dorek3 15.01.07, 12:39 Znalazła na forum Dębek coś co na oko wygląda chyba nieżle www.debkinawrzosowisku.republika.pl/ . Czy ktoś moze był i mógłby podzielić się wrażeniami? Będę zobowiązana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boncia00 Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 22.01.07, 11:37 Witam, ta oferta też wzbudziła moje zainteresowanie pod kątem wypoczynku z dziećmi (4 i 1,5 roku)także podłaczam się do pytania ewentualnie proszę o inne propozycje na wakacje z maluchami w zacisznym miejscu blisko morza. Pozdrawiam Bożena Zuza i Kajcio Odpowiedz Link Zgłoś
130mariusz Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 22.07.13, 16:38 DOM NA WRZOSOWISKU - "ALKATRAZ". tak tą posesję nazwałem, JEDNA WIELKA POMYŁKA, jestem 3 raz w Dębkach, ja uwielbiam Dębki ale tutaj jest beznadziejnie, - po pierwsze Właścicielka pobiera od razu pieniądze jeszcze przed wniesieniem walizek, -po drugie, w domu śmierdzi kotami a kotów u niej w pokoju jest całe mnóstwo, -po trzecie ten piękny ogród i ten trawnik to jest zasrany przez koty, jak i również boisko, -po czwarte za każdym razem gdy chce wyjść po bułki do sklepu , raptem 5 minut, to trzeba zamykać furtkę na klucz, istna przesada, -PO PIĄTE właścicielka nie zezwala na imprezowanie z innymi rodzinami, ja do dębek przyjechałem z dziećmi i z drugą rodziną która była 300m obok, właścicielka okazała się być OSZUSTKĄ , ponieważ nie powiedziała mi o tym, że nie wolno mi spotykać się u niej na kwaterze z moją rodziną. To jest karygodne. O tym że nie wolno mi na grila zaprosić swojej rodziny czy znajomych powinienem dowiedzieć się jak składałem rezerwację telefoniczną, WSZYSTKIM ODRADZAM posesję DOM NA WRZOSOWISKU. JEDNA WIELKA POMYŁKA. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamasna Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 30.07.13, 08:47 a polecisz jakas fajna i niedroga miejscowke? Odpowiedz Link Zgłoś
amep Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 11.01.16, 09:31 Dołączam do negatywnych opinii. Obiekt zadbany, powiedziałabym - do przesady. Cisza i spokój, bo faktycznie przez 2 tygodnie pobytu ani grill ani zabawy dzieci spokoju nie zakłócały. Niestety ja wybrałam się z 2 mocno aktywnych dzieci, które ani towarzystwa ani atrakcji dla siebie nie znalazły Polecam dla emerytów. Zdecydowanie NIE dla rodzin z dziećmi. Plac zabaw oklejony regulaminami korzystania z zabawek, 10m trampolina dla 1 dziecka na raz.... więc dzieci wolały spędzać czas w pokoju, same, niż z kolegami biegać po placu. Podobnie jak inne rodziny, których nie widać ani nie słychać choć pokoje wszystkie zajęte rodzinami z dziećmi. Faktycznie brak dostępu do pralki, choć przed rezerwacją ustaliliśmy inaczej. Ciepła woda do północy, bo piec wyłącza się o 23... Generalnie wrażenia jak na koloniach - czekałam kiedy będzie kontrola czystości w pokoju. Ja już się tam nie wybiorę - nie odpowiada mi atmosfera miejsca Szkoda, że przed wyjazdem nie trafiłam na taką opinię o tym miejscu. Poszukałabym czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
mikuna Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 24.01.07, 22:20 My już trzeci raz wybieramy się na wakacje do Dębek. Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi i ta piękna, szeroka plaża. Nie byliśmy na Wrzosowisku, ale z tego co kojarzę, to jest to na uliczce odsuniętej trochę od głównej drogi w Dębkach. Minusy-trochę dalej nad morze, plusy-większy spokój. Najbliższe zejście nad morze nie jest bardzo oblegane, co też jest atutem - łatwo znaleźć przestrzeń dla siebie i dzieci. My jeździmy w to samo miejsce. Dom mieści się co prawda przy głównej ulicy, ale jest raczej spokojnie i blisko do miejsca, gdzie się stołujemy. Poza tym jest blisko do sklepiku ze świeżym, pysznym pieczywem, po które codziennie rano chodzi mój mąż z synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kokardka_80 do Mikuna 25.01.07, 11:31 A czy mogłabyś podać jakieś namairy na kwaterę, gdzie zamieszujecie? W tym roku pierwszy raz z rocnzym synkiem wybieramy sie nad mozre i właśnie o Dębkach myślimy. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
mikuna Re: do Mikuna 25.01.07, 14:56 Jeździmy do p. Kasi Kur, na ul. Spacerową 19. W tym roku wybieramy się z dwójką dzieci od 11 sierpnia. Jak będziesz miała problemy ze znalezieniem nr tel., to daj znać. Mam go, ale akurat w tej chwili nie "pod ręką". Odpowiedz Link Zgłoś
handi Re: do Mikuna 28.03.07, 17:35 Czy mogłabyś na adres aventix@interia.pl przesłać namiar na tą panią? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
boncia00 Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 29.01.07, 11:17 nie czekając na opinie wczoraj zarezerwowałam pokój na 10 dni w lipcu, jak się Pani podoba to proszę się śpieszyć nie ma już zbyt wielu terminów, a miejsce chyba bardzo fajne na pobyt z dziećmi i bardzo miła właścicielka. Do zobaczenia latem w dębkach POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
amep Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 11.01.16, 09:33 Dołączam do negatywnych opinii. Obiekt zadbany, powiedziałabym - do przesady. Cisza i spokój, bo faktycznie przez 2 tygodnie pobytu ani grill ani zabawy dzieci spokoju nie zakłócały. Niestety ja wybrałam się z 2 mocno aktywnych dzieci, które ani towarzystwa ani atrakcji dla siebie nie znalazły sad Polecam dla emerytów. Zdecydowanie NIE dla rodzin z dziećmi. Plac zabaw oklejony regulaminami korzystania z zabawek, 10m trampolina dla 1 dziecka na raz.... więc dzieci wolały spędzać czas w pokoju, same, niż z kolegami biegać po placu. Podobnie jak inne rodziny, których nie widać ani nie słychać choć pokoje wszystkie zajęte rodzinami z dziećmi. Faktycznie brak dostępu do pralki, choć przed rezerwacją ustaliliśmy inaczej. Ciepła woda do północy, bo piec wyłącza się o 23... Generalnie wrażenia jak na koloniach - czekałam kiedy będzie kontrola czystości w pokoju. Ja już się tam nie wybiorę - nie odpowiada mi atmosfera miejsca Szkoda, że przed wyjazdem nie trafiłam na taką opinię o tym miejscu. Poszukałabym czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś