szpulakasia 26.01.07, 13:35 Kto był niech coś napisze....Czy warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edyta.pan Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 11:43 cześć! Ja nie byłam ale jadę. Czytałam o tym ośrodku dwie opinie na forum (tylko tyle znalazłam)- obie były bardzo pozytywne, koleżanki rodzice byli w Mrzeżynie i oglądali ośrodek co prawda tylko z zewnątrz ale bardzo im się podobał. Jadę w lipcu 7-21, zarezerwowałam domek nr 10, nasz synek nie będzie iał jeszcze 4 lat więc płacimy za dwie osoby plus ryczałt 150 zł . Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mama_zuzy Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 12:21 Mieszkałam w domku nr 10 dwa ubiegłe sezony podczas pobytu w Lagunie - gwarantuję, że będziecie zadowoleni. Nie wiem, czy to moją opinię czytałaś, ale gdybyś coś chciała więcej wiedzieć to śmiało pytaj. My w tym roku będziemy w Lagunie najprawdopodobniej też na poczatku lipca. Nasza Zuzia będzie miała już skończone 4 lata więc chyba w tym roku ze względu na opłaty weźmiemy pokój. A Wasz synek ile ma lat? Mam nadzieję, że do lipca aquapark bedzie gotowy i będzie można skorzystać z tej nowej atrakcji. Pozdrawiam, Agnieszka agnes19741@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.pan Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 16:27 To super, może się spotkamy? Nasz Marcin we wrześniu skończy 4 lata. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_mama_zuzy Re: Mrzeżyno Laguna 02.02.07, 11:46 To bardzo prawdopodobne - jeśli nasze plany (i finanse!) się nie zmienią to bedziemy w Lagunie chyba od 5 lipca. Zuzia bardzo by się ucieszyła z nowej znajomości - jest trochę starsza od Waszego synka, 4 lata kończy w kwietniu. A skąd jesteście? My z Jeleniej Góry. Pozdrawiam, Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.pan Re: Mrzeżyno Laguna 02.02.07, 19:52 My jesteśmy z Wrocławia, całkiem blisko Odpowiedz Link Zgłoś
szpulakasia Re: Mrzeżyno Laguna 01.02.07, 21:12 To fajnie że ktoś odpowiedział...Niestety nie spotkamy się bo jedziemy 7-25 czerwca.Ja mam niepełną 4 latkę więc też mi się opłacało.Jest to jeden z nielicznych ośrodków gdzie dzieci do lat 4 mają ryczałt.Mam nadzieje że będzie fajnie i że my też już się załapiemy na te nowe atrakcje.... Odpowiedz Link Zgłoś