Dodaj do ulubionych

wakacje nad morzem

22.06.13, 00:19
dziewczyny chce na pare dni pojechac w jakies ladne miejsce nad morze z co
reczka i mezem doradzcue cos.macie cos sprawdzonego.dziekuje.
Obserwuj wątek
    • jeszczemloda80 Re: wakacje nad morzem 22.06.13, 09:19
      Trochę mało napisałaś.
      Ja zdecydowanie polecam wybrzeże zachodnie.
      Byłam i polecam Naszą Chatę w Pobierowie (przyjmują tylko rodziny z dziećmi), fajny plac zabaw) oraz Sandrę SPA w Pogorzelicy (to duży hotel z kompleksem basenowym)
    • lena-mama Re: wakacje nad morzem 01.07.13, 10:05
      Polecam świetny pensjonat w Łebie: Pod Strzechą. Urokliwe miejsce, z ładnymi pokoikami, przepysznym jedzeniem, wspaniałymi właścicielami i zaledwie 100 m od morza. Jeżeli nie będą mieli miejsc, sprawdź inne opcje na noclegi w Łebie- na pewno znajdziesz coś dla siebie.
    • ewcia1980 goskafracka .... 02.07.13, 13:29
      czy ty jesteś pracownikiem hotelu??
      ja rozumiem zachwyt hotelem ale żeby na 35 postów 3o to była reklama hotelu???

> dodatkowo córka spędzała wiele cza
      > su w mini zoo - oczarowały ją przepiękne pawie smile

i co robiła w tym zoo przez tyle czasu??
      bo ileż czasu można sie gapić na kilka królików i 2 kury??
      (no dobrze, dobrze - jest jeszcze paw)
    • xsenia.pl Re: wakacje nad morzem 03.07.13, 10:36
      zamowilam kwatere w ustce.byl ktoś z was w tej miejscowości jak wspominacie pobyt?
      • yoka1 Re: wakacje nad morzem 03.07.13, 13:20
        ja byłam kilka lat temu, więc może to trochę inaczej wyglądasmile
        Jeździliśmy 3 lata pod rząd, bo bardzo nam się podobało, ale z każdym rokiem były tam coraz więszke tłumy i przepychanie się na ulicach i promenadzie oraz ścisk na plaży zaczął nam bardzo przeszkadzać przy dziecku żłobkowo-przedszkolnym. Zapewne podobne jest w każdej nieco większej nadmorskiej miejscowości.
    • zosia.gosia Re: wakacje nad morzem 03.07.13, 22:04
      A ja polecam Darłówek. Bardzo ładna miejscowość, dobra infrastruktura, szeroki ładny deptak, rozsuwany most (fajna atrakcja zwłaszcza dla dzieci). Od lat jeżdżę do pensjonatu Nina, bardzo fajna rodzina go prowadzi, blisko morza. Pokoje z łazienkami, bezpieczny parking, dużo zieleni obok domu. A przede wszystkim jest wszędzie czysto i przyjemnie. A to jest bardzo ważne na wyjazdach z dziećmi. Polecam:
      www.nina.twojewczasy.net/darlowko.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka