mimbla5 05.07.05, 15:10 Czy ktos był? jakie polecacie pensjonaty dla rodzin z dziecmi? -az Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dominika_2003 Re: Szczawnica? 08.07.05, 15:22 Ja byłam, a w zasadzie jeżdżę tam co roku, ale bez dzieci bo jeszcze nie mam. Polecam Kwatery i u pani Eli Mężyk. Przy wjeździe do Szczawnicy (blisko przystani flisackiej, ale przy samej trasie). Pokoje super, z łazienkami. Samochód można trzymac na ogrodzie, w nocy pilnuje ich pies. W sezonie to chyba nawet gotuje dla gości, ale z jedzeniem nie ma problemu bo w Szczawnicy są 2 tanie jadłodajnie z tanim jedzeniem, mają też menu dla dzieci typu zupy domowe, placki, pierogi, nalesniki. Namiar podam jak znajdę. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_2003 Re: Szczawnica? 08.07.05, 20:22 a oto namiary do pani Eli: www.swierkowka.prv.pl, tel 0-18 262-10-11, kom 604- 224-952. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
senioritta_uy Re: Szczawnica? 02.03.14, 15:23 Pensjonaty to nie bardzo, ja juz dawno temu zrezygnowałam z tego typu formy. Jakoś mi tam zawsze było sztucznie i obco. Przerzuciłam z rodziną na apartamenty. Wiem wiem jak to brzmi, można pomyślec ze to na pewno nie na naszą kieszeń, ale w cale nie jest tak źle A wygoda jest niesamowita. Przyjeżdżasz dostajesz klucze jak do swojego mieszkania i nie musisz sie niczym przejmować. Na prawde polecam W Szczawnicy z tego co wiem to jest pare takich opcji. Osobiście mogę polecić tylko apartament Victoria, bo tylko tam byłam. On jest w samym centrum wiec nie ma problemu, że trzeba gdzies daleko iśc albo nawet jechać. Byliśmy tam z dziecmi w zeszlym roku i jesteśmy zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś