Gość: LilaS
IP: *.*
23.06.02, 01:34
Hej!Szukam jakiegoś fajnego miejsca w lubuskiem, tak, żeby moja Niunia miała kawałek bezpiecznej plaży nad czystym jeziorem, mąż możliwość popływania i pożeglowania, a ja kawałeczek lasu, najchętniej z jagodami...Może znacie takie miejsca w lubuskiem? Słyszałam, że jest tam wiele uroczych jezior, podobno bardzo czystych. Może znacie jakieś ośrodki, albo domki kempingowe, gdzie spokojnie można pojechać z małymi dziećmi, bo nasi znajomi z dwójką maluchów jadą z nami (dzieci od 6-m-cy do 4 lat) no i nie za ceny z księżyca, bo nas nie stać na zbytek luksusu...Pozdrowionka!PS. Ze swojej strony polecam gorąco Kaszuby i miejscowość Swornegacie nad jeziorem Charzykowskim, plaża strzeżona, kajaki, żaglówki (tanio), kilka sklepów, stołówki z dobrym jedzeniem, konie, na wyciągnięcie ręki lasy z grzybami (potykaliśmy się o kurki i prawdziwki) i jagody jak smoki! Ja byłam w gospodarstwie agroturystycznym, których jest tam kilkanascie, o różnych cenach i standardzie, z jedzeniem lub bez, spoko można znaleźć coś dla siebie. A okolica naprawdę cudna!Lila