agnes_now 17.11.04, 10:52 Chciełabym się dowiedzieć czy ktoś zna jakiś ośrodki wypoczynkowe, pensjonaty ewentualnie hotele z basenami (krytymi i odkrytymi). Powiem szczerze ważne żeby cena NIE BYŁA z kosmosu. Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja45 Re: OŚRODKI Z BASENEM - GDZIE??? 17.11.04, 14:07 Ja znam Hotel Sana w Polanicy, jest super polecam, co do ceny to niestety si enie orientuję. Są również Hotele Gołebiewski w Mikołajkach i w Wiśle, ale to raczej górna półka i jest drogo. Pozdrawiam. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: OŚRODKI Z BASENEM - GDZIE??? 17.11.04, 14:08 Oczywiście sa tam baseny, bo nie napisałam , a o to chodziło. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
grazbed Re: OŚRODKI Z BASENEM - GDZIE??? 17.11.04, 14:28 Hotel "Beskidy" w Wiśle ul. Wypoczynkowa - średnia pólka cenowa Odpowiedz Link Zgłoś
eendo Re: OŚRODKI Z BASENEM - GDZIE??? 18.11.04, 09:06 pensjonat GAZDA w Korbielowie - ma basen letni, czyli odkryty, ceny poza sezonem 60 zł od osoby ( dzieci do 3lat bezpłatnie )- reszta informacji w tym pensjonacie w innym wątku , w Korbielowie jest też piękny nowy ośrodek FERO Lux - tam jest basen kryty, a cena ok 100 za osobę ( też poza sezonem ); Odpowiedz Link Zgłoś
fordka1 Re: OŚRODKI Z BASENEM - GDZIE??? 02.12.04, 21:36 Naprawdę świetny jest hotel "klimczok" - właśnie z basenem, silownią itp. Byłam tez kiedys w niewielkim pensjonacie w Poroninie, jest tam tez kryty basen, niezawielki, dla kogos kto pływa na typowych basenach sportowych troche mały, ale popluskac sie mozna. Bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, standart pokoi tez w porządku. Jak znajdę wizytówkę podesle namiary, bo nie moge przypomniec sobie nazwy tego pensjonatu. pozdrawiam fordka1 Odpowiedz Link Zgłoś
fordka1 Re: OŚRODKI Z BASENEM - GDZIE??? 02.12.04, 22:01 www.galicowka.pl/pokoje.htm Przypomniało mi sie.... ) właśnie. Byłam tam 4 lata temu, mam nadzieje, ze dalej jest tam fajnie. fordka1 Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: OŚRODKI Z BASENEM - GDZIE??? 03.12.04, 13:41 A ja polecam nowootwarty hotel Łeba w Łebie. Odpowiedz Link Zgłoś