zalewajka 06.01.05, 14:45 Ponieważ wybieram się z dziećmi do Delfinarium w holandii szukam fajnego noclegu (nie drogi hotel) Czy może ktoś się podzielic namiarami? Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata963 Re: Nocleg w Holandii 09.01.05, 22:38 Witam Ja w delegacjach nocuję w sieci hoteli Accor - najczęściej w Formule1 cena za pokój 3 osobowy z TV około 30 euro (www.hotelformule1.com) Podaję również link do ogólnej sieci Accor (po prawej stronie jest okienko z napisem nos atouts - po kliknięciu możesz wybrać hotel np. Etap ,po wejściu na stronę na dole widnieje napis rezerwacja par internet po kliknięciu linka można wejść na stronę danej jedenostki www.accor.com/fr/groupe/activites/hotellerie/marques/etap.asp Mggę podać jeszcze namiar na kempingi (place namiotowe)oraz mobile home : biuro w W-wie holenderskiej firmy vacansoleil tel.0223319820 W jakim mieście szukasz noclegu ? Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
zalewajka Re: Nocleg w Holandii 10.01.05, 10:09 Bardzo dziękuje za odpowiedź! Szukam noclegu w okolicy Apeldoor. Bardzo dziękuje na namiary. Zadzwoniłam holenderskiej firmy vacansoleil mieszczącej się w Warszawie i przyślą mi ich katalog. Hotele tez sobie pooglądam. Czy 30 euro to za osobę ? Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
zalewajka Re: Nocleg w Holandii 10.01.05, 10:33 Miejscowość oczywiście to Apeldoorn i okolice. Chodzi mi o atrakcje dla dzieci by były blisko (delfinarium i safari park). Chcemy równiez zobaczyć Efteling tylko nie wiem czy warto?? Możecie coś polecić? Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Nocleg w Holandii 10.01.05, 21:26 Witam 30 euro za 3 osoby 4 km.od Eftelingu jest Formula1 - miejscowość Waalwijk , Van Andelstraat 7 Byłam w tym parku .Dużo zieleni , ładny aczkol Na ich stronie znalazłam bardzo dużo info o campingach www.efteling.nl/Page.aspx?PageId=790&ParentName=Hotel&LanguageId=2 Jeżeli chcesz się dalej zapuścić poleam : -Delft urokliwe miasteczko słynące z porelany . Można zwidzić fabrykę z procesem wyrobów De Pocelyn Fles , przy Rotterdamsweg 119 -Gouda z najwięksym rynkiem w Hollandii.Targi sera na Market w lipcu i sierpniu w każdy czwartek rano . Niektórzy sprzedawcy ubrani są w ludowe stroje. -okolica Kinderdijk-osiemnaście wiatraków rozrzuconych wzdłórz gównego kanału -Apeldoorn królewski pałac A dla DZIECIACZKÓW mnóstwo atrakcji do wyboru (odkrywamy holandie - dla dzieci): www.holandia.pl/ Udanego wypoczynku Pozdrawiam Beata Ps. Pamiętaj o przeciwdeszczowym ubraniu Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Nocleg w Holandii 10.01.05, 21:36 I jeszcze pamiętajcie o kwiatach. Super opis w rozdziale - odkrywamy holandie - kwiaty i ogrody . Może uda wam się zobczyć paradę , bądź jeden z przepięknych ogrodów . POlecam Odpowiedz Link Zgłoś
beata963 Re: Nocleg w Holandii 10.01.05, 21:43 I jeszcze Polecam -w Amsterdamie wystawe Figur Woskowych - i wielki wodny park z campingiem www.duinrell.nl/duinrell_nl/index.htm Myślę ,że na tym koniec .... o ile jeszcze sobie coś nieprzypomnę 3majcie się papa Odpowiedz Link Zgłoś
zalewajka Re: Nocleg w Holandii 11.01.05, 10:36 dziękuje bardzo! Teraz zasypałaś mnie propozycjami i siedze i czytam i myśle.... Ciekawa ta Holandia zwłaszcza dla dzieci. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś