Dodaj do ulubionych

Augustów?

19.02.11, 15:02
Zamierzamy wybrać się z dzieciakami do Augustowa, ostatnio (ponad 2 lata temu) byliśmy w hotelu delfin (teraz amber bay) aczkolwiek wtedy już trochę był w słabej kondycji (pokoje zaczynały wyglądać mizernie) teraz czytam same niepochlebne opinie o delfinie, czy ktoś może był tam ostatnio? ew może ktoś polecić coś porządnego w Augustowie? mi osobiście podobało się to że był tam basen i sauna z jacuzzi (wszystko akurat na chodzie i dostępne)+ całkiem sensowne śniadania w formie otwartego bufetu

Zatem zasadnicze pytania :
1. czy ktoś ostatnio był w delfinie/amber bay - jak tam jest obecnie czy dalej podupada czy też wyremontowali odnowili pokoje itd.
2. czy ktoś może polecić jakieś inne hotele/kwatery gdzie są przyzwoite warunki w tej okolicy
czytałem np o hoteliku karmel i wszyscy zdecydowanie go odradzają

generalnie zależy mi na tym by albo mieć totalny spokój tak by samemu przyrządzać posiłki (kwatery) albo mieć alternatywy w razie niepogody (basen,jacuzzi sauny itd)
Obserwuj wątek
    • mea8 Re: Augustów? 19.02.11, 15:20
      jezeli chcesz miec swiety spokoj to polecam "Osade pod Lasem" niedaleko Augustowa. Swietne warunki, mozliwosc wykupienia jedzenia.
      • sylwina76 Re: Augustów? 20.02.11, 22:49
        Jeśli chodzi o hotele to niestety ten nieszczęsny Delfin albo Wojciech (moim zdaniem standard i poziom usług ten sam, nie byłam zachwycona ani jednym ani drugim). Podobno fajny jest Spa Warszawa ale nie "testowałam".
        • meff Re: Augustów? 21.02.11, 00:23
          popytałem trochę na sieci i warszawa spa ma podobną opinię jak wojciech i delfin, to chyba lokalna specyfika, jeśli faktycznie pod nową nazwą i nowym właścicielem nic tam się nie zmieniło to wole poszukać czegoś innego lub obrać zupełnie inny kierunek na urlop, ewentualnie wynająć cały dom w Augustowie (jedziemy łącznie w 7 osób, 4 dorosłych 3 dzieci) bo też znalazłem takie oferty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka