jordan75 09.05.05, 23:01 Chciałabym Was prosić o wpisanie Waszej ulubionej miejscowości nadbałtyckiej (no może dwóch, trzech). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jordan75 Re: Bałtyk - statystyka 09.05.05, 23:03 oczywiście chodzi o miasta i miasteczka położone w Polsce.. z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
szypkasia Re: Bałtyk - statystyka 10.05.05, 19:29 Moja ukochana miejscowość nad morzem to Łeba. W tym roku wybieram się tam ze swoją 8 miesięczną córeczką. Fajnie jest też w Jastrzębiej Górze i w Jastarni. Odpowiedz Link Zgłoś
peyton_x Re: Bałtyk - statystyka 26.07.05, 11:19 Zdecydowanie Władysławowo, ale tylko i wyłacznie przed sezonem! Fajnie jest też na Helu. Piękne plaże są w Chałupach, Karwii, Dębkach - tyle że miejscowości malutkie i nie ma co robić w razie niepogody. Niechorze też extra miejsce. Natomiast zdecydowanie zawiodłam się na Jastarni, wybraliśmy się tam w tym roku (bo naczytałam się tyle super opinii) i jesteśmy niezadowoleni. Nie podoba mi się tam, kompletnie nie czuję tego klimatu. To najmniej ciekawe miejsce na całym półwyspie. Odpowiedz Link Zgłoś