Dodaj do ulubionych

Łóżeczko turystyczne

28.04.16, 20:18
Witam,
Wybieram się z rocznym dzieckiem na dłuższy wyjazd. Będziemy mieszkać w gosp. agroturystycznym. Boję się kłaść dziecko w obcym łóżeczku. Mam zamiar kupić własne łóżeczko turystyczne. Znalazłam w jednym ze sklepów internetowych fajne i chyba niedrogie łóżeczko turystyczne. I teraz mam dylemat, które wybrać: babysdream.pl/pl/p/Lozeczko-turystyczne-Koo-di-Pop-Up-Bubble-Cot-Cafe-Cream/310 lub babysdream.pl/pl/p/KOJEC-LOZECZKO-2-POZIOMY-MIRAGE-DELUX-HIPCIO-HIPPO-B1/505
Zobaczcie te modele i doradźcie, które lepsze smile
Obserwuj wątek
    • mja-15 Re: Łóżeczko turystyczne 06.05.16, 14:38
      W sumie chyba dwa poziomy już Ci niepotrzebne. Roczne dziecko śpi na najniższym w łóżeczku. My kupiliśmy na początku baby desing dream. Jest proste w montażu, nie zajmuje wiele miejsca, ma praktycznie kieszenie itp.
    • przytulnie17 Re: Łóżeczko turystyczne 03.01.17, 14:22
      Według mnie lepsze to za 304 zł. Teoretycznie konstrukcja takich łóżek nie jest za rewelacyjna, ale na pewno lepsza niż w przypadku tego pierwszego łóżeczka. Ono bardziej przypomina namiot, nie łóżeczko, choć pewnie zajmuje mniej miejsca. Najważniejsza jest wygoda dziecka a jemu raczej lepiej będzie spać i kręcić się w klasycznym łóżeczku niż w namiociku na twardej podłodze.
    • bodychtravellers Re: Łóżeczko turystyczne 19.02.17, 11:44
      bodychtravellers.com/2016/12/09/turystyczne-lozeczko/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka