magda724 28.03.06, 22:05 Czy ktoś był już w tym roku z dzieckiem i może napisać o warunkach pobytu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Hotel Karawan Tunezja 29.03.06, 08:10 ale w którym mieście? Bo Karawanów to jest tam kilka... O różnym standardzie... Odpowiedz Link Zgłoś
magda724 Re: Hotel Karawan Tunezja 29.03.06, 17:09 W Sousse, Byłam już w Tunezji w hotelu*** i było super, ale jak w tym roku już po zarezerwowaniu wycieczki(opis w katalogu ok a biuro sprawdzone)poczytałam komentarze na forum Wakacje.pl to zwątpiłam. Szukam kogoś kto był tam z dzieckiem w tym roku i poda aktualne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
hd22 Re: Hotel Karawan Tunezja 19.06.06, 12:40 Witam Panią serdecznie. Byłem w zeszłym roku w Tunezji w hotelu Karawan. Ogólnie oceniam hotel na bardzo słaby we wszystkich dziedzinach. Jeżeli mogę coś doradzić, jak oczywiście Pani już kupiła pobyt ,to proszę bardzo starać się o pokój z widokiem na morze, bo od strony ulicy to straszna sprawa. Mówię dlatego że maja przygotowane pokoje dla gości awanturujących się i nie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
grecja-hotele Re: Hotel Karawan Tunezja 22.06.06, 16:31 Byłam z mężem i znajomymi w tym hotelu w lutym.Warunki są kiepskie.Radzę dawać napiwki-będzie lepiej.Jedzenie bardzo monotonne.Jeżeli chodzi o dzieci to jest basen z wydzieloną częścią a pozatym bardzo blisko morze i malusieńki plac zabaw.Dzieci nie powinny się nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś