d.d.00 21.12.13, 19:24 Proszę o polecenie fajnego noclegu na Mazurach, okolicena Mikołajek najlepiej. Może być agroturystyka albo hotel, liczy się dla mnie miła atmosfera, mile widziane łóżeczka dla synka i ewentualnie śniadania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sebastianm85 Re: mazury 22.12.13, 16:08 Noclegi na Mazurach - może któryś z tych noclegów? Np. Folwark Łękuk ma teraz ofertę na ferie dla rodzin z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
2malgoska13 Re: mazury 28.12.13, 15:22 domek w spychowie www.facebook.com/pages/Domek-do-wynaj%C4%99cia-na-mazurach-ca%C5%82oroczny/181384395231009?ref=hlpozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xtomahx Re: mazury 03.03.14, 19:16 Ja mieszkałem w Mikołajkach w apartamentach AMAX (restauracja na dole, ze śniadaniami). Apartamenty komfortowe ale okna na port = może być dość głośno. Drugie miejsce w którym mieszkałem to Prohibicja - hotel trochę na uboczu, też ze śniadaniami. W restauracji AMAX więcej atrakcji dla dzieci ale nie za dużo, Ogólnie oba miejsca polecam. Pozdrowienia, WK Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna431 Re: mazury 06.05.14, 16:28 Dla osób, które nie chcą za dużo wydać i sympatycznie spędzić czas polecam Noclegi w miejscowości Ruciane- Nida noclegiujacka.url.ph/strona-glowna/ . Nam się podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
marta1687 Re: mazury 24.05.14, 19:22 polecam domek nad jeziorem Narie Kretowiny,bardzo fajna okolica, domek miesci do 11 osob! podaje link www.domekkretowiny.fajnespanie.pl/11396,start.html Odpowiedz Link Zgłoś
kubara1 Re: mazury 09.07.14, 09:55 a ja polecam Majątek Kryjany w Wężówce czyste, ładne pokoje, przemili gospodarze nbo i frajda dla dziecka: piękny wielki ogród z placem zabaw, trampoliną, kucyk, obora z krówkami, króliczki. Dzieci mają mnóstwo miejsca do biegana i są bezpieczne. Jedzenie - poezja .My byliśmy już 3 razy i w tym roku wybieramy się ponownie Odpowiedz Link Zgłoś
hotelsantamonica Re: mazury 11.07.14, 13:03 Zapraszam do zapoznania się z ofertą Hotelu Santa Monica w Mikołajkach. HotelSantaMonica Przyszykowaliśmy wiele atrakcji: • 2 sale zabaw dla dzieci w tym jedna z Małpim Gajem 80 m², 2 zjeżdżalnie, baseny z piłeczkami, gry, zabawki • basen zewnętrzny • Plac zabaw zewnętrzny • Codzienne animacje • Turnieje w ping-ponga, bilarda, Play Station • 50m od hotelu park miejski z największym placem zabaw w okolicy • W czwartki ognisko z muzyką na żywo SZANTY • Środy profesjonalne zajęcia taneczne z instruktorem • W pakietach codziennie darmowe lody dla dzieci w godzinach 13-14 • Udogodnienia dla małych dzieci: wanienki, przewijaki, maty antypoślizgowe, łóżeczka • Możliwość rezerwacji pokoju z prywatnym ogródkiem, leżakami i telewizorem 42" • Restauracja na miejscu (istnieje możliwość zamawiania posiłków do pokoju) • Dogodna lokalizacja blisko ścisłego Centrum (200m), jezioro 250 m, plaża 300 m • Hotel posiada certyfikaty organizacji: Hotel Przyjazny Rodzinie (Maksymalna ocena 5 gwiazdek) oraz certyfikat Okiem Mamy i Gufik Ponadto: • Strefa Relaksu - sauna jacuzzi (w Pakietach gratis) • Gabinet Spa (20% zniżki przy rezerwacji zabiegów przed przyjazdem) • Siłownia • Projekcje meczy i ważnych wydarzeń sportowych na ekranie 300" Pokoje • Nowoczesne wyposażenie, hotel otwarty w 2012 roku • Balkon • Lodówka • Łazienka • Kosmetyki hotelowe • Płaski telewizor 32" lub 42" w pokoju Garden Room • Metraż pokoju ok 20m² • Bezprzewodowy Internet • Woda w pokoju na powitanie • Pokoje typu Studio Zapraszamy! ZAPRASZAMY NA STRONĘ HOTELU Odpowiedz Link Zgłoś
arina30 Re: mazury 14.07.14, 00:33 Fajnym mmiejscem na rodzinną wycieczkę jest Księżycowy Dworek nad jeziorem Siercze na mazurach. Miejsce jest naprawdę piękne, w okolicy znajduje się wiele atrakcji np. Wilczy Szaniec. Można skorzystać z wypożyczalni kajaków, łódek (z osprzętem wędkarskim), do dyspozycji plaża. Wiele atrakcji dla dzieci np. Kręgle, kino,bilard, strzelnica, place zabaw, dla dorosłych również wiele ciekawych propozycji m.in. strefa relaksu SPA, strefa fitness i inne. Hotel akceptuje zwierzęta domowe.Na stronie internetowej www.ksiezycowydworek.pl można znaleźć szczegóły oferty Odpowiedz Link Zgłoś
qdc Re: mazury 13.08.14, 23:58 O Mazurach możnaby długo, bo jest wiele pięknych miejsc, gdzie można poczuć się bliżej natury i odpocząć. Takim miejscem są dla mnie przede wszystkim Stare Jabłonki... Jeżeli ktoś nie kojarzy to warto zerknąć chociaż: www.stare-jablonki.pl/p/galeria.html Odpowiedz Link Zgłoś