Dodaj do ulubionych

Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić

13.02.12, 14:25
Mam pytanie jak w tytule, może któraś z was może polecić jakieś miłe miejsce w Polsce (hotel, pensjonat), gdzie można by spędzić Wielkanoc. W zeszłym roku spędziliśmy majówkę w hotelu Anders na Mazurach, nie chcemy znów jechać w to samo miejsce. Ofert jest multum, ale najlepiej chyba jechać w jakieś sprawdzone miejsce. Znacie coś?
Obserwuj wątek
    • margotka28 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.02.12, 14:46
      Gołębiewski - Mikołajki, Karpacz lub Wisła. Sprawdzone, polecam.
      • laracroft82 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.02.12, 14:50
        Gołebiewski to chyba najbardziej przereklamowany hotel z mozliwych big_grin
        • adellante12 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.02.12, 14:58

> Gołebiewski to chyba najbardziej przereklamowany hotel z mozliwych big_grin

I chyba najbardziej tandeciarski..... Po dwóch przymusowych pobytach w Mikołajkach - nigdy wiecej Nigdy przenigdy!!!

Na Świeta ciekawa oferte zawsze ma Arłamów. I jest bardzo ładnie połozony, bez porównania z betonowymi blokhauzami gołebiewskiego
          • izak31 Sielanka nad Pilicą 13.02.12, 15:17
            koło Warki. Nie napisałas jaka cześć Polski Cię interesuje.
            • krejzimama Re: Sielanka nad Pilicą 13.02.12, 15:53
              Byłam w Sielance. Polecam.
              Góry
              W Beskidzie Malym - Elida w Miedzybrodziu Bialskim. Klimczok w Szczyrku
              Morze
              W Władysławowie Velaves
              W centrum kraju Ossa w okolicach Rawy Mazowieckiej.

Nie polecam Sawy w Polanicy Zdroju.
          • gku25 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 05.03.12, 13:21
            Gołębiewski w Karpaczu - chłodna woda w prysznicach, jedzenie takie sobie. Generalnie nie polecam.
      • aga.pier Gołębiewski - nie polecam 14.02.12, 11:59
        Gołębiewski jak dla mnie za duży moloch, zwłaszcza jak dostaniesz pokój na skraju. Zdecydowanie wyższy komfort i bardziej kameralny jest Dwór Elizy. Plusem Gołębiewskiego jest dobra kuchnia (w Wiśle i Karpaczu bo w Mikołajkach nie byłam), no i tropikana (jak ktoś lubi lub ma małe dzieci).
    • zembiczek Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.02.12, 16:05
      Byliśmy juz 3 razy w Białowieży. Z czystym sumieniem polecam, zorganizowane i zaplanowane w najdrobniejszym szczególe.
      www.gawra.bialowieza.com
      Tylko to raczej dla ludzi, którzy lubią przyrodę i lubią chodzić, bo spacerków jest dużo.
    • adwarp Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.02.12, 18:25
      w górach
      www.hotelpatria.pl/hotel_zakopane.html
      nad morzem
      sporting-miedzyzdroje.pl/index.php
    • joanna772 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.02.12, 23:20
      Dzięki za wskazówki. Region właściwie nie ma znaczenia, mieszkam w centralnej Polsce. Ważne jest to, żeby było to miejsce dostosowane do potrzeb małych dzieci, chętnie z basenem, bo latorośl uwielbia się pławić.
    • kokosik2010 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 14.02.12, 11:20
      Puszcza Białowieska tylko wyłącznie i to w jakich cudnych kresowych klimatach BAJKA smile))))siolobudy.pl/oferta/4.html
    • aga.pier Dwór Elizy Medical&Spa 14.02.12, 11:57
      Bardzo eleganckie miejsce w małej miejscowości w Kotlinie Kłodzkiej (Długopole Zdrój). Byliśmy tam już kilka razy na nartach, ostatnio na Sylwestra. Wyśmienite jedzenie, basen, sauny, spa, śliczny park vis a vis i piękna okolica. Zasanawiam sie nad tym miejscem także na Wielkanoc.
      • aga.pier Re: Dwór Elizy Medical&Spa 14.02.12, 12:02
        duża sala zabaw dla maluchów też jest
    • lilly_about Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 14.02.12, 12:04
      Gawra w Szklarskiej Porebie, tylko basenu nie maja.
    • okruszek.g Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 02.03.12, 20:15
      Moim sprawdzonym miejscem jest Geovita w Krynicy-Zdrój. Ośrodek jest na prawdę w malowniczym miejscu. Góry są piękne, a nie jest tak tłoczno jak w Zakopanem, które polecam, ale np Sylwestrawink Nie jest to hotel, więc i ceny są bardzo przystępne, co przy wyjeździe całej rodziny jest ważne.
      • smx Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 03.03.12, 22:42
        tuiteraz.eu/index.php?view=details&id=299%3Awielkanoc-z-jog-w-kawkowie-dla-rodzicow-i-dzieci-nowe-kawkowo&option=com_eventlist&Itemid=82&lang=pl
        a ja wybieram się tam
        • upartamama Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 05.03.12, 13:46

> a ja wybieram się tam

bardzo to fajne ale nie mogę znależć cennika noclegów i wyżywienia. Jeśli wiesz coś więcej to daj znać.
    • pruszynkaaa Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 03.03.12, 22:52
      Ja polecam villę Lawendę w Kudowie Zdroju - cały pensjonacik dostosowany do dzieci (sala zabaw, całe wyposażenie dziecięce typu przewijak, wanienka, łóżeczko z pościelą, podgrzewacze itp. śniadania w cenie (szwedzki stół), sala kominkowa.
      Niedaleko kilka szlaków - np błędne skały - super dla dzieci 3-4 letnich albo dla maluszków (w chuście bo wózek tam nie da rady)
    • sabka22 Gołębiewski,Karpacz.. 03.03.12, 23:10
      Byliśmy,polecam.
    • a.nna2 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 03.03.12, 23:28
      Oberża pod roza. Nowy Targ.
    • thank_you Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 04.03.12, 01:03
      Nosalowy Dwor w Zakopanem. Swietna kuchnia, nietypowy wystroj, rewelacyjne widoki, dobra obsluga. No i krokusy na polanach powinny juz byc. Mozna spacerowac po dolinkach i wypoczac. smile
      Velaves we Wladyslawowie jest w porzadku, ale on bardziej odpowiada mi, gdy lato zmierzcha.
      Mozecie tez wybrac sie do ktoregos Golebia - raczej w gorach, bo Mazury w kwietniu to zadna rewelacja. Plusem sa baseny i rozwiniete szlaki turystyczne. Poza tym oni zawsze maja jakies pakiety okolicznosciowe.
    • lacitadelle Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 04.03.12, 10:24
      bartlowizna w goniądzu - mają pakiet wielkanocny, przepyszne jedzenie, no i pora będzie akurat odpowiednia, żeby obserwować ptasie przeloty i gody, z których słynie biebrzański park narodowy.
      • zuskazuska Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 25.02.14, 16:36
        potwierdzam, bylismy z rodziną na święta Bożego Narodzenia i pare dni teraz - na feriach... miejsce super, czekamy do wiosny.

tak jako podsumowanie - byliśmy całą rodziną - ja/ON/dzieci x2 smile

jedzenie - powala smakiem... porcje duże (opinia ONego) i smaczne (moja opinia). jest co robić nawet jak pada / lub jest zimno na dworzu... Na wielkanoc powinny już być kajaki i rowery - więc kolejny element na duży plus...

co prawda na ich stronie nie ma jeszcze info o pakietach świątecznych, ale na facebook-u jest fan-page - z tego co widziałam - codziennie aktualizowany, więc oferta prawdopodobnie pojawi się lada-dzień...

Generalnie - polecam(y) i jak najbardziej jesteśmy zaaaa tym, zeby tam się ponownie zjawić...

Zuzka z rodzinką
        • zuskazuska Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 25.02.14, 16:37
          Oczywiście chodzi o Bartlowiznę - #Bartlowizna Dolina Biebrzy
    • wjw2 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 05.03.12, 17:53
      www.klimczok.pl/

Fajne miejsce dla rodziców z malymi dziećmi.
      Mają też ofertę wielkanocną.
      polecam
    • leaf_88 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 30.03.12, 11:42
      Osobiście polecam hotel w Bukowinie Tatrzańskiej, sama wybieram się tam z rodziną na wielkanoc. Też się długo zastanawialiśmy gdzie by pojechać, ale możliwość skorzystania z wód termalnych pobiła inne opcje wink Znajomi byli tam niedawno na weekend i są zadowoleni a z tego co widziałam na stronie oferta wielkanocna zapowiada się fajnie i tradycyjnie smile
      • grzebien85 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.04.12, 09:25
        A czy znajomi byli z dziećmi? Może kto inny jest w stanie zarekomendować ten hotel dla całej rodziny? Te świeta spędziliśmy jednak w domu, ale może się wybierzemy na jakiś weekend.
    • kriskros35 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 13.03.14, 12:42
      Hej polecam ośrodek wypoczynkowy Bartlowizna na Podlasiu , w miasteczku Goniądz. To znakomite miejsce na wypoczynek z dziećmi właśnie, bo położony jest w sercu Biebrzańskiego Parku Narodowego więc dzieciaki maja przestrzeń żeby się wybiegać a przy okazji poznać jedno z najpiękniejscyh części Polski - biebrzańskie bagna. Wycieczki całego świata tam zjeżdżają a my czasem zapominamy smile. Byliśmy tam z żona, 2 dzieci i przyjaciółmi kiedyś na weekend, teraz chcemy wybrać się na Wielkanoc. Już z resztą zrobiliśmy rezerwacjęsmile. Mają w tym roku świetną ofertę na święta, m.in. warsztaty robienia pisanek metodą batikową, zwiedzanie okolicy, strzelanie z łuku, jakies przejażdżki bryczką itp. Baza noclegowa jest super, różne pokoje, w dobrym stanie. mają też częśc restauracyjną , gdzie podają bardzo dobre jedzeniesmile No wyszła mi niezła laurka, ale serio, jest co polecaćsmile mam nadzieje, że pomogłem. Krzysiek
    • emma_me Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 14.03.14, 14:24
      Hotel Lidia w Darłówku, spędziłam tam z rodziną ostatnie Boże Narodzenie i mogę z całego serca polecić. Duża sala zabaw z animatorkami, zewnętrzny plac zabaw, baseny z ciepłą wodą ponad 30 st. grota solna i największa atrakcja morze. W Darłówku jest niedawno wyremontowany deptak, port rybacki i atrakcja dla dzieci - rozsuwany most. Bardzo nam się podobało i na pewno tam wrócimy.
    • dobkiewicz Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 24.03.14, 12:11
      Polecam w górach w Korbielowie www.korbielow.org.pl oraz w Międzybrodziu Bialskim nad jeziorem www.silesiaowr.pl

Świetne mają programy na święta i super jedzenie. Warto z dzieciakami przyjechać.
    • dobkiewicz Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 24.03.14, 12:12
      Polecam w górach w Korbielowie www.korbielow.org.pl oraz w Międzybrodziu Bialskim nad jeziorem www.silesiaowr.pl

Świetne mają programy na święta i super jedzenie. Warto z dzieciakami przyjechać.
    • zan26 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 24.03.14, 13:31
      Turnus Wielkanocny nad morzem w Ustce, pokoje w Pensjonacie na ośrodku wczasowym ze świątecznym menu.

Wielkanoc 2014
    • magdakaszuby Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 26.03.14, 16:04
      www.rokity.maxmedia.pl
    • mmammamia Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 27.03.14, 12:12
      Ja polecam ośrodek Zawiaty na Kaszubach, jedziemy w tym roku drugi raz. Nastawieni na dzieciaki i atrakcje dla nich, więc moje miały dużo frajdy a my mogliśmy z mężem naprawdę wypocząć. Jedzenie tradycyjne i smaczne. I przede wszystkim naprawę piękne okolice!!
    • matkapolka21 Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 29.01.16, 00:51
      Tu fajnie jechać z dzieciaczkami.

www.hotelsantamonica.pl/
    • sarumal Re: Hotel na Wielkanoc, możecie coś polecić 22.02.16, 07:27
      Nosalowy Dwór i Zakopane w takim razie w tym roku. Ofertę na święta maja dobrą a zdecydowanie nam najlepiej spędza się każde święta w górach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka