Dodaj do ulubionych

Nad morze - pod namiot

10.07.11, 22:15
Witam, chcemy naszej małej zrobić frajdę, i zdecydowaliśmy, że w tym roku spędzimy wakacje pod namiotem (oby pogoda dopisała) i tu pytanko, ponieważ bardzo chcemy jechać nad morze, a niestety nie bardzo wiemy gdzie jest jakieś fajne pole namiotowe godne polecenia dla rodziny z dzieckiem. Może, ktoś z Was był i może polecić coś naprawdę fajnego. Czytałam o "pomarańczowym" na Helu ale to pole namiotowe jest bardzo duże i mam jakoś mieszane uczucia.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • atteilow Re: Nad morze - pod namiot 19.07.11, 21:03
      Równiez myslalam o wyjezdzie pod namiot, bo tylko na taki rodzaj rozrywki nas stac. Jak czytam tu o dalekich egzotycznych podrózach, myśle sobie " kim trzeba byc i co w zyciu robic, zeby tam pojechać?" Moze jakies sugestie ?

Ale wracajac do tematu. Bralam pod uwage Łebę, jakie atrakcje:
      - park dinozaurów
      - ruchome wydmy
      -wyrzutnia rakiet, jakieś poniemieckie wyrzutnie, no ale poudajemy, że jestesmy w NASA wink
      - miasteczko western city
      - bliskosc jeziora i morza

Przeanalizowalam kilka dostepnych w necie ofert campingów i tak:
      Filarówka- os. dorosla 13 zl., dziecko do 13 lat 7zl., samochod 10zl., namiot trójka 12zł

Kemping Leśny lub inna nazwa tego osrodka Chaber ( dokladnie nie wiem) dosrosla 14zł., dziecko 8zl., samochod 9, namiot 12. Dodatkowo wynajmuja tam przyczepy kampingowe. Najtańsza przyczepa na trzy osoby 70 zl. na dobę.

Inne campingi sa droższe dorosla 15 zeta, dziecko 9 zl namiot 15zł. samochód 12

Sorki, ze ja tu o takich śmiesznych sumach, ale musze przeliczac kazda złotówkę, jesli je uzbieram to da mi dodatkowy dzień pobytu, a to oznacza mniej siedzenia w betonowych scianach. No i bedziemy udawać z rodzinka, że to nasza egzotyczna podróż wink
      • hesperia1 Re: Nad morze - pod namiot 20.07.11, 10:31
        www.kemping-gdansk.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka