość mi do gustu nie przypadła).
          Bartek w Darłówku ma dobrą cenę również.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka