Dodaj do ulubionych

Dębki-Dom na Wrzosowisku

15.01.07, 12:39
Znalazła na forum Dębek coś co na oko wygląda chyba nieżle
www.debkinawrzosowisku.republika.pl/ .
Czy ktoś moze był i mógłby podzielić się wrażeniami?
Będę zobowiązana.
Obserwuj wątek
    • boncia00 Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 22.01.07, 11:37
      Witam,
      ta oferta też wzbudziła moje zainteresowanie pod kątem wypoczynku z dziećmi (4
      i 1,5 roku)także podłaczam się do pytania ewentualnie proszę o inne propozycje
      na wakacje z maluchami w zacisznym miejscu blisko morza.
      Pozdrawiam
      Bożena Zuza i Kajcio
      • renste Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 22.01.07, 12:50

• 130mariusz Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 22.07.13, 16:38
        DOM NA WRZOSOWISKU - "ALKATRAZ". tak tą posesję nazwałem,

JEDNA WIELKA POMYŁKA, jestem 3 raz w Dębkach, ja uwielbiam Dębki ale tutaj jest beznadziejnie,
        - po pierwsze Właścicielka pobiera od razu pieniądze jeszcze przed wniesieniem walizek,
        -po drugie, w domu śmierdzi kotami a kotów u niej w pokoju jest całe mnóstwo,
        -po trzecie ten piękny ogród i ten trawnik to jest zasrany przez koty, jak i również boisko,
        -po czwarte za każdym razem gdy chce wyjść po bułki do sklepu , raptem 5 minut, to trzeba zamykać furtkę na klucz, istna przesada,
        -PO PIĄTE właścicielka nie zezwala na imprezowanie z innymi rodzinami, ja do dębek przyjechałem z dziećmi i z drugą rodziną która była 300m obok, właścicielka okazała się być
        OSZUSTKĄ , ponieważ nie powiedziała mi o tym, że nie wolno mi spotykać się u niej na kwaterze z moją rodziną. To jest karygodne. O tym że nie wolno mi na grila zaprosić swojej rodziny czy znajomych powinienem dowiedzieć się jak składałem rezerwację telefoniczną,
        WSZYSTKIM ODRADZAM posesję DOM NA WRZOSOWISKU. JEDNA WIELKA POMYŁKA.
        • kasiamasna Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 30.07.13, 08:47
          a polecisz jakas fajna i niedroga miejscowke?
        • amep Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 11.01.16, 09:31
          Dołączam do negatywnych opinii.
          Obiekt zadbany, powiedziałabym - do przesady. Cisza i spokój, bo faktycznie przez 2 tygodnie pobytu ani grill ani zabawy dzieci spokoju nie zakłócały. Niestety ja wybrałam się z 2 mocno aktywnych dzieci, które ani towarzystwa ani atrakcji dla siebie nie znalazły sad
          Polecam dla emerytów.
          Zdecydowanie NIE dla rodzin z dziećmi. Plac zabaw oklejony regulaminami korzystania z zabawek, 10m trampolina dla 1 dziecka na raz.... więc dzieci wolały spędzać czas w pokoju, same, niż z kolegami biegać po placu. Podobnie jak inne rodziny, których nie widać ani nie słychać choć pokoje wszystkie zajęte rodzinami z dziećmi.
          Faktycznie brak dostępu do pralki, choć przed rezerwacją ustaliliśmy inaczej.
          Ciepła woda do północy, bo piec wyłącza się o 23... Generalnie wrażenia jak na koloniach - czekałam kiedy będzie kontrola czystości w pokoju. Ja już się tam nie wybiorę - nie odpowiada mi atmosfera miejsca
          Szkoda, że przed wyjazdem nie trafiłam na taką opinię o tym miejscu. Poszukałabym czegoś innego.
    • mikuna Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 24.01.07, 22:20
      My już trzeci raz wybieramy się na wakacje do Dębek. Wspaniałe miejsce dla
      rodzin z dziećmi i ta piękna, szeroka plaża. Nie byliśmy na Wrzosowisku, ale z
      tego co kojarzę, to jest to na uliczce odsuniętej trochę od głównej drogi w
      Dębkach. Minusy-trochę dalej nad morze, plusy-większy spokój. Najbliższe zejście
      nad morze nie jest bardzo oblegane, co też jest atutem - łatwo znaleźć
      przestrzeń dla siebie i dzieci.
      My jeździmy w to samo miejsce. Dom mieści się co prawda przy głównej ulicy, ale
      jest raczej spokojnie i blisko do miejsca, gdzie się stołujemy. Poza tym jest
      blisko do sklepiku ze świeżym, pysznym pieczywem, po które codziennie rano
      chodzi mój mąż z synkiem.
      • kokardka_80 do Mikuna 25.01.07, 11:31
        A czy mogłabyś podać jakieś namairy na kwaterę, gdzie zamieszujecie? W tym roku
        pierwszy raz z rocnzym synkiem wybieramy sie nad mozre i właśnie o Dębkach
        myślimy. Dziekismile
        • mikuna Re: do Mikuna 25.01.07, 14:56
          Jeździmy do p. Kasi Kur, na ul. Spacerową 19. W tym roku wybieramy się z dwójką
          dzieci od 11 sierpnia. Jak będziesz miała problemy ze znalezieniem nr tel., to
          daj znać. Mam go, ale akurat w tej chwili nie "pod ręką".
          • handi Re: do Mikuna 28.03.07, 17:35
            Czy mogłabyś na adres aventix@interia.pl przesłać namiar na tą panią? Z góry
            dzięki
    • boncia00 Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 29.01.07, 11:17
      nie czekając na opinie wczoraj zarezerwowałam pokój na 10 dni w lipcu, jak się
      Pani podoba to proszę się śpieszyć nie ma już zbyt wielu terminów, a miejsce
      chyba bardzo fajne na pobyt z dziećmi i bardzo miła właścicielka.

smileDo zobaczenia latem w dębkach POZDRAWIAM
    • amep Re: Dębki-Dom na Wrzosowisku 11.01.16, 09:33
      Dołączam do negatywnych opinii.
      Obiekt zadbany, powiedziałabym - do przesady. Cisza i spokój, bo faktycznie przez 2 tygodnie pobytu ani grill ani zabawy dzieci spokoju nie zakłócały. Niestety ja wybrałam się z 2 mocno aktywnych dzieci, które ani towarzystwa ani atrakcji dla siebie nie znalazły sad
      Polecam dla emerytów.
      Zdecydowanie NIE dla rodzin z dziećmi. Plac zabaw oklejony regulaminami korzystania z zabawek, 10m trampolina dla 1 dziecka na raz.... więc dzieci wolały spędzać czas w pokoju, same, niż z kolegami biegać po placu. Podobnie jak inne rodziny, których nie widać ani nie słychać choć pokoje wszystkie zajęte rodzinami z dziećmi.
      Faktycznie brak dostępu do pralki, choć przed rezerwacją ustaliliśmy inaczej.
      Ciepła woda do północy, bo piec wyłącza się o 23... Generalnie wrażenia jak na koloniach - czekałam kiedy będzie kontrola czystości w pokoju. Ja już się tam nie wybiorę - nie odpowiada mi atmosfera miejsca
      Szkoda, że przed wyjazdem nie trafiłam na taką opinię o tym miejscu. Poszukałabym czegoś innego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka