Dodaj do ulubionych

pytanie o Dąbki :)

14.10.11, 13:08
Witam, Mam do Was pytanie, czy któraś z Was była w Dąbkach na wczasach? My co roku jeździmy do Krynicy Morskiej, która choć bardzo mi się podoba już mi się przejadła. W kolejnym roku planujemy gdzieś indziej się wybrać. Słyszałam ponoć, że Dąbki są fajne. Byliśmy jeszcze w Dębkach, tam znowu mi się strasznie nie podobało. Czy macie jakieś fajne namiary na Dąbki albo może jakąś inną nadmorską miejscowość przez Was sprawdzoną. Mamy 2 małych dzieci i fajnie byłoby, gdyby pod kątem właśnie dzieci znaleźć coś ciekawego. Wiem mamy dopiero październik ale ja wolę sobie wszystko wcześniej zaplanować smile
Obserwuj wątek
    • mantha Re: pytanie o Dąbki :) 14.10.11, 13:18
      Bylam tam w maju w osrodku Hutmen smile - w celach sanatoryjnych z dzieckiem. Miejsce ok, b. blisko morza, atrakcji turystycznych troche, ale nie za duzo (i bardzo dobrze), z tym, ze podkreslam to byl maj - podejrzewam, ze w sezonie odbywa sie tam tradycyjny nadmorski koniec swiata. Nie wiem co ci jeszcze napisac, osrodek przyzwoity, ale podobno lepszy jest GeoVita (odpowiedni drozszy rzecz jasna). jest basen w jednym z osrodkow, ale mozna wejsc, ze tak powiem z ulicy. wybieram sie tam w przyszlym roku, odpowiada mi odleglosc na plaze od bramy osrodka i to, ze na jedgo terenie mam wszystko czego mi trzeba bez koniecznosci zapuszczania sie 'w miasto'.
      • iod100 Re: pytanie o Dąbki :) 14.10.11, 13:21
        bardzo dziękuję za odpowiedź zaraz sobie poszukam w necie smile
        • niutaki Re: pytanie o Dąbki :) 14.10.11, 14:54
          a poczytaj sobie jeszcze to:
          www.infowczasy.com/index.php/miejscowosci/wicie_wczasy_nad_morzem/ow_neptun_krystyna_gondek
          i to:
          www.sanatorium-panorama.pl/5-Rodziny-z-dziecmi.html

Dyplomata - człowiek, który potrafi powiedzieć spie...j w taki sposób, że poczujesz dreszczyk emocji na myśl o czekającej cię wyprawie.
          • iod100 Re: pytanie o Dąbki :) 14.10.11, 15:27
            to mi się podoba smile dzięki
            a byłaś tam fajnie tam jest??
            • niutaki Re: pytanie o Dąbki :) 14.10.11, 15:30
              ja tam mieszkam obok, kilka km odsmile ale bylam i jest fajniesmile
    • mamameg Re: pytanie o Dąbki :) 15.10.11, 08:19
      Bardzo ładne miejsce, idealne dla rodzin z małymi dziećmi-masa atrakcji dla dzieci, oprócz morza jezioro, nie ma całonocnych imprez i stad hałaśliwej młodzieży. Często tam jeździmy, do różnych ośrodków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka