beata985 25.06.05, 09:26 zadzwoniłam dzisiaj w sparawie kwater w chorwacji-mają miejsca tylko płacić i jechać.na 90% pojedziemy juz liczymy ile kasy trzeba przygotować. ale mi sie pychol smieje P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: kurcze jak sie cieszę-wyjazd 25.06.05, 10:21 No to cudownych wakacji - w miejscu gdzie na 99,9% pogoda nie zawiedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
kajda26 Re: do beaty985 25.06.05, 11:15 witam.my też chcielibyśmy jechać do chorwacji.niestety nie załatwiliśmy jeszcze zadnego noclegu.tu na forum ostatnio dostałam namiar na fajną kwatere prywatną ale niestety w tym terminie juz zajęte a nawet tam cena była przyzwoita.jeśli mozesz napisz skąd jedziesz,dokąd i jakie ceny.moze masz namiary na noclegi w chorwacji.będe wdzięczna.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: do beaty985 25.06.05, 21:59 jedziemy do Drasnice,namiary z netu i domek bardzo chwalony przez bywalców-oby sie spełniło cena 54E za dobę/apartament. mam nadzieję ze wszystko będzie dobrze. zamówione od 30 lipca-największe upały Odpowiedz Link Zgłoś