lannntana 19.06.11, 19:20 Proszę,polećcie jakieś fajne miejsce na Mazurach,najchętniej jakieś totalne za...pie,żeby było mało ludzi,tanio i dużo malowniczych tras rowerowych. Chcę jechać na trzy tygodnie z trzyipołlatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agazagie Re: fajne miejsce na Mazurach 19.06.11, 19:48 Okolice Rucianego-Nidy, Kadzidłowo (Park dzikich zwierząt - frajda dla 3,5-latka murowana), Mamerki i Wilczy Szaniec (bunkry poniemickie, kwatery Hitlera), miejscowości nad Śniardwami (choćby Nowe Guty - lubię tam jeździć) lub Wigrami (tutaj można załapać się na spływ kajakowy Czarną Hańczą - po prostu cudo). Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: fajne miejsce na Mazurach 19.06.11, 20:42 Wojnowo to może nie. Tam quady zabijają Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: fajne miejsce na Mazurach 20.06.11, 09:33 Chodzi Ci o wczorajszy wypadek? Gdzie Miłki, a gdzie Wojnowo... Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: fajne miejsce na Mazurach 20.06.11, 09:46 Nie ma żadnych quadów w Wojnowie. Są Starowiercy, stary klasztor w którym mozna wynająć pokój, lasy, jezioro, blisko do parku dzikich zwierząt w Kadzidłowie i nad Krutyń. Są rowery, kajaki i żaglówki. Jest stadnina koni. Cisza i spokój. Ale quadów tam jeszcze nie widziałam. mazury.info.pl/atrakcje/wojnowo/index.html www.mazury.pl/4,33,51,wojnowo-klasztor-starowierow,mazury.html Odpowiedz Link Zgłoś
ola Re: fajne miejsce na Mazurach 20.06.11, 09:54 heca7 napisała: > Wojnowo to może nie. Tam quady zabijają nie tam, tylko ok. 60 km dalej. Wojnowo leży koło Rucianego-Nidy, Kleszczewo koło Giżycka. Polecam na przyszłość bliższy kontakt z mapą. Odpowiedz Link Zgłoś
kiira_korpi Re: fajne miejsce na Mazurach 19.06.11, 21:04 Moje i MMŻetowe absolutnie ukochane miejsce na Mazurach to miejscowość Ogonki, hotel Ognisty Ptak. Nie mogę obiecać, że będzie tanio, ale okolice przepiękne. Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: fajne miejsce na Mazurach 20.06.11, 09:18 Jeżeli masz dużo kasy to hotel Ublik koło Giżycka, jeżeli mniej to Kruklanki ośrodek Jakub ,Wilkasy Wioska Turystyczna, albo Augustów Osrodek Skowronek, albo Mrągowo Camping Cezar Odpowiedz Link Zgłoś
ruta.dl Re: fajne miejsce na Mazurach 20.06.11, 09:36 www.krolewskasosna.pl/ drogo nie jest, ale na wakacje moze juz byc problem z miejscami - tam sie pol roku wczesniej rezerwuje, bo osrodek jest naprawde super i jest oblegany. Odpowiedz Link Zgłoś