edytastel 06.07.05, 00:20 -czy ktoś był w Stegnie i może polecić kwaterkę dla małżeństwa z 8 m-cznym synkiem (i niedrogą) - www.TickerFactory.com/ezt/d/2;10301;90/st/20041206/n/Mateuszek/dt/6/k/0881/age.png[/img] [/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolakl Re: Stegna? 06.07.05, 16:01 Dla mnie Stegna to porażka. Miejscowośc zupełnie bez uroku. Bylismy tam jeszcze bez dziecka 2 lata temu i zmykalismy po 2 dniach. Wyladowalismy wtedy w Ustroniu Morskim, co prawda to kawałek drogi ze Stegny ale było warto! W tym roku tez tam jedziemy juz z maluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
pebe30 Re: Stegna? 06.07.05, 16:35 kawałek za Stegną jest Krynica Morska, polecam bardzo fajne miejsce na wyjazd z dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
aska_mama_wiki Re: Stegna? 06.07.05, 19:25 Każdemu komu mogę odradzam Stegnę!!!! Tu masz wątek sprzed 2 lat i moje wrażenia nt. tej miejscowości: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=595&w=7531188&v=2&s=0 Pozdrawiam, Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
kozula11 Re: Stegna? 11.07.05, 22:15 nie zgadzam się, że nie warto jechać do Stegny. Byłam pod koniec czerwca, mieszkałam w ośrodku Amber Appartments (75 zł od osoby z wyżywieniem) iwróciliśmy zadawoleni, a raczej nasz prawie 2-letni synek był zachwycony. Ośrodek w lesie, plac zabaw, boisko, basen i jeszcze morze. Nie mieliśmy czasu, aby zwiedzać miejscwowość. Minus - długie dojście do plaży po płytach betonowych, ale skoro mysobie poradzliśmy z dwójką dzieci (3 miesięczną córeczką i dwuletnim synkiem), to z jednym wózkiem nie będziecie mieć takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jonyk Re: Stegna? 12.07.05, 12:24 Kozula, napisz proszę więcej o wrażeniach z tego ośrodka. Warunki mieszkaniowe, jedzenie, obsługa itp. Wprawdzie już zarezerwowałam i wpłaciłam - czyli jakby co, to "po ptokach", ale i tak wolę wiedzieć wcześniej. Choć z tego co piszałaś - nie było źle... A jak wygląda tam plaża? B-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_tusia Re: Stegna? 13.07.05, 18:57 Stegna jest bardzo milym miejscem- nie ma takiego tlumu letnikow jak w Krynicy na przyklad, plaza jest, a i sliczny kosciolek szachulcowy z najwiekszym w Europie malowidlem na plotnie- warto zabaczyc. Poza tym kolejka- waskotorowka, ktora jezdzi w obie strony /tzn. do Sztutowa, a w druga strone az do malowniczego Przekopu Wisly z konca XIXw./. W kazdej miejscowosci na trasie kolejki jest plaza, a i innych atrakcji- np.rezerwatow przyrody nie brakuje. I dobre jedzonko i lody tez sie znajda Odpowiedz Link Zgłoś
mata2e Re: Stegna? 15.07.05, 18:46 stegna to urocza i miła miejscowość.jest sspokój cisza choć teżz rzy plaży można sie zabawicz.w stegnie jest fajny pensjonat i blisko morza oto adres i tel Bursztynek 82-103 Stegna ul. Słoneczna 4 0-prefix-55-247-74-83, 0-602-525-848 Odpowiedz Link Zgłoś