Dodaj do ulubionych

Wczasy w Tunezji z małym dzieciątkiem

10.02.07, 17:27
Mam pytanie do osób, które spędzały wakacje w Tunezji. Czy jest to bezpieczne
miejsce dla rodziny z kilkumiesięcznym dzieckiem? Czy potrezbne są specjalne
szczepienia? I co ze sobą zabrać. Mamy ciekawą ofertę blisko miasta Hammamet.
Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • nati_28 Re: Wczasy w Tunezji z małym dzieciątkiem 10.02.07, 17:29
      Miejsce to Club Bousten
      • colin1974 Re: Wczasy w Tunezji z małym dzieciątkiem 10.02.07, 19:45
        Rok temu byliśmy w Tunezji w Souuse przełom czerwca i lipca z 9 miesięczną
        córeczką i było super mała świetnie zniosła podróż i klimat lepiej spała niż w
        domu co do żeczy to napewno pieluch normalne i na plaże zabierzcie soczki no i
        jakieś słoiczki i kaszke poza tym będzie ok -życze udanego urlopu-w tym roku
        lecimy do Turcji ale córeczka będzie miała już 20 m-cy
        • nati_28 Do Colin1974 10.02.07, 20:43
          A czy mogłabyś mi podać nazwę hotelu, w którym byliście? Znaleźliśmy wiele
          ofert, jednak słyszałam, że standard w hotelach potrafi być bardzo
          zróżnicowany. My mamy możliwość spędzenia wakacji w Hammamet w Clubie Bousten,
          ale opinie są różne, wiele też złych i zaczynam mieć obawy, ze wyląduję z
          dziećmi w obcym kraju, w spartańskich warunkach.
          • colin1974 Re: Do Colin1974 11.02.07, 09:01
            Byliśmy w hotelu Abou Nawas Nejma w Sousse ale nie jest to hotel 5 * jeśli
            chodzi o czystośc to codziennie sprzątają , unikaj hoteli 2 *najlepiej od 3* z
            plusem , wszystko będzie ok my jeżdzimy od 12 lat co roku a to pierwsze nasze
            wakacje z dzieckiem i najfajniejsze ludzie nas straszyli itp ale nie mieli
            racji , musisz się przygotować że na ulicy będą całować Twoje dziecko ale oni
            kochają małe dzieci-pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka