Dodaj do ulubionych

Włochy z dzidziusiem

IP: *.* 03.08.02, 22:41
Ja w tym roku wybieram się z moją 4,5 mies. córeczką do Włoch. Mam nadzieję, że zniesie to O.K. / zarówno podróż jak i pobyt/ . Jedziemy od 1 września. Jestem dobrej myśli i nie mogę się już doczekać wyjazdu. Czy któraś z Was wyjeżdża w tamte okolice?
Obserwuj wątek
    • Gość: mostrowska Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 05.08.02, 14:59
      A gdzie jedziecie?Samolotem czy samochodem?Myśmy też chcieli, ale się boimy...NAsza Julńka skończył 5 mies.Monika
    • Gość: Aluc Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 05.08.02, 15:31
      Basiu, my jedziemy z Maksiem (bedzie miał wtedy prawie 7 miesięcy) w połowie września, samochodem, w okolice Rawenny.
      • Gość: barbaraw Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 05.08.02, 16:39
        Ja wybieram się oczywiście samochodem bo niewiem cy spakowałabym się do samolotu z rzeczami dla małej. Jedziemy w okolice Bibione. Żeby nie jechać daleko w głąb Włoch.
      • Gość: aniap Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 29.08.02, 19:56
        My też wyjeżdzamy ale 20 i też w oklice Rawenny jedziecie samochodem czy może lecicie samolotem na jak długo i czy macie cvoś w planach jedziecie z biura podróży pozdrawiamy my jedziemy z 6 miesięczną córeczką
        • Gość: Aluc Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 29.08.02, 20:59
          Mamy wynajęty dom z Interhome w Lido di Spina, jedziemy na dwa tygodnie samochodem, pojedziemy pewnie do Wenecji, Rawenny, może San Marino, po drodze odwiedzimy Wiedeń. Reszta w piniowym lesie i na plaży - pod parasolem, rzecz jasna :)
    • Gość: aniap Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 29.08.02, 19:54
      A w którą część Włoch wyjeżdzacie samochodem , czy może samolotem my też wyjeżdzamy ale po 20 wrezśnia w okolice Rimini pozdrawiamy nasza dzidzia ma 5 miesiecy
    • Gość: Marzena69 Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 13.09.02, 22:02
      Po stronie Wenecji na prawde nie warto jechac.Jest tam szaro i brzytko.Poza Wenecja-to warto zobaczyc.I poogladajcie pogode.My bylismy w lipcu i bylo deszczowo.Moze teraz bedzie wiecej slonca!?UWAGA!!!Wlosi sa okropni za kolkiem!!!Autostrady platne i nie najlepszej jakosci,no i oznakowania czasem "dziwne".No,ale udanych wakacji!!!
    • Gość: barbaraw Re: Włochy z dzidziusiem IP: *.* 20.09.02, 11:37
      Właśnie wróciłam kilka dni temu z moją rodzinką z Włoch.Byłam w Bibione. Pogoda była ekstra - codziennie plażowa. Raz, wieczorem ale to już w trzy dni przed powrotem padało. Jednak rano było znowu super. Mała Paulina/5 m-cy/ sprawdziła się na medal. Podróż, spanko itp O.K. Kąpała sie w morzu i basenie. Nic jej nie przeszkadzało. Była z nami w Wenecji i okolicznych miasteczkach. Wieczorkiem do knajpki na kolację. A ona miała wczesniej mleczko /bo karmię/ -to siedziała sobie z nami spokojnie. Nawet ze swoją starszą siostrą / 12 lat/ jeździła w Lunaparku na takich fajnych małych /i wolnych!/ kruzelkach. Bardzo jej się podobał, śmiała się w głos. Bardzo nie chciało nam się wracać do domu. W Bibione jest piękna , długa, piaszczysta i zagospodarowana plaża. Można było odpocząć tym bardziej, że po małej kąpieli Paulinka zjadła i strzelała sobie dość długą drzemkę. Więc my na leżaczki i moża sie było swobodnie opalać czy odpoczywać. Przed wyjazdem miałam trochę obaw jak ona to zniesie. Ale stwierdzam ,że było ekstra. Ze starsza córką od małego jeździliśmy wszędze i była rewelacyjna. Więc myślę , że mała będzie tak sama. Zadowolona z wczasów Basia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka