IP: *.* 24.03.03, 19:50
Ja moge polecic Dolomity, a szczegolnie okolice Trento. W lecie nie jest az tak goraco, jak na poludniu, a okolica przepiekna. My mieszkalismy w Levico Terme, w hotelu Romanda zob. linkhttp://levicoterme.italy.allwebhotels.com/hotel.phtml/5217/intl/enNajblizsze lotnisko to Mediolan. Mysmy wynajeli samochod, ale do Trento mozna tez dojechac bardzo wygodnym pociagiem.Wlochy w ogole sa przepiekne, gdziekolwiek nie pojechac, i tubylcy sa bardzo przyjazni dzieciom.
Obserwuj wątek
    • Gość: ANETKAp Re: Rabka IP: *.* 26.03.03, 11:03
      Witam,ja jade do RabkismileKena a ty chciałas przepraszam powiedzieć cos na temat Rabki hihihi ???
      • Gość: katarzyna2707 Re: Rabka IP: *.* 26.03.03, 14:52
        Anetkap, a kiedy jedziesz? Ja też jadę do rabki do Cegielskiego na początku kwienia.Pozdrawiam,Kasia
        • ipb1 Re: Rabka 24.04.03, 19:55
          Ja też chętnie pojadę do Rabki, a co tam mogę robić z dwumiesięcznym
          dzieckiem, bo w góry chyba nie wyjdę, chyba że nam odbije
          • km14 Re: Rabka 05.05.03, 14:31
            A ja byłam w Rabce 2 lata temu i nigdy w życiu końmi nie dam się tam już
            zaciągnąć. Z dwójką dzieci: wtedy 1 i 5 lat i mężem przeżyliśmy najgorsze
            wakacje życia. Przez bite 10 dni lało. A wtedy - wierz mi - nie ma tam
            ABSOLUTNIE NIC do roboty. Dzieci się skrajnie nudziły i były nieznośne, więc
            dla zabicia czasu jeździlismy autem - do Zakopanego , Krakowa itp.
            A swoją drogą władze tego podupadłego kurortu mogłuby zadbać o to, żeby było
            tam cokolwiek ciekawego dla dzieci, poza klimatem, który faktycznie jest
            zdrowy.
            Gdy było ładnie pozostawał do wyboru: park z rowerko-autkami a' 5 zł za 1/2
            godziny lub łażenie po ulicach i zdemolowanych placach zabaw.
            Z niemowlakiem - ok, z większymi dziećmi, szczerze odradzam.
            Pozdrowienia
            Kasia
            • grazbed Re: Rabka 06.05.03, 10:02
              Witaj Kasiu,

Całkowicie się z Tobą zgadzam, że Rabka to totalna nuda. Ja byłam tam w zeszłym
              roku w zimie przez miesiąc i stwierdzam, że tam naprawdę nie ma co robić z
              dziećmi. Baaardzo szkoda, że władze tego miasta nic nie robią aby jakoś
              uatrakcyjnić dzieciom pobyt. Rabka sprawia wrażenie zapyziałego, przeciętnego
              miasteczka. Moja mama, która była z nami twierdzi, że Rabka wygląda tak samo
              jak wtedy gdy ona jeździła ze mną jako dzieckiem na "wczasy lecznicze".
              Naprawdę szkoda bo tam jest wspaniały klimat, nie tylko dla dzieci.

Pozdrawiam
              Grażka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka